Hvem vinder julen i år?

Reklame for Circle K

Pssst … nederst kan du vinde et gavekort på 500,- 1000,- eller 2000,- bobs til Circle K. 

Jeg har absolut intet i mod forandringer. Jeg følger aldrig en opskrift, og laver forskellige udgaver af en ret hver gang. Jeg ændrer gerne metoder på mit arbejde, og jeg pisse-elsker, når alt skal vendes på hovedet og derefter sættes sammen på en ny måde efterfølgende.

Der er faktisk umiddelbart kun ét enkelt punkt, hvor jeg æk’ gider finde mig i forandringer overhovedet – og det er julen! Min 33 årige søster er i øvrigt på præcis samme måde, så når mine forældre i vores barndom foreslog, at vi tog ud at rejse eller holdt julen i sommerhuset, så lavede vi en to-stemmig udgave af sætningen “NEEEEJ, DET SKAL VÆRE SOM DET PLEJER!”

Så vi fejrer altid jul hjemme hos mine forældre, vi får det samme at spise, vi synger de samme sange mens min søster spiller flygel til og vi deler pakkerne ud på præcis samme måde som de mange andre gange. For det er den rigtige måde. Jo det er så.

Men nu har både min søster og jeg fået piger med kun 7 måneders mellemrum, og det betød, at vi sidste år skulle holde med vores respektive mænd’er. Vi valgte derfor sidste år at holde jul hos Arnes familie. Kæft, jeg frygtede den aften. Ikke fordi jeg ikke gad fejre jul der, men fordi jeg gerne ville fejre jul som altid.

Men jeg havde en datter på 10 måneder, så mit fokus var jo alligevel bare på hende. Det blev i øvrigt en pragtfuld jul, for selvom Arne og jeg altid render rundt og siger “din familie” og “min familie”, så er begge familier jo altså efterhånden vores begges. Jeg var på forhånd nervøs for, hvilken slags mad de ville servere, hvordan de delte gaver ud og hvordan jeg ville have det i mavsen over at holde jul på en anden måde en den eneste rigtige. Der var ikke nogen grund til den nervøsitet.

Meeeeen, i år holder vi jul hos mine forældre – og det glæder jeg mig latterligt meget til, ikke mindst fordi Inge så kan fejre jul med sit favoritmenneske; kusine Tora! I år bliver så Arnes første år, hvor han ikke skal holde jul med sine forældre, og det har han det da nok også en smule specielt med.

Vi er nu kørt til provinsen med hele bilen fyldt med store kufferter og gaver. På vejen holdt vi ind på Circle K, hvor vi fik strakt benene og hentet lidt mad og nogle snacks til turen. Inge er ikke ellevild med de lange køreture – og hun er heller ikke sådan lige typen, der bare affinder sig med en kedelig køretur, så råber hun altså højt og flot. Og ærligt talt så har hendes mor også virkelig svært ved at skulle sidde i bilen så lang tid af gangen, så vi er store fortalere for et stop undervejs. På den måde får vi også gjort køreturen til en del af julehyggen, for så er det ikke bare en tur, der skal overstås, der bliver rent faktisk gjort en lille tur ud af det med indlagt hygge-stop.

Circle K har et virkelig stort udvalg af frisksmurte sandwiches, smoothies, burgere, pizzaslices og kage. I sær sidstnævnte er Inge enormt stor fangirl af, og vi kan nemt bruge 20 minutter på at snakke om den kage, som hun skal have, når vi rammer Circle K. Heldigvis har hun stadig ikke styr på, hvad kage helt specifikt er, jeg tror bare, at hun tror det er noget lækkert – så nogle gange lykkes det os at få hende til at vælge friskskåret frugt som sin “kage”.

Vi tager for det meste maden og vores snacks med ud i bilen to-go, og så kan vi bruge køreturen på at spise lækkerier og slå sten-saks-papir om, hvis tur det var til at drikke af dele-smoothien – altså, den blev jo teknisk set købt til mig, men når man er mor, så er al ens mad jo tilsyneladende dele-mad.

Njå, men hos Circle K får vi tanket op, strakt benene og fyldt mavserne i et hug. Og når Inge er rigtig heldig, så tager vi også lige i det indbyggede eventyr-land hos Circle K – altså bil-vasken! Når vi kører derigennem så bliver Homies øjne så store, at ingen ville gætte på, at Arne med de små sprækker kunne være hendes farmand. Men det ved vi naturligvis heller ikke med sikkerhed om han er jo. Hæhæ, bar’ en vittighed jo. Det ved vi godt … at han ikke er. Hæhæ. Bare endnu en vittighed. Måske.

Nå, videre! Arne og jeg aftalte for mange år siden, at når jeg var den, der besøgte hans familie i juledagene ét år, så blev det hans tur året efter. Det gentog sig så næste år … og næste år … Det er aldrig blevet til noget den del med, at Arne skulle fejre juledagene med os, for Arne er mege’ glad for at bruge juledagene på at spille ‘puter med sin lillebror og gå ud og hamre bajersaft med sine barndomsvenner. Forståeligt nok.

Men sidste år tog vi alle juledagene inklusive juleaften hos hans familie, så I år skulle vi gøre det hos mig. Men én ting er, at juleaften bliver svær for Arne at undvære – første juledag, hvor man går ufin sin barndomsby og flirter med sine folkeskolekærester er umulig at undvære! Så nu endte jeg alligevel med at tilbyde ham, at han kunne smutte til Hobro og være en vildbasse. Så dækker jeg i stedet 42-dobbelt skudhul, hvor jeg nakkede Breezers ned i gamle dage.

Nå, men der er jo altså også en konkurrence! Du kan nemlig vinde et gavekort på 2000,- 1000,- eller 500,- bobs! Alt du skal gøre for at deltage er at skrive i kommentarfeltet, hvordan du sørger for smag, høj kvalitet og tid til familien, når du har travlt i juleferien – og så dit Instagramnavn, så jeg kan finde dig, når du forhåbentligt vinder.

Jeg trækker de 3 tilfældige vindere allerede i morgen!

Glædelig jul Homies, jeg håber, at I får en piss’-dejlig en af slagsen!

Du kan også hoppe ind og læse om vores seneste jul 

177 kommentarer til “Hvem vinder julen i år?”

 1. For at få så meget julehygge ud af det som muligt, søger jeg for at familien altid er førsteprioritet i julen samt at få tid til at se dem alle sammen. Derudover får jeg altid styr på julegaverne så hurtigt som muligt, så der er mere tid til hygge med familien og de mange lækre måltider og snacks der skal indtages

  Instagram: camillaschmidtboegh

  Svar
 2. Vi har en lille bog, hvor vi hvert år skriver ned f.eks hvor mange vi var til jul, hvor meget mad vi købte, hvem der købte mandelgave og alt andet praktisk – både på d. 24, men også d. 25 hvor vi holder familie-julefrokost. Vi kan åbenbart ikke få nok af hinanden, for det er præcis de samme mennesker der er med 😅🤷🏻‍♀️ men det gør det umådeligt lettere at vide hvem der køber hvad (og ikke mindst hvor meget), kokkerere det ene og andet og så er indkøbene heldigvis hurtigt overstået. Som en lille bonus notere vi også hvem der eksempelvis vandt mandelgaven (for det glemmer ALLE altid) og hvis der sker noget sjovt eller specielt. En lille bog i en ellers kaotisk tid, gør hele forskellen for vores familie ❤️🎄 glædelig jul! (@nannatb)

  Svar
 3. Jeg er kærester med den dejlig tysker, så vi bruger fra den 21-23 ved hans familie og så mødes han med min familie (sammen med mig) den 25. Vi tager det stille og rolig og nyder bare hinandens selskab. Lige som vi kan lide det.
  Dig er det er must at jeg holder juleaften hjemme ved mine bedsteforældre, ellers bliver det jo ikke rigtigt jul.
  I må have en dejlig jul.
  Mit insta navn er Sillemoeller

  Svar
 4. Primært ved at sende andre folk i køkkenet, der har mere styr på hvad de laver derude end jeg selv har. Louisekristensen92

  Svar
 5. @peachemm
  Jeg sørger ikke for så meget, men jeg lægger for første gang hus til juleaften!
  Jeg flyttede i år i hus med mand og barn på Fyn og et stort ønske var at holde juleaften hjemme hos os – det bliver med hans familie og min første jul uden min egen familie! Men jeg glæder mig!
  Juleferie har jeg som sygeplejerske dog ikke, juleaftensdag skal jeg passe på indlagte gravide og barslende, der ikke kan være hjemme til jul, Det er det, jeg bidrager med i år, mens der bliver sørget for julen derhjemme.
  Så jeg kommer simpelthen hjem til jul i mit eget hus ♥️

  Svar
 6. Jeg skal på aftenvagt juleaften på det dejligste plejehjem. Min mand og børn kommer og spiser sammen med os og forhåbentlig får lokket en beboer eller 2 med rundt om juletræet.
  Mit Instanavn er keciabonnelykke hvis jeg bliver den heldig.
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie

  Svar
 7. I år står min svigerinde for alt, stort set. Vi skal bare køre i små 40 minutter. 1. juledag er hos svigerforældrene, når vi engang er stået op. 2. juledag skal vi også bare dukke op, og så er der mad igen. Og vi har heldigvis en 1 årig, der kan lide at køre bil.

  Instagramnavn er Witt3006

  Svar
 8. Jeg står gerne med det hele selv, også laver jeg lidt i løbet af hele dagen, så der er tid til mange pauser med hygge. Også hjælpes hele familien jo ad.
  @nannarothmann

  Svar
 9. Vi har en stabsfryser, så sørger løbende for at fryse overskydende rester ned og bagværk fra weekender med mere overskud, så der er nem og lækker mad og snacks i december 🙌 Lageret trænger så gevaldigt til at blive fyldt op i januar… IG maria.kc

  Svar
 10. Jeg handler alt på nemlig, og så sender jeg min mand og svoger i køkkenet og holder mig væk, sådan er det nemmest og bedst😆🎄 mit Instagram-navn er joy_b_d

  Svar
 11. Jeg skal på aftenvagt på det dejligste plejehjem og min mand og børn kommer derud og spiser sammen med os. Forhåbentlig kan de lokke mine beboer en tur med rundt om juletræet. For os er det arbejdsjul og nytår i år. Så vi er hjemme ved børnene på skift.

  Svar
 12. Jeg sørger for at underholde børnene – så kan de andre i min familie sørge for lækker mad 🙈
  Instagram: annaljespersen

  Svar
 13. I min familie hjælper vi hinanden. Min lillebror har fødselsdag, så dagen starter med morgenmad sammen og så hygger vi med forberedelserne resten af dagen
  @jensen_camilla

  Svar
 14. Når det kommer til mad, er der en større chance for gode smagsoplevelser, hvis jeg lader mine søskende eller min mor (når jeg hvert andet år besøger mine forældre) stå for madlavningen. Jovist, jeg er formidabel til at smutte mandler, smage på sovsen eller pille kartofler. Men min absolutte spidskompetence er skænkning af rødvin i rigelige mængder (bevares, i kontrollerede mængder, så længe børnene er til stede 😇). I forhold til tid, er det sgu vigtigt at sætte ambitionerne ned. Tro ikke på, at man kan komme igennem julen uden man ind i mellem oplever overspisning, dårligt nattesøvn og børn, der pjevser. Det er sgu bare om at nyde de små øjeblikke og så acceptere, at tingene ikke altid ser ud som i ugebladende, at man måske ikke når Disneys juleshow, får løbet de der 5 km om dagen eller får strøget den skjorte. Det handler bund og grund om at have det godt sammen og trække stikket.

  Mit insta er Lene.nyholm

  Svar
 15. Jeg sørger også for at så meget som muligt er som det plejer og min mor står derfor for det meste. For at gøre det lidt ekstra lækkert sørger jeg for at min kæreste, som er kok, får lov at hjælpe lidt til i køkkenet 😍 mit instanavn er Belindabusk

  Svar
 16. Jeg sørger for den friske rødkålssalat med appelsiner og valnødder – resten har jeg folk til 🙈 På den måde har jeg også mere tid til min lille søn

  Svar
 17. På magisk vis har vi ikke for mange planer i juledagene, men generelt er alt i vores familie sammenskudsgilde – så vi hver sørger for en smule, der i alt bliver til en masse. Og udover festivitas og familiesammenkomster, så skal vi ingenting. Med andre ord er det helt ok hvis man har nattøj på til 15 og ser 4 timers Gurli Gris (som i dag 😁) Idagram_gram

  Svar
 18. Jeg sørger for at lave brunkager og konfekt så der er til laaaaang tid!! Oooooog så husker jeg lige at nyde alt det vi får foræret af kunder på jobbet; ma går ikke ned på sukker i december🤩🙏🤞💝@soesab

  Svar
 19. Forsøger at være nærværende , når hele familien er samlet . Desuden laver jeg julemaden sammen med min far og mormor, på den måde samles vi om det 😁
  Mit Instagram navn er ; linemariiie

  Svar
 20. For at sikre smag og kvalitet (i maden ihvertfald), så sender jeg mandfolket i huset i køkkenet og så sørger jeg får at vi ikke går ned på slikfadet! Vi holder for første gang jul hos os i år, da jeg har termin om 7 dage, og en tur hjem til Jylland var simpelthen uoverskuelig 🤰🏼Så nu tager vi det stille og roligt, og glæder os til at hygge om familien når de kommer på besøg 🎅🏼🎁🎄

  Rigtig glædelig jul!

  Rlkrogh

  Svar
 21. Jeg fejre den med mine forældre – det er nemlig den eneste rigtige måde 😅 og det passer så fint med at der er julefrokost samme sted dagen efter – så jeg kan tage alle de dejlige rester med hjem så der er til tømmermændene 2. Juledag (vi vælter nemlig også barndomsbyen d 25 🎉) og til madpakken d 27 når hele Danmark skal ud og bytte deres julegaver 🙈 Glædelig Jul 🤶🏻 IG: Linebschou

  Svar
 22. Vi tager det stille og roligt og hjælpes ad i køkkenet! Har forberedt en del i weekenderne i december så vi også har tid til afslapning i juledagene😊
  God jul🎄
  @anne_s_a

  Svar
 23. Ig navn: Juliemiikkelsen
  Vi forsøger at nyde morgnerne og gøre dem så stille og rolige som muligt, så vi får en god start på dagen. Vi har i år droppet kalendergaver hver dag men nøjes med adventsgaver for at give børnene to ☺️

  Svar
 24. Jeg lader familien klare det imens de stadig gider😁👏🏼 Alle de ældre hunkønsvæsner i Los familos elsker at lave alt det praktiske…og det skal jeg da ikke være den til at ødelægge☝🏼 Så jeg bruger tiden på at nyde….ej det er pis…jeg render rundt efter vores treårige hunkøns yngel og sørger for at diverse hjem står intakt efter hendes besøg. Dét er da julehygge…agtigt😂

  Svar
 25. Jeg arbejder rigtig meget i julen, både op til, under og efter. Derfor giver det sig selv at vi, min mand, mine 2 børn og jeg, hygger ekstra meget når jeg er hjemme. Vi lader vasketøj være vasketøj, smider os i sofaen med film, kaffe og æbleskiver. Juleaften kommer min mor og hjælper min mand med julemaden. Hendes and er den bedste.
  1. Juledag står den på julefrokost hvor alle mand har en ret med.
  I den travle juletid har vi altid rester i fryseren, og ellers spiser vi takeaway salater for også at få bare lidt sundt, der ryger jo rigeligt med usundt ned i december. Uha.
  @herskindandersen

  Svar
 26. Vi holder også den ældstest fødselsdag d. 21, så vi er gode til at bede om assistance.. Og vi har bedsteforældre på begge sider, som vil gøre alt for deres børnebørn 🙏 Så kan vi fokusere på at ungerne har en dejlig jul uden for meget stress og jag.. Oven i hatten har vi over sommeren fået en lillebror og flyttet, så bedsteforældrene har været uundværlige ❤ IG Sophiehc

  Svar
 27. Jeg går all in på kager og julesnacks, så jeg maks skal klippe en pose op med en saks inden servering. Jeg er alligevel elendig til at lave sovs, og jeg vil også meget hellere se Popsi og Krelle fra sofaen, mens jeg fylder mig med skumjulemænd og honningkage 😋🎅 Glædelig jul, @instacathrine

  Svar
 28. Jeg sørger simpelthen for smag ved at sætte min mand til at lave maden, for han elsker at lave mad. Han er typen der starter med sovsen I ræti god tid for at være sikker på, at den sidder lige i skabet. For som han siger, hvem smager at anden måske er lidt tør, når bare der er rigelig med lækker sovs 🙂

  Jeg sørger for vinen 😉 IG klan29

  Svar
 29. Smag og høj kvalitet- vi rejser rundt til familien til jul- dette betyder vi hver især medbringer nogle evner og mad af kvalitet, og mine evner er ikke inde for juleanden eller flæskestegen. Så lader andre klare kødet og tager mig af noget af tilbehøret 🙂

  Tid til familien – booker en ferie i varmen efter de travle juledage hvor vi har kørt rundt mellem begge vores familier, så der er tid til kun os tre 🙂

  Insta navn : blomstenhansen

  Svar
 30. Vi sørger for at blive inviteret ud de fleste dage til venner og familie som vi godt gider, så vi kun står for morgenmaden selv 💫 Voila ☺️ signebreinholt

  Svar
 31. jeg sørger for at have utroligt lidt planer i juledagene, så man kan gøre lige præcis hvad der passer én hver dag. Og så var alle julegaver (undtagen én) købt inden december startede, så al den julegaveræs i december kunne fravælges. Jeg hedder Nadjaknielsen på instagram 👌🏼😄🎄🎅🏼

  Svar
 32. Selvom juledagene er fyldt med planer, så føler jeg ikke, at vi har travlt. Tror grunden er, at vi i familien har besluttet os for ikke at stresse rundt. Vi gør, hvad vi kan for at deles om opgaverne, såsom madlavning og indkøb, og så tager vi lidt let på det hele. Det bliver det sgu bare hyggeligere af ❤️
  IG-konto: trine_niebuhr

  Svar
 33. Jeg har i år prøvet at købe ind til juledagene i god tid (jeg bliver dog ved med at komme i tanke om ting, som jeg lige mangler), så jeg får en masse tid med mine tre børn 😍💚❤️💚🎄
  @najakristine

  Svar
 34. Jeg skal holde juleaften i år og har spurgt min mor meget til råds, sådan vi kan få noget dejlig julemad. Jeg ved ovenikøbet ikke hvad jeg skulle gøre uden hendes hjælp😉 Mine forældre kommer i løbet af dagen, sådan vi kan lave noget god mad og julehygge samtidig, ellers har min mand været ret god til, at få os lidt væk hjemmefra til julehygge i december og det har været dejlig😊 Så hvis jeg er heldig, kunne jeg da invitere på julehygge på circlek😁 Jeg hopper nok med på Inges ‘vogn’, der kager kan bare noget. Rigtig glædelig jul til jer! mokaijensen

  Svar
 35. God smag fikses bedst ved at far og mor står i køkkenet 👌🏻 Så ordner jeg dessert til julefrokost – og ellers gælder det bare om at tanke op på gode sager – gerne med sukker – januar venter jo lige om hjørnet 😉 @janemh89

  Svar
 36. Jeg er selv en vaskeægte sucker for julen og alle de dertilhørende traditioner! Jeg nyder alle delene af julen som andre måske finder stressende som gaveindkøb og indpakning, så jeg elsker når jeg kan få lov! Om det så skal være sent om aftenen fordi der kun er tid på det tidspunkt.
  Rigtig glædelig jul! Skal forresten nok assistere dig i 4200 den 25. 💪 Hilsen @Mariebaden

  Svar
 37. Jeg tager simpelthen bare hjem til mine forældre, hvor min dejlige mutti har klaret indkøbene, og så hjælper jeg bare med at lave det og medbringe godt humør. Win win😋

  Jeg hedder MetteFAagaard på insta

  Svar
 38. Nemlig.com er min ven ift tid, laver småkagedej til fryseren i slutningen af november og planlægger pyjamas+legedage, så der er tid til familien. Hellere et arrangement for lidt end et for meget og 1. juledag er hellig og skal altid tilbringes derhjemme.
  Instanavn: Nadia_wh

  Svar
 39. Instanavn: Kristinariber.
  Vi prøver at få sund take out! Derudover kører det sku egentlig ret meget på fedt mad og snoller, og så kigger vi hinanden dybt i øjnene og siger: “til januar – der skal vi leve sundt”. Derudover skændes jeg dagligt med min mor, om hvorvidt min 3-årlige skal have småkager eller ej, jeg mener ej, min mor det modsatte! Overordnet set hygger vi os med mad, nærvær, hygge og tid – alt det vi kan 🙂
  Jeg er desuden helt vild med circle K’s modernisering af kaffe, mad og snacks de seneste år 👏

  Svar
 40. Jeg sørger selvfølgelig for smag og kvalitet ved at lade mormor stå for julemaden – som hun ALTID har gjort, og som selvfølgelig aldrig må ændres på – for she’s only, der kan få de brunede kartofler til at smage rigtigt, og alt den sovs de skal svøbes rundt i til at smage som den skal! Derfor har jeg masser af tid til at hygge og nusse, og vi starter altid tidligt ud med ALT juleaften, for det betyder no stress, og det er sådan vi altid har gjort og som er bedst 😉 Glædelig jul 🙂 nanaanhoej

  Svar
 41. I år er det 2 gang jeg ikke skal holde jul med mine egne forældre, så jeg ved præcis hvordan du havde det sidste år ☺️Jeg forsøger at være på forkant med alt det der gaveræs, og så har vi aftalt herhjemme at vi ikke giver hinanden gaver: vi er gaver nok i os selv 😆Totalt kliché, I know. Vi krydser dog virkelig fingre for at vinde de gavekort, så turen fra Fyn til Sjælland bliver nemmere d. 24 december. God jul til jer 🎄@maikenbianca

  Svar
 42. Jeg er altid på arbejde alle juledagene, da jeg er ansat i folkekirken, så den gode mad bliver kokkeret af andre. Til gengæld sørger jeg for musik, stemning og højt julehumør både på orgelbænken og hjemme.
  På insta hedder jeg orgamaha

  Svar
 43. Uhh, jeg har indtil nu, sluppet afsted med, enten at tage hjem til andre i juledagene, eller sørge for at dem der kommer i vores hjem, laver maden, eller har den med🙈 I år, skal vi holde jul med min svigerinde, hendes mand og to drenge, så også her er jeg 100% sikker på absurd lækker mad, af høj kvalitet (hun har arbejdet i køkkenet på to forskellige slotte og herregårde), så jeg får massere tid til at hygge med familien. ✨🎄

  Svar
 44. 1. Tilsætter en hulens masse fløde og smør (smag).
  2. Smider de ekstra knaster for et godt udgangspunkt, dvs. gode råvarer (kvalitet).
  3. Uddelegerer så meget som overhovedet muligt. Hvilket måske også giver et plus eller to til nummer 1. 😉 (tid).

  @psykobloggen

  Svar
 45. Jeg har været i køkkenet hele dagen i dag, mens min kæreste har underholdt vores datter. Når begge familier dukker op til juleaften, skal vi lave minimalt- udover at hygge helt vildt !

  Svar
 46. Jeg har været i køkkenet hele dagen i dag, mens min kæreste har underholdt vores datter. Når begge familier dukker op til juleaften, skal vi lave minimalt- udover at hygge helt vildt ! @mettekjeldbjerg

  Svar
 47. God smag og høj kvalitet til maden i den travle juletid sørge bedst for af min kære mor, når hun kokkerere lækker julemad, og jeg hjælper hellere end gerne til.
  Mit Instagram navn er @skovgaardchristina

  Svar
 48. Smagen af jul kan jeg desværre ikke tagen æren for, da min mor er verdens bedste julemads-laver. Hygge tager vi dog alle sammen med hver især, da vi hver især bidrager med forberedelser for at minimere julestressen. Da jeg selv arbejder alle dage op til jul er det begrænset hvor meget man når at nyde december, men glæder mig til at kunne sætte mig til julebordet med familien!

  @linepetri

  Svar
 49. God smag klarer min mor, for så bliver det ligesom den gang man var barn og mors mad er bare det bedste:D Juledagene nydes med familien, hvor hygge er i højsædet. @sabrinakulas

  Svar
 50. Lækkert! Vores bedsteforældre klarer stadig det hele med lækker mad, og vi smutter til ødegård i Sverige og tager en slapper i juledagene 🎄
  Claramariiee

  Svar
 51. Den gode smag kommer ved at jeg så tit som muligt står i køkkenet med mine forældre, fordi jeg nemlig også mener at alt skal være som det plejer, også maden! Tiden og hyggen prioriterer jeg og så flasker det hele sig stille og roligt! Rigtig dejlig jul JE!! 🎄🎄
  @n.m.nancke

  Svar
 52. Min kæreste og jeg er værter juleaften for første gang. Det er også første gang vi holder jul sammen😳 Gaverne er købt i god tid (tak til Black Friday), og maden står min kæreste for. Så vi har både smag, høj kvalitet(s slik på bordet) og masser af tid til familien🤗

  Svar
 53. Min kæreste og jeg er værter juleaften for første gang. Det er også første gang vi holder jul sammen😳 Gaverne er købt i god tid (tak til Black Friday), og maden står min kæreste for. Så vi har både smag, høj kvalitet(s slik på bordet) og masser af tid til familien🤗
  @camillajebjerg

  Svar
 54. Det må være min mand eller andre der sørger for god smag, det er vist bedst 😅 ellers hygger vi alt hvad vi kan og prøver og se både mandens og min familie så sønnike når og hygge med dem alle ☺️ insta: bilgrau89

  Svar
 55. Det klarer mig mor, haha 😂 Det er næsten ikke jul, hvis ikke mor for maden 🤷🏼‍♀️ De sidste par år er jeg begyndt at lave kirsebærsovs dog – så lidt hygge sørger jeg også for 😉

  Mit Instagramnavn er @emmaahlgreen 🙂

  Svar
 56. Ved og sende manden eller andet i køkkenet, det er vist bedst 😅 Vi hygger alt det vi kan og forsøger og se både mandens og min familie så sønnike kan hygge med dem alle ☺️ Insta: bilgrau

  Svar
 57. Jeg vil gerne indrømme, at jeg med et barn på 1 år faktisk ikke kan bidrage med meget af det nævnte 🙂 Dog skal jeg I år holde jul med min svigerfamilie som bor et par timers kørsel væk, så et pitstop (eller 2) på Circle K ville være helt perfekt! @kololivet

  Svar
 58. Jeg er så heldig at have en mor der er en gudinde i køkkenet, så smagskvaliteten er altid i top! Når nu det er jul løber vi ærinder sammen, så man kan lave den travle juletid om til byggetid. Det bliver til lidt længere tid i bilen, men med en kaffe i hånden er det jo bare som en ferie. @rikk6362

  Svar
 59. Overskud i julen er der ikke så meget af 🙈 men prøver så vidt muligt at sørge for, altid at have noget let i fryseren lige til at tage op og varme. Så slipper jeg for madlavning og får jeg lige lidt ekstra tid med familien 😆 insta: @munk83

  Svar
 60. Jeg er så heldig, at min mor og søsters kulinariske evner rækker væsentlig længere end mine, så de får lov at sørge for den gode smag og høje kvalitet og så nupper jeg kartoffelskrælningen og opvasken i stedet, når altså ikke jeg stopper latterlige mængder juleguf i hovedet. Efter at have været hhv højgravid og i kast op fasen gravid de sidste to år til jul, så glæder jeg mig virkelig til julemad og hygge i år og at se min snart toårige datters begejstring over julen!
  Glædelig jul til jer i provinsen @riesen79

  Svar
 61. Vi tager hjem til mine svigerforældre allerede i morgen, og bliver en uges tid. Første jul jeg skal holde med ham og vores søn 🤩 secher_p på insta ✌🏼

  Svar
 62. @kathrine_kv

  Sørger for julehyggen og den gode mad ved at fordele den imellem os gæster der skal komme juleaften. Det giver mere tid til hygge kun at skulle tænke på noget af maden og samtidig er det hyggeligt at have maden som samtaleemne🎄. Håber virkelig på at vinde da egn fra januar skal være pendler på E45 og godt kunne bruge et pit stop eller to på cirkle k👏🏻✌🏻💪🏻😅

  Svar
 63. Jeg bruger det meste af december måned, på at bruge forfærdelig mange penge på, at sørge for, at de der betyder noget for mig, får en dejlig jul – men hvert år finder jeg også ud af at gaverne ikke er grobund for en dejlig jul – så i år har jeg skåret ned på gaverne. Jeg holder jul i Korsør hos min dejlige familie 🎄🙏🏼

  Svar
 64. Jeg bruger det meste af december måned, på at bruge forfærdelig mange penge på, at sørge for, at de der betyder noget for mig, får en dejlig jul – men hvert år finder jeg også ud af at gaverne ikke er grobund for en dejlig jul – så i år har jeg skåret ned på gaverne. Jeg holder jul i Korsør hos min dejlige familie 🎄🙏🏼 Insta: nadjamilvertz

  Svar
 65. Mest af alt prøver jeg at være nærværende og virkelig nyde tid med familie og selvfølgelig alt den lækre mad! 🎄
  Insta: @pernillebjaldby

  Svar
 66. Efter at have stået i køkkenet i flere dage og ædt sig tyk og fed i julemad synes jeg man trænger til det stik modsatte. Derfor besøger vi gerne det lokale pita sted og får lækre hjemmelavede pita med alt der grønt du måtte ønske.
  Alternativt kan man jo sørge for at blive i citerer en masse i byen så har du masser af tid med familien og kan krydse fingre for der bliver serveret noget møg lækkert
  Instr: Marie311

  Svar
 67. Vi har fået tildelt risalamanden i år som bliver lavet efter den opskrift den aaaaltid bliver lavet på i ‘’min’’ familie, selvom det er hos Svigerfamilien den skal spises 😋 treatsene til den efterfølgende nattevagt er helt bestemt nogle der ville blive købt på vejen efterfølgende! @freiaoe

  Svar
 68. Det er jo dælme (næsten) umuligt at tippe en 3’er, så her hos os er det hyggen og samværet der er det vigtigste. Så går det nok hvis de brunede kartofler er blevet lidt moste, eller hvis drikkelsen ikke er helt kold 😀
  Insta: fru_fie

  Svar
 69. Jeg holder jul med min skønne familie! Jeg har fødselsdag d. 24, så vi skal både fejre fødselsdag og jul! Det er og har altid været det hyggeligste. Min mor laver altid (det bedste) julemad, også hygger vi bare så meget🎄🤶🏽 Min Instagram: christinaenemark

  Svar
 70. Når ungerne er hjemme spiller vi kort om aften sammen med dem. Det er piv hyggeligt og en god måde at være sammen på 😊
  Og så kommer der altid lidt lækkert på bordet f.eks. clementiner og hjemmelavet konfekt 😍
  December er en hyggelig måned, men den er sgu også lidt hård 😅 @frk.lykkelaursen

  Svar
 71. Vi har herhjemme klaret en del, både hverdags, men også gaveindkøb om aftenen efter vores datter er puttet. Så bliver den ene hjemme og den anden suser afsted. Så er der tid til nærvær i hendes vågne timer. Juleaften har vi allieret os med bedstemor og mormor, som kommer og hjælper med at lave maden – win!
  Instagram: Santons

  Svar
 72. Med eksaminer hhv. den 2. og 4. januar, bliver jeg nødt til at studere en masse i julen. Hele den 24. og 25. december er dog udelukkende sat af til MAKS hygge med hele min familie🎅🏼🎄
  @knarberg

  Svar
 73. Assååår – man kan ikke nødvendigvis få hele pakken, så i prioriteret rækkefølge må det blive hygge, kvalitet og smag 🤶🏻 Ej-nej, vi deler da opgaverne, så den gode mad bliver lavet med hygge og kvalitet af hele familien ❤️🐜🐜🐜🐜 /@laerkedyre

  Svar
 74. Jeg bager altid, sammen med min mormor, småkager til hele familien! Det foregår som regel i november, da december/januar er booket til eksaminer. Men hyggeligt, det er det❤️ @mettechristensen

  Svar
 75. Jeg klarer det med en go gang jule stress også hjælper det selvfølgelig også at det er svigermor der laver mad, dækker bord og køber mandelgave.
  Jeg skal bare komme og hygge 🎅🏼
  Insta navn: tine_vl

  Svar
 76. Det er første jul med vores søn på 6 mdr, så vi skal heldigvis også stadig holde hos jul hos vores forældre (min d 23 og min kærestes d 24) så smag og kvalitet er høj som den plejer 😍 og så har vi en masse traditioner som vi altid tidligt aftaler datoer for, så der er masser af tid til hygge og nærvær i julen 🎄
  Insta: louiskov

  Svar
 77. Her handler det hele om charme! Når bare vi har charmeret os nok ind hos mor og far (mormor og morfar), så klarer de mad, julehygge, god smag, juledag og hvad man ellers kan drømme om 😍🎅 Og i forhold til tiden, er barsel jo som sendt fra julemanden – masser af tid til hygge og gaveindkøb (siger jeg nu og mangler alligevel stadig gaver) 😂 Glædelig jul! @linesafiandersen

  Svar
 78. Der skal ihvertfald være masser af sovs, konfekt og cola. Så er den jul hjemme.
  Og så selvfølgelig at jeg får mandlen i år. Den har jeg ALDRIG nogensinde fået. Så det ville være top fedt og virkelig hyggeligt hvis det skete.
  I år er det min families tur. Sidste år var hos svigerfamilien, men det er altså også kun i min familie at der bliver holdt “rigtig” jul.
  Jeg var så smart sidste år at gå med til jul his dem, for så kunne min familie få os i år hvor vores datter er 1,5 år og altså pænt meget sjovere end for et år siden. Hæhæ.

  @sinemichelle

  Svar
 79. Maden sørger min søster og moster for i år, vi er blevet enige om at julemaden ikke har brug for en tur i flyvere for den lander på spisebordet. Ved dog at de forberedt det meste så vi bare kan nyde hinandens selskab ☺️🎅🏼♥️
  Insta: _malink_

  Svar
 80. Høj kvalitet og smag juleaften sørger min mor for. Jeg står dog for risalamanden i år (Wish me luck! 🤞🏼)
  Tid til familien skal der bare være. Så hygger vi med julekalender, og hvis ikke alle julegaver er købt tidligt, gør vi en hyggedag ud af det og tilbringer tid sammen der! 🎅🏼
  Det er min søns første jul, så vi sørger for at han får hygget med alle bedsteforældrene, fastre og onkler i juledagene, så alle får del i hans første jul ☺️
  @michelleaakjaer

  Svar
 81. Julehyggen = go’ mad. 🙂
  Derfor bliver meget af tiden brugt i køkkenet med mutti, for at blive klar til juleaften alle de forskellige julefrokoster. Det er altid så hyggeligt at komme hjem til jul til de gamle og hygge med lækkert mad, hvilket klart er en anden luksus ift. livet som studerende.
  @majahusted

  Svar
 82. Jeg er den type, der skal holde jul (og alle juledagene) hos min svigerfamilie i år, så det betyder heldigvis at jeg slet ikke behøver tænke på smag og kvalitet og 100p kan fokusere på kvalitetstid med den lille skøre kravle-abe (min søn).
  Mit insta-navn: kirstine_kjaer

  Svar
 83. Jeg sørger for at have planlagt i god tid! – lavet en ordentlig røvfuld lasagne og pizza os smidt i fryseren! På den måde er der også smag og sikret kvalitet MEN også masser af tid med familien- KÆMPE win! ! @anjaanitanaesby hvis jeg skulle være den heldige

  Svar
 84. Jeg laver da julens absolut vigtigste ting – havregrynskugler og marcipankonfekt! Og sørger for julekopper til julekaffen – en essentiel del af hyggen, hvis du spørger mig 😉

  @Karolinethomsen28

  Svar
 85. God smag og høj kvalitet sørger mødrene i mit liv for. Uanset om det er jul med mor, bonusmor, mormor eller svigermor, så er de eminente til at gøre det godt på hver deres måde ❤️ Som skilsmissebarn er jeg vant til, at der altid mangler noget familie på selve juleaften, så jeg bruger i stedet hele måneden til at besøge dem jeg elsker på tomandshånd. Det er win win, så er der koncentreret kvalitid med alle 👌🏼
  Mit Instagram navn er: @stinehoe

  Svar
 86. Høj kvalitet og smag står min skønne bedstemor eller far som regel for – alt efter hvem der holder jul. Meeeen det er som om det hele bliver lidt bedre hvis man lige sidder og kigger på at der bliver lavet mad mens man sutter i en flaske vin! 🙌🏻
  Tid til familien skabes ved den herlige tradition at alle smider telefonen i en kasse ude i gangen så der er nærvær omkring julehyggen, og der er jo faktisk ikke nogen der savner den i læbet af dagen/aftenen alligevel 🤷🏼‍♀️
  Cathrinekaer

  Svar
 87. Jeg køber gaver i gooooo’ tid på nettet ø – og selvom der altid er en skide gave der ikke kommer frem i tide, giver det ro for mig. Når min mor laver maden smager det bedst og er bare høj kvalitet – i år skal vi lave anden og ris a la manden – og sidstnævnte SKAL smage som min mors. Ellers går det ikke – og slet ikke for mig. Ellers sørger jeg for at få set både min og svigerfamilien – hvilket som regel gør det til en hyggelig – men travl juleferie. Til gengæld laver vi ikke en snus nytårsaften – det er nattøj hele dagen🙌🏼. God jul og tak for god og sjov underholdning! Hilsen Instagram stine_ri

  Svar
 88. I min familie uddelegerer vi opgaverne, så alle har tid til at være sammen og halvdelen ikke skal stå i køkkenet hele dagen. Jeg står altid for risalamanden, så ved jeg ligesom også at den er som den skal være. Det vil sige godt med fløde og vanilje!
  @finnemann

  Svar
 89. På en eller anden måde sker det bare, har aldrig helt fundet ud af hvordan😅
  Måske ikke af den højeste kvalitet, men en masse hygge!
  kathrineesdahl

  Svar
 90. Når man hen over julen har brugt flere dage i køkkenet og spist så meget man at bukserne ikke kan lukkes, så er lykken at besøge den lokale pita mand og få verdens bedste hjemmelavede pita med alle de lækre ting du overhovedet kan ønske dig.
  Alternativt kan du jo bare sørge for at blive inviteret i byen en masse dage i træk.På den møde har du masser af tid til familien og Så må du bare krydse fingre for der serveres en smags oplevelse i verdensklasse uden du har rørt en finger.
  Insta: marie311

  Svar
 91. Smag og høj kvalitet sørger min kære mor som regel for. Julen ér altså bare bedst, hvis det er med mors mad 😉 Tid til familien planlægges, så vi når at se alle dem vi gerne vil – uden at det ender i stress og jag.
  Instagram: anniebjerregaard

  Svar
 92. Åh, den er svær, men generelt prøver jeg at få styr på gaverne så tidligt som muligt. I år havde vi alle i familien aftalt, at vi får penge. Jeg var glad og følte alt var under kontrol, indtil teenagedatteren fortalte, at hun gerne ville have gaver og at hun har købt til os alle. Så nu stresser jeg, men pyt. Julen skal nok blive god

  Svar
 93. Kartofler på glas. Det lyder nok lidt latterligt, men det ødelægger min juleaften, hvis de brune kartofler er lavet af kartofler på glas! Jeg vil af selv samme årsag helst være vært juleaften. Og jeg piller gerne adskillige kilo kartofler – selvom det nok er det næstværste jeg kan forestille mig. I er ellers ret fleksibel mht. til julen, bare alle hygger sig maks. Jeg er ikke typen der stresser, jeg skriver til gengæld lister; Lister med julegaver, indkøbslister, lister med hvad jeg skal gøre hvornår etc. Ja, og misser jeg et eller andet, så var det nok ikke så vigtigt.

  Svar
 94. Vi har de sidste 3 år (og igen i år) brugt 1., 2. Og 3. Juledag i Lalandia – vores lille familie på to voksne og to børn, sammen med min søster og hendes familie. Det er den bedste tradition vi har startet – vi kobler helt af med vandland, legeland og masser af hygge på børnenes præmisser istedet for at ræse rundt til diverse julefrokoster. – Det er Kvalitetstid 🙌🏼☺️
  God smag sørger svigermor for til juleaften i år – men jeg medbringer risalamande som min mor laver den 🙏🏼🤞🏼🙌🏼
  Trine_ovesen7

  Svar
 95. Jeg gør sgu ærligt ikke så meget – der er så mange andre søde mennesker i min familie som er meget bedre til at lave lækker mad med høj kvalitet. Tiden er det lidt uni der bestemmer over og i år har jeg heldigvis en lækker eksamensperiode, så jeg har tid til ekstra meget julehygge!

  @sofievikkelsoe

  Svar
 96. Jeg forsøger at købe de fleste gaver på nettet i november, så jeg ikke har så travlt i december 🙂
  Og julemaden skal laves af mor, ellers duer det ikke! 🙂

  @pernille_storbjerg

  Svar
 97. Jeg kan lide alt, hvad der har med julen at gøre, så jeg gør ikke så meget. Laver ekstra mad i november, så det er nemt at hive ting op til julefrokosten, bager kun to slags småkager og køber mig til resten, og julegaver har vi næsten afskaffet.

  Svar
 98. Jeg blev mor for tre måneder siden, så har sgu ikke rigtig styr på noget i år. Vi skal holde jul hos mine forældre, så planen er at de står for den lækre mad og så holder jeg liv i deres barnebarn imens – det må være meget fair.
  Rigtig go’ jul
  @maiaholmgaard

  Svar
 99. Jul = opgaveskrivning og nogle gange lidt stres over gaver, så det er ikke altid vi lige får handlet mad. Heldigvis bor jeg klods op og ned af en cirkel k , som laver nogle ret kodyle sandwich.. så når vi har ekstra travlt så er det altså tale away fra cirkel k og så er der lige 30-60 min vi kan bruge på at være sammen i stedet for at lave mad. Nemt! Dog kan det være dyrt i længden at spille mrs big shot på tanken, når man lever af sin su, så et gavekort vil falde på et tørt sted 🙈😂 @katrinekort

  Svar
 100. Jeg søger for at fejre jul med mine forældre, der står for alt den dejlige mad ❤️ Instagram: camillaholmerpetersen

  Svar
 101. Uha lige i år har jeg godt nok ikke haft særlig meget fokus på kvalitet. Arbejde og uddannelse har fyldt for meget, men selvom risengrøden til risalamanden er købt i en pølse, juletræet er lidt skævt og nogle gaver er panik køb, bliver det alligevel jul. Jeg er så heldig at alle 3 piger kommer hjem og holder jul, så jeg er helt sikker på at hygge og samvær kommer til at gøre det ud for manglerne. Du, Arne og Homie ønskes en helt fantastisk jul. Forresten så elsker jeg dine posts, du skriver levende, hjerteligt og med masser af humor – en kvinde efter mit hjerte.

  Svar
 102. Det er faktisk ganske simpelt.
  For den eneste tænkelige måde at det kan lykkes på, er at tage hjem til mora. Ingen kan lave julemaden som mor kan. Både maden og hyggen er i højeste kvalitet! Vi hjælpes alle ad og hygger hele dagen.

  Svar
 103. Det er faktisk ganske simpelt.
  For den eneste tænkelige måde at det kan lykkes på, er at tage hjem til mora. Ingen kan lave julemaden som mor kan. Både maden og hyggen er i højeste kvalitet! Vi hjælpes alle ad og hygger hele dagen.
  @anettekejlstrup

  Svar
 104. Jeg tager og går med min mor og farmor i køkkenet, så vi alle får tid sammen, men stadig noget lækkert mad på bordet😏 I år skal vi holde jul på en ny måde, med mere familie og jeg glæder mig så meget! Så er rigtig spændt på hvilke traditioner de har

  Svar
 105. Med 4 sønner, i alderen 0-10 år, er koden: at være afslappet og tage tingene som de kommer. På den måde, rammer jeg næsten altid alle tre punkter 😅👌🤦‍♀️

  Svar
 106. Vi havde sidste jul besluttet, at 2019 skulle være året, hvor vi for første gang skulle holde jul hjemme hos os selv – men da vi for snart 3 måneder siden igen stod med et helt nyt lille menneske i armene virkede alle forberedelserne til juleaften fuldstændigt uoverskuelige, så for at alle får en dejlig aften efter alle kunstens regler – uden brændt and og stressede forældre – pakker vi bilen som skulle vi på ferie i 14 dage og tager vores 3 skønne unger med hjem og nyder en, måske for sidste gang, juleaften som nogle andre står for

  Svar
 107. Jeg lavede mad og smed det i fryseren inden resten af familien gik på juleferie. Så er der mere tid til hygge og aftensmaden kan blive lavet lynhurtigt.
  (henriettelafrenz)

  Svar
 108. Jeg sørger for smag, høj kvalitet og hygge med familien ved og skrue forventningerne (til mig selv!) lidt ned. Vi har en lille fyr på 6 måneder og så lærer man ret hurtigt (efter måneder i zoombie-tilstand) at lave god mad i store portioner og fryse ned/spise rester – og på den måde er der mere tid til hygge 🙂 Her i julen står vores familier de fleste dage for og lave mad og hygge med/om os, så der er det faktisk bare helt perfekt (også selvom det er mig, som skal undvære den normale og eneste rigtige jul i år….) ❤️

  Svar
 109. Vi har fået os en decemberbaby, så smag er alt det kan spises med én hånd (amning, amning, amning).. Heldigvis høster vi frygten af de mange barselsbesøg, hvor der ofte falder chokolade af til forældrene 👏 Og med al den besøg, er der endnu mere kvalitetstid sammen med venner og familie denne december. Desuden har vi samlet begge familier juleaften (og fået dem til at lave maden), så vi har masser af tid til julehygge 🙂 @sarahelineh

  Svar
 110. Jeg har haft så vanvittig travlt denne måned, og så er der kommet nogle helbredsproblemer til som har gjort jeg er super glad for bare at skulle møde op juleaften, og så lige bikse en sovs sammen til familien. Et gavekort til circleK kunne give mig mulighed for at svinge der forbi og medtage en blomst og lidt guf til julebordet @hyldegaard89

  Svar
 111. Jeg planlægger – planlægger pauser og hygge, hvor jeg ved at jeg ikke skal andet og så sørger jeg for at være sammen med min familie og hjælpe til, f.eks. ved at gå med mor i køkkenet, så vi kan hygge os med at lave velsmag ❤️🤤 (camillamoerkoev)

  Svar
 112. Jeg planlægger – planlægger pauser og hygge, hvor jeg ved at jeg ikke skal andet og så sørger jeg for at være sammen med min familie og hjælpe til, f.eks. ved at gå med mor i køkkenet, så vi kan hygge os med at lave velsmag ❤️🤤 (camillamoerkoev)

  Svar
 113. Vi prøver herhjemme at være sammen om madlavningen uanset om det er risengrød, småkager eller aftensmad. Alle deltager for det er hyggeligst 🙂
  _a.c.p_

  Svar
 114. Jeg forbedreder alt mad til vores søn på 9 mdr. og får kogt mos osv så vi ikke skal spekulere på det i juledagene. Og så har jeg lige taget Turen ud og handle med min Mutti, mens min far og mand hyggede med vores søn. Så nu er køleskabet fyldt med sunde og lækre råvarer til juledagene. Og selvfølgelig lækker marcipan og chokolade i god kvalitet. ❤️ pandurot

  Svar
 115. Mine bedsteforældre er godt oppe i alderen efterhånden, så jeg ved at de sætter pris på mine opkald hvor jeg lige minder dem om at vi jo altså ses til juleaften lige om lidt. Og opfordrer til gode snakke og tonsvis af hygge i juledagene. Vi går nemlig også meget op i at bevare vores traditioner

  Svar
 116. I en møg meget travl hverdag som studerende, studiejob, en 2 årig og en mand (altså 2 børn🙄) sørger jeg for at lave godt med aftaler med familie, så er vi sikre på at få god smag i julen – for dels pga manglende tid, meeen også grundet mine ikke super evner i et køkken 😂. Så det et win win! Tid med familien, imens maden bliver lavet for mig 🤩🎅🏼

  Svar
 117. Det er super simpet! Med en møg meget travl hverdag som studerende, studiejob, en 2 årig og en mand (altså 2 børn) sørger jeg for at få lavet så mange aftaler som muligt med familie og venner.. så får vi både god smag – mine evner i et køkken er nemlig ikke noget jeg vil prale af her, plus mere tid med min dyrebare familie (mens maden bliver lavet) win win 🤩🤩👏🏼👏🏼

  Svar
 118. Jeg tager barnet under armen og tager hjem til mine forældre. Så sørger de for smag, høj kvalitet og tid. Alt imens jeg ligger i sofaen og krydrer røv! Voila 🎅

  Svar
 119. Shopper gaver på nettet, handler mad i god tid og laver alt hvad der er muligt den 23. Og når jeg så alligevel synes at jeg ikke har styr på noget, og hvorfor insisterer jeg på at gøre alting selv?? Så kigger jeg på mine egne 2 homies, og så er det selvfølgelig det hele værd ❤️
  Insta @susiepedersens

  Svar
 120. Vi har bestilt julemaden udefra. Så bliver det ikke nemmere og ingen skal stå i køkkenet hele dagen, men i stedet har alle tid til at hygge ❤️💫 Instagramnavn camillapabst

  Svar
 121. Vi smutter i år til min svigerfamilie og nyder julen med ungernes fætre og kusiner, og dét er hyggeligt. For at sætte prikken over i’et, tager vi en overnatning på Tivoli Hotel fremfor at køre den ‘lange’ tur hjem. Derfor skal 1. juledag tilbringes i pools på selvsamme hotel, og det tror jeg bliver tophyggeligt for vores unger. Instanavn annejeppsson

  Svar
 122. Jeg siger nej til det jeg ikke gider (det vil sige hele julearrangementer hvor gennemsnitsalderen er 70) og tager pauser med frisk luft når jeg føler at bedsteforældrene strammer garnet (det bliver til mange) 😊

  Svar
 123. Jeg har sidste jul inden jeg bliver mor, så jeg tager hjem til mine forældre og nyder en sidste stille og rolig jul, hvor jeg skal lave absolut ingenting. Én af fordelene ved at være gravid med bækkenløsning (der er ikke mange fordele) er at min mor passer ekstra godt på mig og laver stort set alt for mig 😅
  Instagramnavn: jenniferdamgaard

  Svar
 124. I dagene op til jul bestiller vi ærligt lidt for meget mad 🙈 Og juleaften har jeg fundet en pisse fed fidus. Vi lægger hus til, og så kommer min mor, svigermor og resten af familien, som hver i sær står for and, flæskesteg osv. Jeg skal bare sørge for, at mit 3-årige tornadobarn ikke raserer huset imens. Og dét ved vi jo godt allesammen, ikke efterlader et eneste sekund til at gå i køkkenet 🤷🏻‍♀️
  Instagram; kiabogwald

  Svar
 125. Høj kvalitet aka hygge på de lange køreture mellem Århus og Sønderjylland sikres faktisk sjovt nok altid med en latte til mìg og en Booster til kæresten ALTID fra Circle K. Og nu tror du nok, at jeg bare prøver at smigre mig ind, men det er sandt, for så er vi maks klar på hygge med familien, når vi når frem og spræng fyldt med energi ❤🎄

  Svar
 126. Vi gør det hele selv🎄. Som barn kan jeg huske når min mor lavede alt julemaden, når der blev bagt småkager og den 23., når vores elskede morfar kom og så på imens min søster og jeg pyntede juletræ🎄. Jeg vil så gerne, at mine børn vokser op med samme minder. Derfor er vi heldige at bo i en stort hus, hvor der er plads til familie, julebag og juleaften❤️ -og glædelig jul⭐️
  l_rosdahl ❤️

  Svar
 127. Høj kvalitet aka hygge på de lange køreture mellem Århus og Sønderjylland sikres faktisk sjovt nok altid med en latte til mìg og en Booster til kæresten ALTID fra Circle K. Og nu tror du nok, at jeg bare prøver at smigre mig ind, men det er sandt, for så er vi maks klar på hygge med familien, når vi når frem og spræng fyldt med energi ❤🎄
  IG navn: char.schultz

  Svar
 128. Mad i vores ferie består af rester, og takeaway, så vi har en masse tid sammen med familie og bare hygge ❤ vi køber altid kun de steder vi kender for der synes vi at smagen og kvaliteten er bedst.

  Instagram navn Camillafrobergnielsen

  Svar
 129. Vi sørger for alle at hjælpe hinanden, sådan at julen ikke vliver for stressende for nogle. Vi holder altid jul i børnehøjde, da jeg har en masse niecer og en nevø. De er sgu egentlig ligeglade om alt er perfekt, bare vi hygger og leger, så det prøver vi altid at huske på, så er det lidt nemmere ikke at stresse og bare hygge i julen.
  Instagram: Carolinewn

  Svar
 130. Altså jeg må indrømme, vi drøner hjem til svigermor, som er garant for hjælp og aflastning, når julen bliver hektisk i vores halvstore børnefamilie 😂 Instagram: enitsirhc89

  Svar
 131. Den eneste julemad, som jeg kokkerer i år hjemmelavede rødkål.
  Jeg skal på arbejde d. 24 december og lave mad til 146 ældre mennesker, personale og frivillige. Så hyggetid med min familie er også først, når jeg er hjemme kl. 18.
  Men i år har vi værnet og hygget om julekonfekten. Vi startede med at tage til Sverige og købe chokolade, marcipan og nougat – og hjem og lave konfekt. Det var så hyggeligt.

  Svar
 132. Altså den nemmeste løsning er at vi holder jul hos mine forældre og den del jeg har sagt mig på er at medmindre en julebuket.. den er bestilt og vupti, så er det tjekket af.. 2. Juledag holder vi hos os og jeg har uddelegeret og taget de nemme opgaver selv 😆
  Jeg syns det vigtigste er at Hygge sammen. Heldigvis holder vi jul med min familie hvert år, så det er så nemt

  Svar
 133. Stater allerede om eftermiddagen, vi uddelegere julemaden, nogle står for salat, andre risalamande, andre sovsen osv. men far står for de altid fantastiske confiterede andelår og andesteg! ❤️ Så bliver det forhåbentlig også jul i år

  Svar
 134. Stater allerede om eftermiddagen, vi uddelegere julemaden, nogle står for salat, andre risalamande, andre sovsen osv. men far står for de altid fantastiske confiterede andelår og andesteg! ❤️ Så bliver det forhåbentlig også jul i år
  Instagramnavn @lineolmaas

  Svar
 135. Alle tager hver deres ting med til det store julebord, for så er der ingen som får den faste plads i køkkenet, men der er derimod tid til ekstra meget julehygge! 🎄

  Svar
 136. Starter allerede et par dage før med små forberedelserne lægger alting klar aftenen før. Sætter virkelig pris på at nå i kirke og når man har små børn stiller det altså virkelig krav til at udnytte hvert et minut effektivt.. så man i sidste ende bare kan slappe af med de små på selve dagen 🙂 i øvrigt uddelegerer jeg al madlavning til andre 😂 Instagram: Sandra.holm

  Svar
 137. Køber stort ind og holder altid juleaften hos enten mine forældre eller svigerforældre – så skal jeg ikke selv lave maden 😀 Instagram: Signe.falk

  Svar
 138. Instanavn:chahuus
  I år skal vi starte juleaften med at fejre min svogers 50 års fødselsdag. Han har hele familen m hjemme fra England. Juleaften skal fejres hos mine forældre. De er dog pt nede m omgangssyge, så vi har taget andetjansen for dem:-) Dvs vi steger ænderne på grillen og tager men derhjem juleaften…. Juledagene foregår på skift hos familien, men i år har vi valgt at invitere på indisk 1 juledag om aftenen. Vi får alle masser af skøn og lækker julemad i mange dage, så vi blev enige om et lille break m indisk buttet chicken som både store og små elsker:-) Rigtig glædelig jul til dig og familien- håber den bliver helt “rigtig”❤️🎄

  Svar
 139. Jeg starter allerede dagen før med at lave min egen vegetariske menu og den 24 mødes vi i år tidligt og hygger med tarteletter til frokost, inden alle skal mæske sig i alt fra vegetarmad, flæskesteg, konfekt og franske kartofler. Man skulle nødig gå sulten i seng!

  Svar
 140. Vi giver os god tid og hygger om maden. Så føles det som jul 🎄 Vi fordeler opgaverne og ofte er de rutinerede voksne (+50) der står for smagen og den store kogekunskab. Instanavn: cfv89

  Svar
 141. Vi giver os god tid og hygger om maden. Så føles det som jul 🎄 Vi fordeler opgaverne og ofte er de rutinerede voksne (+50) der står for smagen og den store kogekundskab Instanavn: cfv89

  Svar
 142. Den eneste julemad, som jeg kokkerer i år hjemmelavede rødkål.
  Jeg skal på arbejde d. 24 december og lave mad til 146 ældre mennesker, personale og frivillige. Så hyggetid med min familie er også først, når jeg er hjemme kl. 18.
  Men i år har vi værnet og hygget om julekonfekten. Vi startede med at tage til Sverige og købe chokolade, marcipan og nougat – og hjem og lave konfekt. Det var så hyggeligt.
  IG: mariakildegaard

  Svar
 143. Ærligt så springer jeg over hvor gærdet er lavest, nu når vi har en datter på lidt over et år. For at få tiden til familiehygge dropper vi et par gange om ugen at stå og svede i køkkenet, og der vælger vi noget lækkert takeout at hygge med i stedet 🙈🤷🏼‍♀️

  Svar
 144. Ærligt så springer jeg over hvor gærdet er lavest, nu når vi har en datter på lidt over et år. For at få tiden til familiehygge dropper vi et par gange om ugen at stå og svede i køkkenet, og der vælger vi noget lækkert takeout at hygge med i stedet 🙈🤷🏼‍♀️
  Insta: VictoriaHardis

  Svar
 145. Insta: believeinyourownmagic

  Vi er blevet gode til at prioritere. Heller lidt og godt end gå amok og det bliver noget rod. Vi får overstået gaver tidligt, så når julen nærmer sig er der mere tid til at gøre tingene ordenligt🎄🎁

  Svar
 146. Vi håber på, at familien byder på lækker mad nogle af dagene! Vi har ikke fri, så det er bare vidunderligt at blive inviteret på middag i vante rammer hos familien, og hvor vores datter kan lege og hygge, som hun plejer ♥️ Instagram: ViktoriaHelt

  Svar
 147. @annakvistgaard
  Jeg bestiller takeaway de dage der er mest travlt og samler overskud til at forkæle familien ekstra når der er tid 🤶🏼😍

  Svar
 148. Sørger for at forberede alt der kan forberedes i virkelig god tid. Rødkålen bliver lavet og lagt i fryseren, det samme med juledeller, tranebærsovs osv. Så er der massere af tid til at hygge med familien, og samtidig få god julemad uden stress.
  Og så længe der er en god sovs, så glider alt jo nemt 😉
  Insta: nanajohansen

  Svar
 149. For mig betyder det utrolig meget at jeg kan være mef på alt spise halløjet.
  Så når jeg har styr på alt mit sukkerfrie – resten af slænget med alt sukker halløjet og vi mødes for at lave feks konfekt – så sænker julefreden sig over os alle. Det lyder virkelig fjollet og skørt – men det betyder alligevel meget.. For mig 🤞 insta :Caroline_89

  Svar
 150. For mig betyder det utrolig meget at jeg kan være mef på alt spise halløjet.
  Så når jeg har styr på alt mit sukkerfrie – resten af slænget med alt sukker halløjet og vi mødes for at lave feks konfekt – så sænker julefreden sig over os alle. Det lyder virkelig fjollet og skørt – men det betyder alligevel meget.. For mig 🤞 insta : C_Baadsgaard

  Svar
 151. Jeg alliere mig med mine forældre og svigerforældre, deler opgaverne lidt ud. 🙈
  Og så tror jeg at vores store pige på 12 år har lyst til at hjælpe til i køkkenet

  Svar
 152. Jeg plejer at tage på juleferie hos de gamle og overlade alt det med mad til dem 😉
  Denne juleferie bliver dog anderledes – i år har jeg vist kun tid til at sørge for god mad til min søn på 7 uger, der konstant hænger i mælkebaren 🙂
  Katrine_sonne

  Svar
 153. Jeg prøver at fokusere på de vigtigste ting, hvad er det egentlig gerne jeg vil. Hvad er essensen af “rigtig” jul? Og så plejet min søde mand gerne at være behjælpelig. Så i aften var det egentlig planen at vi skulle tænde juletræet, høre julemusik og alt det der som vi plejer lille juleaften. Men i stedet blev det hvidvin, boller og Rick and Morty.. for sådan udvikler det sig nogle gange, når tingene ikke går, som man tror. lauradate er mit instanavn 🙂

  Svar
 154. Den er nem: vi hyre’ bedstefar (min far). I min familie er “bedstefar” vores alles’ madmor og det klare han til UG, kryds og bolle. Han står for indkøb og koge kunst både til juleaften og til julefrokosten 1 juledag. Hans mad er formidabel, og får altid top point af store og små. Han elsker det og vi elsker det – det er top kvalitet og lige så’ lækkert, og så er det hyggeligt. Ingen rigtig jul uden bedstefar i køkkenet og er jeg nu så heldig at vinde, ja så skal præmien da også deles med ham, så kan han få Lov og få en velfortjent pause efter julen. God jul.

  Instagram: Benitaa_

  Svar
 155. Jeg tager mig altid god tid i julen til min familie ❤️ De bor 2 timer væk, så vi hygges om at lave mad – og så har vi heldigvis et par dage sammen over julen, så man kan få lov at være sammen uden stress 😍✨ @ceciliebrandenborg

  Svar
 156. Alene med 2 børn, så må jeg indrømme kvalitets tid og nærvær med dem er vigtigst❤️ Men selvfølgelig skal der sørges for god mad og så inddrager jeg dem i madlavningen, for så bliver det til en hyggelig stund sammen❤️

  Svar
 157. Alene med 2 børn, så må jeg indrømme kvalitets tid og nærvær med dem er vigtigst❤️ Men selvfølgelig skal der sørges for god mad og så inddrager jeg dem i madlavningen, for så bliver det til en hyggelig stund sammen❤️ @tvejrum

  Svar

Skriv en kommentar