Homie lærer alle de fe’e shoppe-tricks

Annonce for Fisketorvet

I morgen er det Black Friday – og det’ altså en dag, som jeg kan forstå. I gamle dage var jeg en uhyrligt ødsel fætter, men nordjyde-Arne har trods stor modstand fra min side på en eller anden måde fået gjort mig mere bevidst omkring økonomi. Derfor kan jeg sgu nu godt lide, når ting er på tilbud! Og hvis der er noget jeg endnu bedre kan lide, så er det, når noget er på mofo meget tilbud. Og det er ligesom det gennemgående tema for Black Friday – så jeg glæder mig altså! 

Hvis I har fulgt med på Instagram, så har I også set mit forsøg på at forberede mig bedst muligt på den store shoppe-dag. For når man er journalist, så har man fundet ud af, at forberedelse og research unægteligt er vejen til et godt resultat. Og naturligvis gælder det sgu da også shopping! Så i dag var jeg på Fisketorvet for at aflure hvilke gode tilbud jeg skal kigge efter i morgen – og så smed jeg sgu lige et par andre snedige og kun til dels umoralske tricks med i købet. 

Så jeg skal jo altså på Fisketorvet igen i morgen – for jeg kan edderbrandsparkeme love jer for, at jeg skal have nogle gode tilbud i kurven til denne Black Friday. Og jeg har lagt en plan. For som I sikkert selv ved, så er shopping jo æk’ bare shopping. De fleste af os griber det vidt forskelligt an; nogen bruger flere timer i samme butik – andre scanner hele skidtet lynhurtigt og hopper videre. Nogen kaster det ene efter det andet stykke tøj over armen – og andre tænker og tænker før de beslutter sig.

For mig så er det først og fremmest vigtigt at have styr på procentregningen, når jeg shopper tilbud. Og der er jeg dældulme heldig, for det er den absolut eneste form for matematik, som jeg er umanerligt habil ud i – og ja, det skyldes udelukkende diverse januar-udsalg, hvor jeg i en snæver vending har været presset til at aften hvorvidt noget var et godt tilbud eller ej. Så Homie og jeg har naturligvis øvet procentregning i dag – hun fangede den ikke umiddelbart, men til hendes forsvar, så kan man nok heller ikke finde sig en dårligere matematiklærer. 

Nå men jeg kan i hvert fald bedst lide at shoppe i indkøbscentre, og det bliver Homie naturligvis også opdraget til – shoppingopdragelse er vigtigt. Jo.  Fisketorvet har alle de butikker, som jeg elsker, så derfor er jeg altid kommet der meget – og det kommer jeg helt sikkert til igen, når vi fra næste uge igen bor i København. Mine favorit butikker på Fisketorvet tæller blandt andet Zara, Bahne, B&O, Tinderbox, Matas, H&M, Imerco, Message og Ønskebørn. Jeg har altid været mest til center-shopping, fordi så har man alle tingene samlet på et sted og man behøver ikke at skulle skiftevis smide frakken og bære den rundt over armen og trække i hele pivtøjet igen 4 minutter senere. Min trang til centre er dog kun blevet mere udpræget efter jeg blev mor – for når hele dér dér tøj-af-og-på-show også indbefatter en baby, så bliver det simpelthen uoverkommeligt. På Fisketorvet kan jeg bare lade min frakke ligge nede i bilen og Homie kan have sit helt almindelige tøj på, og så kan vi uden for meget oppakning skifte mellem at shoppe og lave hyggelige familieting i de mange oaser.

I Bahne på Fisketorvet kommer der i morgen til at være 20% på mange styles fra nogle af mine favoritbrands – blandt andet Malene Birker, Five Units, Stine Goya og Baum. Jeg hoppede lige i et par sæts, som jeg kommer til at holde øje med i morgen!

Mens Homie i dag fik sin eftermiddagslur hoppede Arne og jeg ind på Gorms, hvor klapvognen kunne være parkeret lige ved siden af vores bord. Der fik vi så fantastisk pizza, hvidvin og hjemmelavet lemonade. Det var én af dé dér alenestunder, der blev helt perfekt selvom vi jo teknisk set havde vores baby med. Fisketorvet har det lækreste udvalg af restauranter og caféer, blandt mine favoritter er især Gorms, Letz Sushi og LêLê. Det er alle stederne vanvittig lækker mad, samtidig med at indretning og omgivelser indbyder til, at man sagtens kan tage sine børn med. På Black Friday bliver der desuden en masse spise-tilbud på caféer og restauranter, så man kan gøre sig en god handel mens man sidder og fylder sig med godter. Det’ sgu lige noget for en doven rad som mig.

Der kommer til at være et hav af vanvittige tilbud at finde på Fisketorvet i morgen til Black Friday. I Ønskebørn kommer der til at være 20% på alt tøj, 50% på udvalgte dyner og puder, 70% på udvalgte tekstiler og halv pris på den sødeste Gurli Gris, der griner, når man kilder den på mavsen. I Bahne kommer der som sagt 20% på en masse styles og accessories og i Tinderbox kommer der til at være mellem 20 og 30% på stort set alle mærker. Derudover så var medarbejderne i Zara meeeeeget hemmelighedsfulde omkring deres kommende tilbud, og jeg kan ikke lade være med at tænke, at det bliver noget godt! Jeg tænker, at du har fanget temaet nu æk’ – der kommer til at være penge at spare i alle butikker, hvis man shopper julegaverne eller gaverne til sig selv allerede nu.

Homie fandt en sød pige i prøverummet, der lige fortjente en møsser.

Der vil også være en masse aktiviteter på Fisketorvet i morgen, blandt andet Black Room, der kommer til at blive fyldt med balloner – man kan så tage en ballon med ud, sprænge den og håbe, at der befinder sig en præmie deri! Og man må gerne prøve flere gange, bare man følger køen som en rigtig guttermand. Du kan også dreje lykkehjulet og vinde adgang til virkelig gode tilbud!

Derudover kan man få en gratis powerbank, hvis man tilmelder sig Fisketorvets fordelsklub – det er gratis og giver blandt andet 4 timers gratis parkering, velkomstgave, fødselsdagsgave hvert år, invitationer til events og eksklusive tilbud og konkurrencer kun for fordelskunder. Man kan læse mere og tilmelde sig ved at følge dette link. 

Jeg håber, at vi ses på Fisketorvet i morgen til shopping og skægge aktiviteter – forudsat at vi ikke har øje på den samme taske naturligvis!

Fik du læst om hvordan min smag har ændret sig siden jeg blev nogens mor?

Skriv en kommentar