Her skal vi fucking bo!

Lidt af udsigten fra vores altan

Så’ der edderbrandsparkeme ikke længe til, at vi forlader provinsen og flytter tilbage til gode, gamle Ama’r. Jeg må en tur i Buch Copenhagen og have købt et ordentligt læs beige tøj med similisten på, så jeg kan blende i med resten af Amager-damerne igen. Eller er denne sæson i virkeligheden mere sand-farvet? Anyways, det er i hvert fald snart tid til, at vi skal flytte ind! Og i dag har Arne og jeg sagsusme været inde og se lejligheden igen, og måle op til skabe, gardiner, sofa og så videre. Homie blev passet hjemme hos mine forældre i provinsen, så vi udnyttede lige muligheden for at tage ud og spise lidt mad, hvor vi brugte både kniv og gaffel – og ikke bare skovlede maden ind med gaflen mens den anden arm blev brugt til at mase mad i munden på vores baby. Desuden havde ingen af os makrel eller leverståhej på tøjet efter måltidet – det kan jeg ikke huske, hvornår sidst er sket. Men det var fucking fedt! 

Sådan ser vores bygning ud lige nu – der er stadig lidt meget byggeplads over det, men det ændrer sig snart

Fik du læst om, da vi i sin tid flyttede til provinsen?

Om lidt over en måned skal vi rykke ind, og vi glæder os! Men indtil nu har det været uhyre svært at forholde sig til, for sidst jeg så lejligheden var det mest bare beton, og Arne har slet ikke været inde og se den før. Men i dag har vi haft god tid til at inspicere den fuldstændig, og tænke i indretning og den slags. Den står fuldstændig klar med undtagelse af lidt små fejl og mangler, som de lige skal nå at udbedre inden slutningen af november. Og vi pisse-elsker den allerede! Vi har været så glade for vores detour i Sorø, men nu bliver det sagsusme også dejligt at rykke ind i den lejlighed, som vi købte for halvandet år siden. 

De har iøvrigt indtil videre holdt tidsplanen, og det ser stadig ud til, at vi flytter ind præcist efter planen – vi krydser vores små, fe’e fingre for, at intet går galt nu. 

Og nu til billeder af dyret! Hold kææææft, hvor jeg glæder mig til at skulle indrette de hvide, hvide, hvide lokaler. Jeg har allerede fundet en masse ting, som jeg gerne vil have ind i lejligheden. 

Når man kommer ind i gangen med toilettet til venstre, vores soveværelse til højre og køkkenet lige fremme
Jeg tager lige et luft-bad på vores nye og vææææsentligt større badeværelse
Har du taget et billede af klinkerne på badeværelset? ja det kan jeg edderbrandsparkeme love jer for, at jeg har gjort!
Vores soveværelse
Udsigten fra soveværelset ind mod byen
Vores nye og piss’-fede køkken
… og fra endnu en vinkel
Vores stue med udgang til altanen
Mere udsigt fra altanen
Homies værelse
Udsigten fra Homies værelse

Vi skal ind og se lejligheden igen om halvanden uge – og vi glæder os allerede latterligt meget!

6 kommentarer til “Her skal vi fucking bo!”

  1. Fedt men i har en lille en og bor så højt oppe havde jeg sku ik nerver til nyder selv vores hus bor Greve strand skønt med have til små børn

    Svar
  2. Den bliver I maks glade for! Lejer eller ejer I? Vi har selv siddet i en nybygget lejlighed i et år til december. Og det spiller bare! Gulvvarme i hele lejligheden, perfekt isoleret (minus støjgener og stadig varm nok til ikke at tænde for varmen), energivenlig = vores acontoudgifter er lavere end vores halvt så store gamle Østerbro-lejlighed. Plus de fleste flytter ind på samme tid, hvilket skaber grobund for solidaritet og fællesskab (under omfang man gider den slags).

    Svar

Skriv en kommentar