Jeg har købt en ny tiske-taske

     Jeg har købt en ny taske! Den er mindre end den jeg købte sidst – så den egner sig bedre til, hvis jeg skal ud og svinge med amme-bagdelen. Derudover så tvinger størrelsen mig til ikke at bære rundt på halvdelen af mit liv i håndtasken. Det er nok meget sundt for min holdning.

Arne fik sig lidt af et chok over, at jeg kom hjem og havde købt en taske, for han havde ikke hørt om den før, og troede derved, at der var tale om et impulskøb. Der kan jeg så desværre afsløre, at min økonomi ikke rigtigt finder sig i den slags impulskøb, så det var altså ganske velovervejet.

Jeg kan ikke helt finde ud af, om den får mig til at ligne en lidt dyr prostitueret – men hvis det er godt nok til Julia Roberts, så er det også godt nok til mig. Jeg glæder mig latterligt meget til at bruge den – jeg planlægger blandt andet at have den på til min 30års fødselsdagsfejring om tre uger, sammen med en latterligt flot blå kjole, som jeg har fundet! Derudover skal jeg helt sikkert også have den med til årets bryllup, som jeg for nyligt er blevet inviteret til og har det fucking vildt over!

Og nej, det er ikke mig og Arne, der skal giftes. Jeg er nemlig ikke blevet spurgt, skal jeg sige jer. Men det ville også næsten ødelægge den pragtfulde og evige hetz, som jeg kører på Arne – og det ville sgu være trist pludselig sådan at miste en obligatorisk del af sin hverdag!

Nå, tilbage til tasken. Den er i lak og farven er Cherry. Jeg fik den bestilt hjem, fordi Louis Vuitton ikke havde den herhjemme. Udover selve tasken, indeholder den en stor flad kortholder, som man kan placere sin kort i, når man bruger den – hvis man har tid til sådan en besværlig manøvre. Og så indeholder den en helt flad, pung i samme materiale, som jeg tænker at bruge til lidt nøgler, kort og småting i stedet.

Kæden er guld og meget lang, hvilket vil sige, at man kan både doble og tredoble kæden, så den kan blive kortere eller en decideret håndtaske – med en tredobbelt kæde. Fucking fint!

Dyret kostede 6050 gode danske kroner og jeg pisseelsker den allerede! Tilgiv mig min begejstring for materielle goder, jeg er et simpelt, simpelt menneske.

Ha’ en fed aften gutinder! 

Og så lige ind og læs om gårsdagens opkald fra vuggestuen … 

5 kommentarer til “Jeg har købt en ny tiske-taske”

  1. What’s not to love 😍 Materielle goder er for fede!! Og som jeg altid siger: Hvad skulle man ellers bruge sine penge på, nu hvor man ikke længere går i byen/ud at spise/weekendophold/spa helt så meget som man måske gjorde en gang 🤷🏻‍♀️

    Svar

Skriv en kommentar