Jeg har alle mine graviditetssymptomer igen – men ingen baby i maven

Jeg har sgu fået en ny hobby. Den er at tisse på en graviditetstest i tide og utide. For den bliver ved med at vise negativ, men jeg bliver sgu bare ved med at have de graviditetssymptomer, som jeg oplevede i min graviditet med Homie.

Vi forsøger ikke at lave en baby, så det er heller ikke umiddelbart tanken, at der skal være en baby i min mave – men vi er måske nok noget uforsigtige, fordi det bare heller ikke ville være skidt, hvis min krops timing ændrede sig lidt og der kom en baby ud af det.

Nå, men tilbage til alle de der symptomer, som jeg ikke kan lade være med at tænke på som tegn på graviditet – på trods af, at jeg VED, at jeg ikke er gravid .

Mit hår er absurd fedtet. Hver eneste dag, når jeg kommer ud af badet, og får redt og tørret mig hår, så er det allerede helt fedtet igen. Jeg har ikke skiftet shampoo og balsam op til, så den pludselige forandring giver slet ikke mening i mit lille hoved. Efterfølgende har jeg prøvet andre produkter, for at se om mit hår bare var blevet træt af den gamle – men det bliver sgu bare ved med at være piss’-fedtet. Så for nu vasker jeg bare hår hver eneste dag, uden at det iøvrigt virker til nogensinde at blive ordentligt rent af den grund. Og ja, jeg er klar over, at hovedbunden producerer mere fedt, hvis man ofte vasker hår – så jeg gør ikke situationen bedre lige nu, men min hovedbund kan vel dårligt nå at  producere så meget fedt, inden jeg har fået redt håret igennem.

Jamen lad os da bare blive ved håret. Jeg havde ikke hår under armene, før jeg blev gravid med Inge. Det er ikke, fordi jeg er 10 år gammel, jeg havde simpelthen bare ikke fået det. Og inden du tænker “årh, gid det var mig”, så er det jo altså den samme manglende evne til at gro hår, det gør, at jeg er omtrent 5 år om at gro et par centimeter mere til frisuren og at mit hår er tyndere end modellerne i Vogue. Efter jeg blev gravid med Inge er der så kommet en smule hår, men hvis jeg siger, at det har været nødvendigt at barbere det hver anden uge, så skyder jeg stadig relativt højt. Men nu er der altså pludselig kommet mere og det vokser hurtigere. Kæft, det er irriterende, at skulle barbere sig. Jeg er omtrent tre indgroede hår fra bare at droppe det. Bare en vittighed; det har jeg slet ikke højt nok selvværd til.

Jeg lugter simpelthen ikke så godt. Mmm, det er en appetitlig omgang med mine graviditetssymptomer, hva’? Jeg har da i det mindste ventet med at udgive til efter spisetid. Jeg lugter aldrig af sved. Onde tunger vil måske sige, at det er fordi jeg laver for lidt – og de vil i det tilfælde have fuldstændig ret. Men faktum er altså, at jeg selv efter en fodboldkamp normalvis ikke lugter af sved, og jeg kan sagtens undlade at tage deodorant på uden problemer. Men det er der godt nok ikke noget af for tiden, for pludselig er en helt almindelig tur ind til arbejdet tilsyneladende nok til, at jeg lugter lige lovligt spændende under mine korte Dino-arme. Og det er vel og mærket på trods af, at jeg har taget deodorant på.

Osteklokke-life. Under min graviditet med Homie følte jeg de første tre måneder, at jeg boede inde i en osteklokke. Inde i mit hoved lød det som om, at alle holdt sig for næsen, når de talte til mig – og når det strækker sig over 3 måneder, så går man sgu hen og bliver en smule træt af det.

Næseblod på daglig basis. Under min første graviditet, brugte jeg vel omtrent 30 minutter om dagen på at stå ude på toilettet, for at forsøge at få mit konstante næseblod til at stoppe. Og så hyggelige er toiletterne på min arbejdsplads sgu bare heller ikke. Njå, men det pis er i hvert fald på vej tilbage – så det går jeg og hygger mig lidt med for tiden.

Nå, men jeg er altså ikke gravid. “Men hvordan ved du det?” Jamen det skal jeg sige dig – jeg har taget flere tests, vi har forsøgt ikke at blive det – og nå ja, så har jeg menstruation i skrivende stund, og ikke den slags, som man kan have mens man er gravid. Jeg tror simpelthen bare, at mit hoved driver gæk med min krop. Måske vil den gerne snart lave en baby igen? Men den må sgu lige vente lidt endnu – for jeg har noget spændende på bedding i starten af det nye år, der er bedst uden en baby i mavsen.

Har du prøvet at have graviditetssymptomer uden at være gravid? Og gik pisset væk igen?

Du kan i øvrigt læse om mine småirriterende graviditets-gener fra dengang jeg var gravid med Homie. 

7 kommentarer til “Jeg har alle mine graviditetssymptomer igen – men ingen baby i maven”

 1. Hooold nu k… hvor kan jeg relatere 🙄 jeg har brugt de sidste 5-6 mdr på at tisse på en pind i ny og næ. Mine symptomer kommer og går og der er absolut ingen mønster mht tidspunktet. Jeg har nogle gange ømme bryster, murren i underlivet, ondt i lænden og tisser som et vandfald.
  Jeg var i tvivl om jeg havde underlivsbetændelse men det har jeg så heller ikke 🤷🏼‍♀️
  Og mig det glædede mig til at “få min krop tilbage” efter graviditeten. Den har sjældent været så mærkelig som nu.

  Svar
 2. Ha! Det er som om du beskriver min hverdag lige pt. Bare med andre symptomer 😅 jeg har haft kvalme, været forkølet, synes at alt lugter enten kraftigere eller dårligere end normalt (i min graviditet med vores søn, synes jeg alt lugtede fordærvet, især kylling 🤢) og jeg har haft muren i maven.. heller ingen baby i maven her! 😅 det er fanme for underligt!

  Svar
 3. Måske er der noget i luften, der gør os falsk gravide?! 🤷‍♀️ Jeg taber simpelthen så meget hår igen – som om det ikke var tyndt nok i forvejen 🙄, min hud går helt amok med bumser, fedtet overflade og tørre ben, og så render jeg rundt med ømme bryster det meste af tiden 😵 og så for ikke at snakke med den konstante rumlen i maven.
  Og nej, heller ingen baby her eller planer om det 🤷‍♀️ Når du finder svaret på at få normalt hår igen, så giv lige os andre falsk-gravide en melding 🤣

  Svar
 4. Ja! Og man kan virkelig føle sig forrådt af sin krop. Jeg har prøvet at blive gravid siden januar uden held. Pludselig fik jeg enormt ømme bryster, kunne nærmest ikke have BH på. Det har jeg ALDRIG haft før, hverken ifm. menstruation eller ægløsning eller noget. Derudover havde jeg kvalme og jeg tænkte: NU er den der fandme! Men nej…. har oplevet det 3 gange i løbet af året nu, hvor min krop bare har snydt og skuffet mig🙄

  Svar

Skriv en kommentar