Kan jeg stadig finde ud af at være nybagt mor?

Reklame for Lupilu 

Der er under en måned til min termin. Det vil teknisk set sige, at når denne måned lakker mod sin ende, så kommer jeg ikke til at tænke “årh hvor lækkert, så kommer der snart løn!” jeg kommer i stedet til at tænke “årh hvor lækkert, så kommer der snart en baby!”. Og jeg forstår det slet ikke. Jeg føler at det kun er et øjeblik siden, at jeg stod med en positiv graviditetstest og tænkte “Njå, jamen så får vi jo åbenbart et jule-barn, det er da rimelig ringe planlagt!” 

Men selvom mit hoved har været fyldt med alt muligt andet end den voksende baby-mavse, så er tiden jo gået alligevel og om under en måned skulle vi gerne stå med Rigmor i armene. Måske en hel lille kopi af Inge – måske helt sin egen. 

Men det er dæleme da længe siden, at Inge var så lille, at hun skulle have hjælp til at holde sit hoved – nu kan hun jo dæleme lyne sin egen flyverdragt og lægge perleplader. Og kan jeg overhovedet huske, hvad man gjorde med sådan en lille størrelse? Jeg sætter min lid til, at det hele kommer skyllende ind over mig, når jeg får min baby op på mavsen og at alt giver sig selv. 

I forhold til alt det praktiske, så føler jeg, at vi er rimelig klar. Ikke at vi har gjort en fis for det, men vi har jo alle de sager, som vi brugte ved Inge og de får naturligvis bare lov til at få en tur mere i baby-manegen. Denne gang er jeg også sprunget let og elegant hen over al panik-googlingen af, hvilke baby-dagligdags-produkter der er de bedste i hver deres genre – for vi har prøvet det meste, og vi kender vores favoritter. Og mon ikke de ting, det fungerede med Inge, også kommer til at fungere med Rigmor. 

Blandt andet så har vi helt styr på, at Rigmor ryger i Lidl’s Lupilu bleer fra start – så inden længe skal vi lige have købt et bette lager af de bitte små bleer ind. Så vi kan holde uheldene på et absolut minimum – for så er det heller ikke sjovere at skulle skifte sengetøj kl. kvart over hundelort om natten. Så kan hospitalstasken også blive pakket. Jeg synes, at det giver mig en ro at vide, at vi har prøvet det med at have et lille barn før – selvom det er svært at huske alt fra dengang. Men vi kender en masse småtricks, når det kommer til de forskellige stadier, som de små går i gennem. Og forhåbentligt kan jeg tage det hele bare en smule mere roligt denne gang.  

Jeg har været ambassadør for Lidl’s Lupilu-serie i lang tid efterhånden, og det er jeg virkelig glad for. Både vi og Inge elsker de produkter, lige fra snacks, til bleer og vådservietter og derfor fortsætter vi naturligvis med alle vores favoritprodukter derfra. Med Lupilu er det altid fokus på økologi, allergicertificeringer og kvalitet til virkelig gode priser, og så kan vi bruge vores tid og energi på noget andet end at søge internettet tyndt. 

Lupilu-serien indeholder blandt andet prisvindende bleer, plejeprodukter og økologiske snacks i form frugtstænger, kiks og smoothies, der kun forhandles hos Lidl. Derudover er der blandt andet også mange varianter af økologisk mos, som vi kan kaste os over, når det bliver tid til at introducere Rigmor for mad. Hvis tiden går ligeså hurtigt, når hun kommer ud som den er gået under graviditeten, så kommer det til at føles som om et øjeblik fra nu, at hun skal sidde med sveskegrød i hele hovedet. 

For Helle, hvor jeg glæder mig til at blive nybagt mor for anden gang! 

Du kan læse om vores første tid med Inge her.

Skriv en kommentar