Hygge-svinere, som vi synes er lolleren 

Med jævne mellemrum får jeg nogle super velmenende beskeder fra læsere, der er meget urolige på Arnes vegne. De læser ud fra mine indlæg, at han har det uhyre hårdt herhjemme. Og ofte vises der en vis urolighed for, om jeg mon har præsenteret ham for de ting, som jeg skriver om ham, inden at jeg smider det ud til hele internettet. Eller til dem, der gider læse med i hvert fald. Og der kan jeg med 100 procents nøjagtighed sige at “NEJ, det gør jeg satme ikke”. Men det er altså ikke for at være en idiot, det er simpelthen fordi jeg ved, at det ikke er nødvendigt. Arne er ligesom mig ikke noget videre personligt menneske, og han har intet imod at eksempelvis vores småskænderier rammer bloggen, eller at jeg skriver derinde at han er gammel. Men jeg kan samtidig også godt forstå, at det ikke er alle, der ligger inde med samme forhold til svinere som os – så nu kommer der sgu lige en lille guide udi hvad vi synes er skægt at drille hinanden med.  

Arne er tyk

Al den tid jeg har kendt Arne, har han været hakket ud i sukker, dyppet i honning og rullet i flormelis. Han er en lille trænings-fidus og så kommer der nu engang bare store overarme og væsentligt større babser end mine til – ikke at min barm ligefrem er den, som de fleste forsøger at overgå, der skal naturligvis også være lidt udfordring i det. Njå, men jeg har egentligt altid ment, at Arne godt måtte være lidt mindre trænet, fordi jeg egentligt ikke er til en fedtprocent på et tal, der ville være ulovlig at have sex med. Alt dette på trods, så har jeg altid drillet Arne med, at han er lidt fe’. Jeg er klar over, at det sikkert ikke lyder skideskægt – men jeg kan love jer for, at det er skægt inde i mit lille hoved. Arne er iøvrigt blevet en mindre fast fitness-gænger efter Homie kom til – så nu er han sgu perfekt. 

Arne er gammel 

Arne er 4,5 år ældre end mig – og endnu betyder det, at han bevæger sig rundt i 30’erne mens jeg lever det søde 20’er-liv. Det er selvsagt supervigtigt at nyde dette mens det stadig kan lade sig gøre – og ikke mindst nævne det så ofte som overhovedet muligt. Jeg har et utal af mere eller mindre diskrete måder at få ham til at lyde tusinde år gammel – det hele er grineren! 

JE æder slik

Jeg spiser uhyrligt meget slik. Super charmerende at være afhængig af at proppe ting i kæften. Jeg skal så til gengæld også love jer for, at jeg hører for det. I virkeligheden er der måske ikke så meget tale om drilleri, som der faktisk bare er tale om italesættelse af virkeligheden. Hvor om alting er så er mit slik-forbrug en evig kilde til morskab herhjemme. 

Arne er forelsket i vores læge

Vi har for nyligt fået ny læge. Og Anders synes at han er helt enormt god. Så god at han efter første besøg med Inge roste ham enormt meget. Så nu nyder jeg at kigge bebrejdende på Arne hver gang han skal til lægen med vores datter, og spørge om det er for at se ham den sø’e læge. Og naturligvis påpege om han har taget sin pæne skjorte på for lægens skyld. 

JE snyder Arne til flere børn

Hverken Arne eller jeg er umiddelbart klar på at få flere børn lige med det første. Vi skal lige have ordentligt styr på 1’eren først. Men det betyder naturligvis ikke, at jeg ikke vil forsøge at få Arne til at ryste lidt i bukserne ved eksempelvis at sige “har du lagt mærke til, hvor godt jeg dufter, når jeg har spist mine mini-piller? Det’ fordi det i virkeligheden er mint-pastiller.” Den joke har naturligvis den konsekvens at skulle noget gå galt og jeg pludselig havde en baby i maven, så ville Arne stensikkert tro, at jeg havde gjort det med vilje … hvilket jeg nok også havde. Hæhæ. 

Arne slettede sin drage 

Arne er en stor, tyk gamer, der spiller computer med sin ‘puter-kæreste Lars. Jeg har virkelig forsøgt at sætte mig ind i, hvad de spiller – men jeg forstår det simpelthen ikke. Det er noget med at have en masse fabeldyr og så slå de andres ihjel. I hvert fald så skete der engang det, at Arne skulle holde øje med Inge imens han spillede og pludselig havde han fået gjort et eller andet fjollet og fået slettet sin drage. Jeg kan ikke forklare hvorfor det var slemt, men han har lidt meget under den fejl og Lars er stadig vred på ham over det – og derfor gør jeg naturligvis mit for at nævne situationen så ofte som muligt. 

JE bruger penge og Arne er en sparsommelig nordjyde 

Mmmm, penge. Kæft, de er lækre, hva’? Altså ikke så meget når de bare står og laver ingenting i banken – men når de bliver brugt på lolleren og pæne ting. Det er Arne og jeg ikke helt enige om. For Arne er væsentligt mere sparsommelig end mig, og jeg bruger flere penge på mig selv end ham. Men når det er sagt, så deler vi jo altså udgifterne lige – så det er jo ikke fordi jeg render rundt og bruger hans penge, eller alle mine egne i øvrigt. Men derfor kan man jo godt have det som en intern vittighed, selvom sandheden efter hånden er, at vi begge to er håbløst fornuftige økonomisk. Altså undtagen mig.  Hæhæ. 

JE vil giftes 

Uh, den vigtigste. Jeg ville egentligt gerne giftes, men vi nåede det sgu aldrig rigtigt inden Homie kom til verden – og jeg er i øvrigt heller aldrig blevet spurgt, selvom vi da har talt om det. Men nu hvor vi ligesom er bundet sammen for evigt om vi vil det eller ej, så er det ikke vigtigt for mig længere. Men jeg synes, at det er pragtfuldt skægt konstant at komme med hints omkring den manglende ring på min finger. Der er bare et eller andet grineren over at lege et vanvittigt kvindemenneske, der bare vil have en stor, fe’ ring og et bryllup hvor der skal serveres oksesteg for 100 mennesker, selvom hendes kæreste på ingen måde er interesseret i det. Det har dog været så overbevisende svinere, at en af Arnes venner for nyligt tog en snak med ham om, om han ikke skulle gifte sig med mig, når jeg nu så gerne ville. Der måtte han jo så forklare, at han var ret sikker på, at jeg bare forsøgte at være idiot. Og i øvrigt lykkedes med det. 

Jeg er ret sikker på, at vi laver hygge-svinere om tusinde andre ting, men nu vil jeg afslutte for denne gang og i stedet hoppe ind på sofaen med Arne og synge “ringe-finger, ringe-finger, hvor er du?” mens jeg surmuler og kigger bebrejdende på den tomme finger. 

God aften Homies. Ha’ det grineren! 

Hop lige ind og læs de sætninger, som mange nok godt kunne tænke sig, at mødre stoppede med at sige. 

En kommentar til “Hygge-svinere, som vi synes er lolleren ”

Skriv en kommentar