Ja, vi er ret sikre på babys køn efter nakkefoldsscanningen

Njå, men det handler om, hvorvidt vi regner med, at Inge skal have en lillebror eller lillesøster. 

Inde i mit hoved, der havde jeg allerede skrevet det her indlæg, så det har altså ikke været for at trække spændingen eller lignende, at jeg ikke lige har fået fortalt, hvilket køn vi regner med, at baby i mavsen har. Min hjerne er simpelthen bare ikke et særligt imponerende stykke krops-værktøj for tiden. Jeg glemmer alt. Aftaler, der står i min kalender. Min sorte læderjakke på en helt hvid sandstrand. Hvorvidt det er nødvendigt at græde til alle reklamerne i fjernsynet. Så ja, jeg troede simpelthen, at jeg havde skrevet det. 

Du kan læse om nakkefoldsscanningen her, men lang historie kort, så har Arne hele tiden troet, at det var en dreng, og jeg har troet, at det var en pige. Til nakkefoldsscanningen ser Arne så noget, der til forveksling kunne ligne en lille diller – der må jeg så skuffe ham med, at det vist nærmere var navlestrengen. I samme ombæring siger jeg så, at jeg tror, at man skal kigge på en bestemt skygge, og at det for mig ligner en lille pige. Og det siger den pragtfulde jordemoder – der i øvrigt efterfølgende viste sig at være sygeplejerske, men ikke var mindre pragtfuld af den grund, at hun var enig i. Hun ville i hvert fald ikke smide pengene på, at det skulle være en gut – men altså, hun hverken kunne eller måtte naturligvis lægge hovedet på bloggen, men det blev jo altså heldigvis heller ikke forventet af hende. Jeg var på det her tidspunkt relativt langt henne, så det skulle være muligt at se kønnet der, og det tror vi også, at vi har. 

Så nu er der rimelig bred enighed på hjemmefronten, omkring at det er endnu en lille pige i min mavse. Og ja ja, du kender én, der havde fået samme besked, hvor det viste sig, at være det modsatte køn alligevel – super historie. Men du kender også piss’-mange, der fik det rigtige køn at vide, den historie er bare ikke ligeså underholdende henover påskefrokost-bordet. Det er ganske sandsynligt, at det alligevel viser sig at være en dreng, men jeg tror på, at hvis man altid stiller sig på samme side som fagpersonalet, så kommer man oftere til at gætte rigtigt, end hvis man lytter til for mange “jeg kender altså nogen, der …”-historier. 

Og skulle det vise sig at være en lille dreng i min mave, så bliver vi præcis ligeså lykkelige, som hvis det er en pige. Vi har et navn klar til dem hver, og børn er jo heldigvis først og fremmest børn, før de er et specifikt køn, så der bliver jo altså ikke skidemeget forskel på oplevelsen det første lange stykke tid uanset kønnet på vores kommende barn. Og hurra for det. 

Oprindeligt ville jeg gerne have en ekstra scanning omkring uge 14 for at fastslå kønnet, men det er jeg altså ligeglad med nu. Jeg tror, at vi har fundet ud af kønnet, og hvis vi ikke har så finder vi ud af det lige om lidt, når jeg nærmer mig uge 20 eller 21. Det er der jo sagsusme under en måned til pludselig. Ja, jeg skal nok lade være med at lave #tidengårforstærkt – men det er edderbrandsparkeme ikke nemt! 

Glædelig mandag, bad boys! 

Du kan læse om nakkefoldsscanningen lige her du!

En kommentar til “Ja, vi er ret sikre på babys køn efter nakkefoldsscanningen”

  1. Rolig nu 🤐 Der er ingen, der driller. De fleste er jo glade uanset kønnet, og det er 50/50, så gæt eller ej, er det nok enten en dreng eller en pige. Stort tillykke 🥰

    Svar

Skriv en kommentar