Historien med tissekone-massagen

Det her var hotellet, hvor vi blev masseret godt igennem. Og så’ det mig og min røv.

Nå men øhm, by popular demand så kommer her historien om den utilsigtede babse- og tissekone-massage, som jeg fik i Cambodja to år tilbage. Hvis du ikke ved, hvorfor det pludselig er noget jeg skriver om – så kan du læse det her. Jeg ved ikke, om det som sådan er en historie, der kan bære et helt blogindlæg, men samtidig synes jeg heller ikke rigtigt, at det passede så skide godt at flette det ind som en sidebemærkning i et andet indlæg. Så nu kommer der sgu da bare lige et helt indlæg om massage af mine kønsdele. Det var måske oprindeligt ikke helt sådan, jeg havde forestillet mig at den her blog-business skulle udvikle sig, men livet er jo som bekendt det der sker, når man har travlt med at lave andre planer. Nu har jeg ikke lige styr på, hvem der er den oprindelige ejermand til det citat – men jeg forestiller mig, at der sidder en gammel græsk filosof og ryster på hovedet af, at jeg fik klemt den kliché ned over min tissekone-historie. Så undskyld. 

Men i slutningen af 2016 var Arne og jeg på en rejse, hvor vi startede i Vietnam og derefter hoppede til Cambodja. Vi indlogerede os selv og vores beskidte rygsække på et ganske vanvittigt smukt hotel, med det sødeste personale. Af en eller anden grund som jeg ikke tilnærmelsesvis kan huske, så skulle Arne give en omgang massage til os begge. Altså, han skulle ikke selv ælte os, han skulle bare fiske sin pung op af bukselommen og betale nogle for det. 

En morgen bestiller vi derfor tid hos klinikken på hotellet og tropper troligt op i vores ens morgenkåber og morgenhår. Vi bliver placeret på hver sin briks, og jeg for naturligvis lige arrangeret det således, at Arne skal masseres af hende, der ikke er hende den pæne med de struttende, røde læber og langt, sort hår. Hende napper jeg sgu lige. 

De to damer går så i gang, og vi får æltet skuldre og ryg som det første. Dernæst nærmer vi os nums’-området, hvor min erfaring i Danmark er, at de lige spørger ind til, om man har nogle problemer – og ellers springer de sgu lige over alt andet end lænden og en flad hånd, der bliver trykket ind på hver balle. Men både Arne og jeg fornemmede hurtigt, at I Cambodja var selve ballerne ligesom en del af en almindelig massage – men det var sgu da også meget rart at få æltet sidde-pudderne godt igennem. Vi får masseret ben og fusser – og så’ det tid til at vende sig om. Her står tiden så rimelig stille for mit vedkommende og jeg kæmper en kamp for ikke at smække øjnene op og glo forskrækket på massøsen, for den pæne unge dame griber hurtigt og rimelig beslutsomt fat i mine babser og begynder at ælte dem rundt. Jeg har aldrig været specielt øm i babserne, så jeg ved ikke, om det som sådan var nødvendigt med 5-7 minutters massage af de små babbelutter. 

Vi rykker da heldigvis videre på et tidspunkt og jeg får masseret maveregionen, mens jeg tænker over, hvordan jeg skal fortælle Arne om den babsemassage, som jeg var udsat for, mens han lå med uvidende, lukkede øjne. 

Men på et tidspunkt er vi færdige i det område, og så glemmer jeg ganske hurtigt den tidligere babsemassage, for nu er det åbenbart tissekonens tur til en ordentligt omgang. Der var på intet tidspunkt noget seksuelt over det, og det var ligesom en udvidet form for lysken-massage, hvor selve tissekonen bare var en del af det. Den absolut midterste del af mit underliv fik altså ikke massage – men det udenom liggende regioner fik tilengæld lige rigeligt! Selve tissekonemassagen tog vel 3 minutter, og denne gang kunne jeg simpelthen ikke undlade at åbne øjnene og dreje hovedet mod højre, dels for at sende “hvaaa’ hvad har du købt”-øjne til Arne og desuden lige tjekke, at han æk’ fik samme behandling på tissemanden – det gjorde han ikke. Nå, men jeg har i hvert fald aldrig haft færre myoser centreret omkring mit skamben – og Arne og jeg havde en masse at dø af grin over de næste par dage. 

I Cambodja kan det altså godt betale sig at forklare specifikt, hvor man vil masseres henne – og eventuelt lige høre, om tissekone og babser er inkluderet. Der var som sagt på ingen måde noget seksuelt i det for hverken mig eller massøsen og der var ikke tale om tantra-massage som nogen foreslog – men en anden gang ville jeg nok alligevel lige frabede mig den grundigste massage af lige netop de områder. 

Ja, undskyld for dét hér indlæg.

Fik du nogensinde læst om de fem latterlige ting, som man pludselig nyder, når man er blevet baby-ejer? 

7 kommentarer til “Historien med tissekone-massagen”

 1. Jeg har prøvet noget lignende, vi var bare 3 veninder afsted i Thailand og vi skreg alle af grin da de begyndte at give brysterne en ordentlig omgang😂

  Svar
 2. Så sjovt at læse andre som har været ude for noget af det samme som en selv 😂😂.. Jeg har prøvet massiv babse massage i Thailand også!! Altså som en god og grundig æltning af hver babs – som i, en babs og to hænder af gangen, som kurer på hver side agtigt 😂.. som om det var en snobrødspølse …. pisse ubehagelig følelse – det var meget svært at holde igen med ansigtsudtryk og grin …….

  Svar
 3. Ha! Jeg fik også babsemassage af min lokale thai-massøse her i Århus 😀 Men nogle.må have klaget, for pludselig stoppede hun med det haha 🙂

  Svar
 4. .. gad vide, hvad der skete, hvis du spurgte om hun ville rykke hænderne et par centimeter til højre. Ej, puh. Slet egentlig lige det billede igen :p Men hey, I fik da om nogen noget for pengene.

  – A

  Svar

Skriv en kommentar