Lejligheden er solgt og vi er flyttet

Reklame for Paulun 

Ja, den er god nok – og I havde nok også regnet den ud jævnfør flyttekasse-kaos og manglende aktivitet fra lejligheden. Det er heller ikke nyheder for os, for selve salget faldt på plads for længe siden. Men med højgraviditet, baby-boble og massevis af arbejde har jeg simpelthen bare ikke fået delt nyheden, fordi jeg jo gerne ville gøre det ordentligt og ikke bare som en bette bisætning i vores fortravlede liv.

Men lejligheden er altså solgt. Der er overtagelse d. 1/2 – på Inges fødselsdag på mandag. Så vi har pakket hele hytten ned og smidt halvdelen til opbevaring og halvdelen hjem til mine forældre i Sorø, hvor vi bor indtil vi finder ud af, hvad dælen vi skal.

Vi satte lejligheden til salg lige før sommer, og efter et øjeblik var der faktisk en køber til en fin pris og papirerne var underskrevet. Han besluttede så at smide et advokat-forbehold lige inden lukketid, for at prøve at presse os længere ned i pris – men der blev vi sammen med vores ejendomsmægler enige om, at det ville vi ikke være med til. Vi er virkelig glade for, at vi havde Paulun med som ejendomsmægler, fordi vi så ikke selv behøvede stå med den hovedpine omkring at have haft en køber og have klaret alt det formelle og så skulle starte forfra igen.

Vi havde også svært ved at vurdere, om vi tog det for personligt, at han forsøgte at få lejligheden ned i pris efter at alt var på plads, eller om det var okay at synes, at det var en mærkelig måde at gøre forretning på. Der var Paulun heldigvis enige med os i, at der nok kom en køber, der havde lyst til at spille lidt mere med åbne kort som os selv.

Det med de åbne kort har været tilgangen til vores salg fra start fra både vores og Pauluns side. Allerede ved vores første møde blev vi enige om, at vi ikke havde lyst til at forsøge at sætte prisen efter at der skulle være noget at forhandle om eller lignende – vi ville sætte den til en pris, som vi vurderede, at den var værd. Og vi var også helt overbeviste om, at der ikke ville være for spidse ejendomsmægler-sko, der ville forsøge at overbevise eventuelle købere om, at de skulle købe netop vores lejlighed, selvom deres behov måske var til noget andet. Vi ville gerne have en køber, der kunne se sine behov blive opfyldt i vores lejlighed og derved også kunne se dens værdi.

I det hele taget, så har den tilgang til hussalg og huskøb som vi har mødt hos paulun været lige efter vores hoveder. Det har ikke været smart-i-en-fart eller sælger-fiduser, derimod har vi virkelig følt, at der fra Pauluns side var ligeså meget seriøsitet omkring vores hussalg som der har været fra vores egen side. Det har været en kæmpe beslutning og en stor ting i vores liv, og vi havde brug for, at samarbejde med nogen, der tog det som netop det.

Vi har haft en fast ejendomsmægler tilknyttet og det har været så godt. Han har holdt os opdateret efter hver fremvisning og efter hver snak med potentielle købere og det har naturligt nok været rart at føle sig informeret og hørt i alle aspekter af processen.

Vi solgte lejligheden for 4,1 million, således at vi har tjent et par hundrede tusinde i forhold til, hvad vi selv købte den for. Det er vi ret godt tilfredse med midt i en pandemi, der tilfældigvis også lige var det tidspunkt, hvor det passede os bedst at rykke videre. Det havde jo været trist (ubærligt for nordjyden), hvis vi havde skullet tabe penge eller misse en fortjeneste på grund af tidspunktet for salget.

Vi satte til salg gennem Paulun Bolig og deres “Solgt eller 0 kroner”-koncept. “Solgt eller gratis” er jo allerede et kendt koncept, men der kan man stadig komme til at hænge på regningen for video- og fotooptagelse, administratoroplysningerne og ejendomsrapporten – og det bliver jo hurtigt en slags penge. Med det her koncept hos Paulun, er der ingen skjulte omkostninger eller regninger, hvis boligen ikke bliver solgt. Alt der har at gøre med markedsføring, fotografering og administrative oplysninger i forbindelse med salget af boligen tager Paulun Bolig sig af, hvis de ikke kan sælge boligen. Du kan se meget mere om Paulun Bolig lige her. 

Njå, men summa summarum så er lejligheden solgt og vi er rykket ud. Flyttemændene har slæbt armene halvt af led, lejligheden er tømt og vi er rykket midlertidigt ned til mine forældre i provinsen. Jeg glæder mig til forhåbentligt snart at kunne fortælle, hvad der skal ske med vores boligsituation … vi skal bare lige selv vide det først.

Du kan også læse om dengang vi flyttede med en baby første gang lige her

Skriv en kommentar