Jeg har altid lyst til at lave en tømmermands-baby

Nu er jeg jo som bekendt ikke kendt for at gå stille med dørene, så du har måske bemærket, at jeg i weekenden var i Budapest med to veninder. Jeg skal nok få skrevet om turen, men én ting som jeg i hvert fald kan afsløre er, at vi var piss’-fulde en 2-3 gange på de få dage. For det er sgu bare sjovere at være fuld, når man ved, at man ikke har ansvar for andre end sig selv dagen efter og at man altså ikke skal stå og lave havregrød kl. kvart over hundelort med gedigne tømmerdrenge. Derfor skulle det naturligvis udnyttes på den helt grove klinge, at vi kunne drikke så meget, som det passede os. Og Guuud, hvor det passede os.

Nå, men det var egentligt heller ikke meningen, at dét hér skulle være mig, der bare beskrev, hvor fuld jeg var i weekenden – eller jo, men der var en mening med galskaben. For når jeg har været ude at drikke, så sker der altid det samme dagen efter – jeg har nemlig altid lyst til at lave en baby mere! Kender du det? Jeg glæder mig i flere uger op til at jeg skal ud og buldre, og så dagen efter har jeg bare lyst til at lave en baby og bruge de næste halvandet år på at være gravid eller amme – og qua de to ting ikke drikke en skid.

Er jeg den eneste, der har det sådan? Min hjerne er ikke så vanskelig at finde rundt i, og jeg er ret overbevist om, at det er min søndags blues, der altid kommer med tømmermændene, som er skyld i lysten til at lave en baby. For det er jo sjovt at være fuld og vild, men dagen efter er jeg som regel lidt småkvalm og træt og så føles alt dét dér festballade pludselig lidt tomt og intetsigende rent følelsesmæssigt. Og så er det som om, at min hjerne vil gøre op for den følelsesmæssige tomhed ved at sige “ja, du føler måske nok, at du spilder hele din dag på at være dårlig, fordi du var så fjollet at drikke for meget i går. Og det får din verden til at se lidt meningsløs ud gennem dit nuværende tunnelsyn – men det kan jeg sgu da hjælpe dig med! For ved du, hvad der giver livet mening? BØRN! FLERE BØRN! LAV NOGLE FUCKING FLERE BØRN!”

Ja, min hjerne bander forholdsvis meget. Nå, men pointen er også bare, at jeg virkelig er glad for min nyfundne frihed til at tage ud i ny og næ og drikke bobler og svinge amme-røven, men dagen efter er jeg altid villig til at give afkald på hele pisset på et splitsekund.

Jeg blev ikke gravid i weekenden, for ingen af mine to veninder var hverken villige eller i stand til at gøre mig gravid. Men nu er jeg jo hjemme hos Arne igen. Han er dog heldigvis også ret god til at gennemskue, når mine pludselige indskydelser omkring babyer måske mest bare er en humør-ting. Så han har ikke puttet en baby i maven på mig endnu.

Men mon ikke jeg snart skal have lidt vin indenbords igen, og så kommer jeg garanteret til igen at bruge den efterfølgende dag på at overbevise Arne om, at vi sgu da lige kan lave en baby mere under Inges lur.

Fik du læst om vores dårlige afleveringer i vuggestuen? 

Skriv en kommentar