Hvis jeg blev single i morgen, var jeg så lesbisk?

Lad mig for en god ordens skyld lige slå fast, at jeg stadig er i et ganske almindeligt – måske endda kedeligt, heteroseksuelt forhold med gode, gamle Arne. Vi har et barn sammen, og alene af den grund vil han skulle gøre sig mere end almindeligt umage, for at nogen af os ender op som single igen nogensinde. Altså, vi snakker så umage, at utroskab alene ikke ville kunne gøre ham single. Jeg ville bare hænge fast på ham som en uvelkommen igle – ikke at igler vist har været specielt kærkomne siden middelalderen, hvor de fik lov at suge blod af medicinske grunde. Og inden Arne får det for fedt over de uanede muligheder, der åbnes op for, så har ting naturligvis konsekvenser – konsekvensen vil bare ikke være det søde single-liv for ham. Jeg ville ikke suge mig fast af medicinske grunde, men mere af egoistiske grunde, for jeg har det bedst med, at Inge har begge sine forældre lige her.

Nå, men det var jo slet ikke det, som jeg ville skrive om! Det skulle jo bare være en lille notits om, at jeg ikke regner med at blive single i morgen. Men hvis jeg nu blev single i morgen, hvad ville jeg så gøre, når jeg skulle lede efter en ny partner på et tidspunkt? Der bliver nemlig til stadighed spurgt ind til min seksualitet. Alle de sleske og ubesvarede beskeder ikke regnet med, så går spørgsmålene meget på, hvordan jeg opfatter mig selv. Er jeg biseksuel? Er jeg en hetoro, der bare engang blev kæreste med en pige? Eller er jeg en lesbisk, der bare faldt for Arne? Det er gode spørgsmål. Ikke nogen, som jeg kan svare på nødvendigvis – men gode er de sgu.

Med fare for, at I kaster en lille smule op i munden over dén hér røv-hellige og irriterende sætning; så falder jeg vist for et menneske og ikke et køn. Der er masser ting, der går igen i de kærester, som jeg har haft gennem tiden – men køn er ikke en af de ting. Jeg falder for halv-mystiske typer, der har store, fe’e hjerner og er lidt svære at komme helt ind under huden på – se det er sgu et projekt, det vil noget. Nogle af de mennesker har været mænd og nogle har været kvinder – og en enkelt har endda været en kraftidiot, men det er en helt anden sag.

Jeg aner altså ikke, om jeg ville finde sammen med en kvinde eller en mand, hvis jeg ikke var sammen med Arne. Udover de ovennævnte kategorier omkring mystik og store hoveder, så har jeg vist dækket ret forskellige områder rent kæreste-mæssigt. Lyshårede og mørkhårede. Politimænd og akademikere. Konservative og ræverøde Ø’ere. Og altså mænd og kvinder.

Men så kan man måske tænke på en anden måde for at finde svar på, hvilket køn jeg ville hælde til, hvis der blev endnu en tur på kød-markedet; for hvem ville du helst være sammen med, hvis du ikke måtte være sammen med Arne? Jamen så ville jeg helst være sammen med én, der mindede så meget om ham som muligt – men det er sgu også lidt af et snydesvar! Kæft, hvor jeg snyder hele tiden, hva’? I skal sgu lige holde mig i ørerne!

Hvis jeg skulle vælge ud fra, hvem jeg helst ville tage med hjem i dobbeltsengen, så skulle det være Shane fra The L word – der jo altså er en pige. Men desværre en komplet fiktiv karakter. Google hende, hvis I vil have lov til at have det grineren over min ringe smag – men hun er sgu lidt af en legende i de kredse, som jeg tidligere befandt mig meget i. Så det er altså ikke bare mig, der er mærkelig. Til de der ikke ved, hvad The L word er, så er det en serie, som man kan vise til hetero-kvinder for at gøre dem biseksuelle. Hæhæ. Ej, sådan fungerer det vist ikke helt – men den er fucking god.

Jeg kan ikke finde på nogle mænd, virkelige såvel som fiktive, som jeg gad være sammen med. Og forhåbentligt bliver det heller ikke nødvendigt at granske min hjerne mere efter den slags. Gav det mod nogenlunde ikke noget svar på spørgsmålet omkring min seksualitet? Super.

Fik du læst indlægget fra i går, som Arne fik lov til at skrive? Han er lidt et røvhul.

4 kommentarer til “Hvis jeg blev single i morgen, var jeg så lesbisk?”

 1. Du er så træt af kommentarer omkring dine valg i livet men here goes fordi jeg simpelthen er for nysgerrig. Fra en fellow bi kvinde i et hetero ægteskab, og med en ny pige i verden på 4 mdr: HVORDAN kan du sige at alene utroskab ikke ville være nok til at gøre Arne single??
  Hos os hedder regelen alt andet end. Vi skal tilgive alt endet end lige det.
  Intet andet end kærlighed herfra ❤️

  Svar
  • Hej seje :),
   jeg ved det faktisk ikke – det er bare ikke det vigtigste for mig. Hvis han havde haft en affære var det ud – men en fuld aften, der gik galt ville jeg overleve. Det er i hvert fald mine tanker omkring det 😀

   Svar
 2. Jeg har det på samme måde, både med igle og utroskab. Måske mest af alt fordi jeg vil være den strideste eks.. Hvis min søn og min kæreste skulle være og bo sammen med en anden kvinde. 💁🏼‍♀️ 💣💥

  Svar
 3. Jeg er 100% hetero, lykkeligt gift med en mand og har aldrig været sammen med en kvinde eller haft lyst til det, men… jeg vidste med det samme hvem shane er – selvom jeg ikke engang kunne huske hvad serien hedder (som jeg ikke særlig trofast så for måske 15 år siden)…. et eller andet kan hun 😳🤷🏼‍♀️😂

  Svar

Skriv en kommentar