Fredag, læge og bolle-tur

Nå, men siden jul har jeg glædet mig til, at Arne og jeg skulle have en overnatning på et strandhotel i Sverige. Det fik jeg nemlig af Inge i julegave! Ja, er hun ikke dygtig til at købe gaver? Hun fik muligvis lidt hjælp af nordjydens kontanter. Hvor om alting er så fik jeg i hvert fald en god gammeldags kærestetur, hvor der ikke var en baby involveret i hele 24 sprøde timer.

Og for Helle, hvor har vi glædet os! Det er sgu bare en enestående chance for at kigge hinanden en smule i øjnene og ikke kun kommunikere i enkeltstående ord og onde øjne. En chance som vi iøvrigt ikke har haft siden hun blev født for over 14 måneder siden. Så for tiden ringer jeg til Arnes kollegaer, hvis jeg skal have en opsummering på, hvilken øjenfarve, som han har. Så det skulle gøre godt at have lidt tid til at være kærester.

Men det er som bekendt ikke så skide simpelt at være baby-ejer. For de sidste tre nætter har Inge sovet ret dårligt. Så dårligt, at hun har befundet sig inde i kæmpe-sengen hos os stort set hele natten. Hun har sat sig op femogtyve gange i løbet af natten, pjevset og haft svært ved at falde i søvn.

I morges da Arne skulle aflevere hende i vuggestue havde hun så lidt udslæt, men han troede at det var på grund af en ny natdragt, som hun havde sovet i – som hun i øvrigt har sovet i femten gange. Du skulle tage at være lidt mere hjemme, Arne. Men i hvert fald så blev jeg ringet hjem fra arbejde af vuggestuen et øjeblik før jeg alligevel skulle være gået, fordi hendes udslæt var blevet værre og hun havde sovet skidt til middag.

Jeg kunne allerede se vores kæreste-tur cykle længere og længere mod horisonten, indtil den kun var en lille prik. Vi fik en tid hos lægen – der for os er på Amager Hospital, så det ser altid lidt voldsommere ud end det er, når Inge skal til service-tjek. Det viste sig at være en mellemørebetændelse, hvor den infektion så havde givet hende nældefeber. Så tænker den flittige læser muligvis “jamen hun har da lige haft mellemørebetændelse” – jo jo, men nu har hun det jo så igen. Super.

Vi har fået penicillin og lidt mod nældefeberen, hvis den skulle blive værre – og så har vi sgu afleveret Inge hjemme i lejligheden, hvor hendes farmor og farfar skal passe hende ind til i morgen, hvor vi kommer hjem.

Og ja, vi tager afsted alligevel. Hendes farmor og farfar har opfostret to mere eller mindre vellykkede børn – hæhæ. Og de har helt styr på pisset. De sover i lokale med Homie i nat og så skal de nok sørge for at forkæle hende så tilpas meget, at hun i en ren rus af ostehapser og kiwi helt glemmer, at hendes mor og farmand ikke er hjemme. Det bliver første gang, hvor hun oplever at blive lagt til at sove uden at vi er der OG vågne op uden vi er der. Men hun skal nok klare det sejt! 

Så nu er vi sgu på vej mod Sverige og et pragtfuldt spa-ophold. Jeg vælger med vilje ikke lige at nævne det eksakte sted, for jeg så sgu, at nogle blogger-typer var der sidste uge – og I skulle så nødigt tro, at det var skjult reklame, det er jo altså bare min jule-gave fra min datter.

Vi har fyldt kufferten med bobler og rosé på ægte prol-manér, så jeg tænker, at det bliver et pragtfuldt ophold! Vi kom naturligvis lidt senere afsted end planlagt, på grund af lægetur – men der skulle stadig være rigeligt tid til at søbe rundt i vand til vores fingre er rosiner, drikke os fulde og dyrke wild monkey lovin’ inden middagen og derefter være de fuldeste i restauranten til en lækker middag – SOM VI IKKE SELV SKAL LAVE, OG HVOR VI IKKE BEHØVER RENGØRE HELE GULVET MED VÅDSERVIETTER EFTERFØLGENDE. Ja undskyld, at jeg råber – men jeg har allerede tømt en mini-champagne i bilen mod Sverige.

Jeg håber, at I får en ligeså fe’ fredag som os. Ikke noget med at røbe X-Factor-vinderen for os. Vi vil hellere se det selv, når Kristian vinder. Hæhæ.

Og så har jeg i øvrigt allerede haft mulighed for at kigge Arne i øjnene. De er grønne.

Fik du egentligt læst om de ting, som jeg gerne Bille have vidst om at blive mor – inden jeg blev nogens mor? 

En kommentar til “Fredag, læge og bolle-tur”

  1. Hvad tid skrev du indlægget (ift x Factor kommentaren) 🙈
    God monkey-lovin!!
    Hilsen hende der sidder og ammer barn nr to, mens nr 1 ligger sødt på en madras på gulvet ved siden af #fredagshygge.
    Hvem mon vækker os først i morgen? 🤔🙃

    Svar

Skriv en kommentar