Homies dåbsønsker

Yo bloggen + gæster til homies barnedåb,

I dag er der én måned til, at Homie skal døbes. Vanen tro, så er vi i piss’-dårlig tid med absolut alting. Vores undskyldning er heldigvis rigtig god; det skyldes dovenskab. Indbydelserne blev først sendt ud i forgårs – heldigvis havde vi vist nået at advare de fleste om, at de gerne måtte sætte kryds i kalenderen – ellers var det nok blevet en ganske lille fest. Og det er æk’ meningen.

Men jeg har i hvert fald først nu fået færdiggjort hendes ønskeliste. Én måned før deadline synes jeg så iøvrigt er ret godt gået, når man tænker på, hvor dårlig jeg er til at skrive ønskelister – men det gik lidt lettere, da det var ting til hende den lille balla’-mager, der skulle findes på.

Det bliver altid en meget præcis “indkøbsliste”, når man laver sådan en ønskeliste – men sådan behøver man altså ikke forstå den her. Når der er billeder af et Duplo-tog, så betyder det bare, at Duplo-legetøj sikkert bliver piss’-fedt for hende om noget tid – og så er selve typen ikke så vigtig.

Der er links til alt habbenguttet under begge collager, så derunder kan der også findes nærmere forklaringer på, hvad det nu lige er, der er afbilledet.

Tøjet ønsker hun sig i en størrelse 68 – for det er nemlig næste mål for den lille grov-æ’er.

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER 11/ HER 12/ HER

 

picmonkey-sample-ddd

13/ HER 14/ HER 15/ HER 16/ HER 17/ HER 18/ HER 19/ HER 20/ HER 21/ HER 22/ HER 23/ HER 24/ HER 25/ HER 26/ HER

 

Husk at læse lidt om, hvorfor jeg godt gider blive gammel og slatten med Arne. 

Fik du læst om den første ting, som mor-politiet har skældt mig ud over?

 

 

2 kommentarer til “Homies dåbsønsker”

  1. Bare lige et lille råd. Levis leggins skal bestilles et nummer større end de skal bruges i, de er nemlig virkelig små ☺️ yndlings buksen til knægten herhjemme ☺️

    Svar

Skriv en kommentar