“Hey Arne, gider du lige lade være med dé hér ting, når Homie sover?”

Inge sover elendigt for tiden. Som i; hold nu kæft, hvor sover hun elendigt. Det gør så selvsagt, at jeg også sover ganske elendigt. Og som I måske har kunnet fornemme, så er jeg ikke noget videre tålmodigt menneske – og det bliver på en måde ikke ski’-meget bedre, når jeg ikke har fået noget som helst søvn. 

Hun er svær at få til at sove om aftenen, og så vågner hun latterligt mange gange i løbet af natten, enten for at æ’e eller bare have det almindeligt fedt. Fordi hun kun gider falde i søvn ved mine babser, så er det selvsagt mig, der putter hende – og får hende til at falde i søvn, når hun vågner de mange gange. Så når det endelig er lykkedes mig at få hende til at sove omkring kl. 20.00, så gælder det virkelig om at gøre alt hvad man kan for, at hun ikke vågner lige foreløbigt. 

Hun sover stadig på vores værelse, så på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen bliver vi nødt til at liste os ind i sengen – og prøve på ikke at vække hende. Når jeg går ind i lokalet, så foregår det således: jeg tager tøjet af ude på gangen, jeg presser roligt dørhåndtaget ned, jeg har min telefon på laveste lys – bare så jeg kan se sengen, og lyser væk fra Inge, jeg lægger mig stille i sengen, jeg lister dynen op over kroppen – og så ligger jeg bare freaking stille og beder en stille bøn om at få mere end 4 timers søvn den nat. 

Når Arne skal i seng samtidig, så foregår det rimelig mofo anderledes – og på trods af, at det tager freaking 30 sekunder, så er det lykkedes ham at lave en milliard-million stunts, der vækker Inge. Sååååå – “Hey Arne, gider du lige lade være med dé hér ting, når Homie sover?” 

Gider du måske lade være med, at klunte rundt og få tændt din freaking lommelygte lige ind i hovedet på vores sovende baby. 

Gider du måske lade være med at blive så forskrækket over dit lommelygte-stunt, at du falder over dine egne ben og laver en gedigen maveplasker i sengen, så alle fjedrene i sengen skriger Inges navn. 

Gider du måske lade være med at glemme, hvor du har lagt dine ørepropper og derfor endevende lokalet efter dem? Det vækker Inge – men det kan du selvfølgelig alligevel æk’ høre. 

Gider du måske lade være med at komme i tanke om et eller andet om vores kontoer på netbank, som det åbenbart er umuligt at vende på et andet tidspunkt. Ti stille. 

Gider du måske lade være med at lade dine bukser med tilhørende metal-bælte ramme gulvet med større kraft end en omrejsende Chippendale. Bukser kan fjernes, uden at man slynger dem i gulvet bagefter. 

Gider du måske at pakke din arbejds-kuffert aftenen inden, at du skal afsted – så du ikke tvinger Homie til at stå op klokken kvart i hundelort, fordi du ikke kan finde nok skjorter eller underhakkere i mørket og derfor igen må ty til lommelygten på telefonen.

Gider du måske at lade være med at ryste og banke din hovedpude, som om du var stuepige på et mindre provinshotel. 

Gider du måske at lade være med at have dine telefon på højeste lyd, så vores ellers søde, sovende baby skal vækkes til lyden af Star Wars-temaet, når din telefon ringer på et ukristeligt tidspunkt. 

Gider du måske lade være med at grine højt, hvis vores baby slår en fis i søvne. Lad os grine af det i løbet af dagen – og lad os så klappe freaking kaje om natten. 

 

Jeg smutter lige selv ind og læser, hvorfor jeg gerne vil blive gammel med Arne. Det trænger jeg vist til.

13 kommentarer til ““Hey Arne, gider du lige lade være med dé hér ting, når Homie sover?””

 1. Glæd dig, til du en dag ikke længere ammer om natten. For prøv så lige at gætte, hvem der har opsparet et anseeligt antal måneder med ørepropper og uforstyrret søvn svarende til de måneder, du måtte ligge med mælkebaren åben natten lang. Du kan allerede nu godt begynde at købe tøj, der larmer ræddi meget, når man tager det af 😉

  Svar
 2. Keg er helt med dig på bælte og hovedpude. WTF!!!!!!!! 😂😂 sidder lige og tuder af grin på mit arbejde 👏🏻

  Svar
 3. Jeg kan nikke genkendende til så mange af dine eksempler! Jeg føler mig som en eller anden spion, når jeg enten skal snige mig i seng eller ud af den 🙈 og så “glemmer” min kæreste, at han ikke skal se snapvideoer eller ting på youtube (som jo selvfølgelig er skruet mega højt op!), når han har lagt sig i seng. Det sker rundt regnet hver evige eneste aften 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  Svar
 4. Haha! Og pyyyh, hvor er jeg glad for at høre at jeg ikke er den eneste der bliver lidt bitter på den larmende mand, der (desværre) også skal sove ved siden af baby.. Vores gulv knager helt sindssygt, jeg har derfor lært præcis hvor jeg skal træde for ikke at vække baby, min mand derimod giver det ikke engang et forsøg 🙄 Og ja, hvorfor er det at det er umuligt for en mand at gå i seng uden at vende og dreje sig?!
  Vi har lige været på ferie hvor min mand og store pige sov i et andet rum end baby og jeg, hvor var det nemt 😅

  Svar
 5. Jeg græder helt ustyrligt af grin mens jeg prøver at læse ovenstående højt for min kæreste 😂 Vi har ingen baby endnu, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at ovenstående scenarie blive præcis det samme når vi kommer dertil. Alle punkterne kunne lige så vel være skrevet om ham 😂

  Svar
 6. Hvis ikke det var fordi min 10 måneder gamle baby lå og sov, havde jeg skreget af grin…men vi kvinder kan jo, som du nævner, finde ud af at beherske os 🙊
  Det det med at kun amning virker til søvn…DET GÅR OVER! Og når det gør det, så bliver du verdens stolteste mor, fordi du holdt ud og gav din baby den tryghed, hun havde brug for…altid!
  Men det kan godt tage tid. Jeg er kun lige, for lidt over en uge siden, begyndt at kunne få min baby til at falde i søvn i sin seng. Indtil da ammede heg ham til han var helt væk, hvorefter jeg lagde ham over i sin seng. Og han er som nævnt 10 måneder gammel. Så hold ud! Du kan godt, hep hep ❤️

  Svar
 7. Åh, hvor gammel er det homie er nu? Vores søn gjorde det samme, og det blev startskuddet til at han kom ind på sit eget værelse at sove. Han vågnede simpelthen så mange gange om natten i en periode, pga. vores lyde. Tror han var 5 måneder… Første nat på eget værelse, sov han igennem 😯

  Svar
 8. Shit, det er sjovt! Som i pudsigt-sjovt. Ikke klaske på lårene-sjovt. Det er FULDSTÆNDIG som at læse om mit eget liv – uden undtagelse! Vil dog lige tilføje, at hjemme hos bliver fødderne også slæbt hen over gulvet, som var det 10 elefanter, der var på vej i seng. Hvornår er det blevet svært, at løfte sine fødder?

  Svar
 9. Åh – det er som at læse mine egne ord. Havde præcis det samme issue da min søn var helt lille, manden fattede brik af at han larmede.

  Derfor blev det indført at alle dyner og puder blev rystet efter aftensmaden. Tøj til dagen efter blev fundet frem. Nattøj hentet ud etc. Han lærte det til sidst 😂😂

  Svar
 10. Jeg er helt flad af grin😂😂 Bæltet og ørepropperne kender jeg alt til. Men det er jo også fint nok at larme helt vildt når man efterfølgende kan tage ørepropper i, og lukke ned for al kommunikation for resten af natten🙄😂😂

  Svar
 11. Prøver lige at lade være med at vække min egen baby imens jeg er smadret af grin over det her indlæg. Meget genkendeligt scenarie 😅

  Svar

Skriv en kommentar