Liveopdatering: Et døgn alene med Homie

I over et døgn, skal jeg være helt alene med min baby. “Jamen hun er jo over tre måneder gammel, har du ikke været alene med hende ét enkelt døgn endnu?” – næ, det har edderbrandsparkeme ikke, jeg er jo nybegynder. “Men er du en tøse-dreng, eller hva’?” – ja for Helle, helt vildt. Men nu skal jeg i hvert fald være alene med hende – eller det vil sige, jeg har tænkt mig at tage jer med. Så kan det sgu da ikke gå helt galt. Så her er liveopdateringen fra mit døgn alene med Homie.

08.25 Arne forlader hjemmet for at tage på arbejde. Gid det var mig.

08.29 Homie begyndte at græde voldsomt det øjeblik hendes far smuttede, og hun skulle være alene med sin mor. Jeg forsøger så vidt muligt ikke at tage det personligt. Det lykkes umiddelbart ikke.

08.35 Årh, hun var bare sulten igen. Hun er nu i fuld gang i mælkebaren.

08.36 Nu hader hun så åbenbart mine babser, de er det værste, hun ved, og de skal bare have nogle slag og spark. Godt at jeg klippede hendes negle i går.

08.37 Nå, nu er de så bedste venner igen.

08.41 Hun virker træt allerede. Det ville selvfølgelig være fedt, hvis hun kunne sove, men på den anden side så ligger hun jo sødt hos mig ligenu, og jeg vil meget nødigt fucke freden op med at forsøge at få hende til at tage en lur, hvis det alligevel ikke lykkes.

08.43 Hun hater igen på mine babser. Og jævnfør at der absolut intet er at hate på dér for tiden, så må hun være træt. Nu skal jeg bare have givet hende skod-huen på – som hun piss’-hader. Det skal nok gå godt.

08.45 Det gik ikke godt.

08.50 Jeg er ude af døren med en fuldt påklædt baby i liften, hun falder nok hurtigt i søvn i barnevognen, når hun er så træt.

08.58 Hun er stadig hidsig.

9.05 Hun havde åbenbart et hjørne af dynen for tæt på ansigtet. Da jeg fjernede den dejsede hun om med det samme.

09.10 Hjemme igen – med en sovende baby! Så skal det sagsusme ses Paradise Hotel.

09.11 Årh mayn, baby-alarmen ligger åbenbart så tæt på dynen, at jeg bliver gjort opmærksom på hver gang hun trækker vejret – hvilket heldigvis er tit. Jeg må ud og prøve at flytte babyalarmen, uden at hun vågner.

09.13 Det lykkedes. Jeg er så mofo sej. Nu Paradise Hotel!

09.30 Pause i Paradise Hotel. Homie råber i walkie-talkie-sættet. Hun skal lige have en køretur rundt i haven. Jeg er inde igen om fem minutter.

09.36 Tager lige endnu en tur i haven. Inge råber igen.

09.55 Tilbage ved computeren og Paradise. Nå ja Nadia (der er fra 4180 MOFO Sorø), så kom du lige til at smide Tine ud i Dødsrokaden, fordi du ikke havde forstået opgaven – det kan sgu da ske. Til den endelige Almen Sprogforståelse eksamen i gymnasiet fik jeg 00, fordi jeg kom til at misforstå opgaven og angive alle ord med deres danske betegnelser istedet for de latinske. Jeg havde ellers kun to fejl … Efter bedømmelsen fik vi fem minutter til at snakke med vores lærer om vores fejl – min tid blev brugt på, at min underviser græd af grin.

10.10 Jeg lovede godt nok Arne, at jeg ikke ville røre ved Tysklands-slikket, men han kan sgu da ikke huske, præcis hvad han har købt. Han lægger aldrig mærke til, at der er forsvundet 400 gram vingummibamser.

10.23 Jeg kunne ikke spise alle vingummibamserne – ja jeg er også selv skuffet over min indsats.

11.00 Amen hvad Syv Søren laver hun? Hun har sovet i to timer nu.

11.02 Hvem Helle er også så dum at tænke den tanke. Hun er vågen nu.

11.10 Hun har lukkede øjne mens hun spiser – så må jeg gerne se videre på Paradise Hotel.

11.15 Jeg er nu helt up to date på Paradise afsnittene. Det må tælle som en bedrift i dag.

11.22 Homie har været snottet de sidste to døgn. Jeg forsøger ihærdigt at forklare hende, at hun lige skal puste ud, når jeg holder en Kleenex hen til hendes lille næsetip. Hun lades til at give nul fucks for min ellers meget børnevenlige forklaring.

11.50 Efter en ren ble og lidt træning på puslebordet er vi klar til at lege. Alle de pæne legesager er blevet forvist til et hjørne, mens alt det piss’-grimme Lamaze legetøj er i høj kurs. Ligenu ligger hun og gnaver i et grønt ben fra en orange slange med indbygget centimeter-mål. Jeg går ud fra, at centimetermålet er smart, hvis Homie skal have målt op til, hvor hun gerne vil have hængt det store, lukkede skab op, som alt hendes Lamaze-legetøj snart bliver forvist til.

12.12 Det var ikke i skide høj kurs at ligge på maven – så nu har jeg en sur baby, der kun gider sidde på min arm.

12.20 Vi har været en tur i haven. Jeg tænkte, at vi skulle kigge lidt på de fine blomster og alle de urter og grøntsager, som jeg plantede i går. Inge gad kun at stirre ind i den beige husmur. Jeg håber ikke, at hendes glæde ved beige holder så længe.

12.26 Jeg forsøger at få sat lidt vasketøj over med en baby på armen. Jeg måtte gå tre gange mellem vasketøjskurven og vaskemaskinen. Puttede jeg vaskemiddel til hvidt tøj i den farvede vask?

12.40 Jeg har endelig fået onduleret den sidste del af vingummibamserne – og endda med en baby på armen. Jeg håber, at Arne bare har løjet, når han har sagt, at han læser alle mine indlæg. Han gider nok ikke at læse det her lange læs lort.

12.57 Vi har endnu engang leget med det grimmeste legetøj i verden. Inge gad kun, hvis hun igen måtte have slangens ben i munden. Måske det i virkeligheden er en larve, når den har ben? Min baby blev endnu engang tosset over, at hun skulle ligge på maven. Hun viste de ved at gylpe ud over hele legetæppet. Nu er hun jo så sulten igen.

13.00 Tid til endnu en ren ble.

13.17 Hun er nu gået ombord i mælkebaren.

13.27 Hun sover. HURRA.

13.31 Hun så pludselig meget koncentreret ud og spændte op i hele kroppen i søvne … Jeg går lige ud og skifter endnu en ble.

13.42 Jeg ruller endnu en tur med barnevognen. Hun sov efter cirka 100 meter, men jeg kunne godt trænge til en omgang sol på kroppen, så vi trillede vores sædvanlige tur på cirka 4 kilometer. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af, at jeg ikke havde fået hevet min stropbluse op over min halvt åbne amme-bh. Godt at der ikke kører så mange biler herude i provinsen.

Off-roaderen er på tur igen. Og der er kommet føl!
Off-roaderen er på tur igen. Og der er kommet føl!

14.03 Shit. Jeg har glemt at spise frokost. Og sgu da også morgenmad. Spændende, om der er noget mad i mælkebaren, når Inge vågner. Jeg hakker lige resterne i køleskabet ned.

14.45 Jeg er alene hjemme med min baby – og jeg har lige taget ansigtsmaske på. Det føles som en tur i spa – også selvom den nydes med en stofble over skulderen og en tændt baby-alarm ved min side.

15.02 Årh, kaffekværnen er gået i stykker! Og så i dag af alle dage. Jeg må have været en brøl-irriterende person i et tidligere liv. Instant-kaffe it is.

15.31 Baby-alarmen gik igang bedst som jeg havde glemt, at jeg ejede en baby. Det var nok meget godt, inden jeg fik sat min ind i bilen og kørt til København efter store, fe’e drinks og en ordentligt Børge på.

15.36 Hold da op, hun spiser meget!

15.55 Hold da op, hun gylper meget!

 

Jeg blev hidsig den anden dag – det kan du læse om her. 

 

16.20 Årh for Helle, de der D-dråber, som jeg har aftalt med mig selv altid at give hende om morgenen, har jeg glemt at give hende. Heldigvis synes hun, at de smager pragtfuldt.

16.36 Nå, det var for tidligt at vende hende om på maven – der kom mere gylp. Tælle D-dråberne stadig, når hun gylper så hurtigt efter? Hvor har jeg lagt stofbleen?

17.02 Så er hun hoppet i mælkebaren igen, det er måske ikke så mærkeligt med alt det gylperi.

17.06 Årh, hvorfor lagde jeg alt slikket så langt inde på bordet, at jeg ikke kan nå det, mens jeg ammer. Hvis homie skal æ’e, så skal jeg sgu da også.

17.09 Efter store anstrengelser fik jeg flyttet slikposen med mine sure tæer, så jeg endelig kunne nå det. Så skal der edderbrandsparkeme skovles indenbords igen.

17.41 Hvad skete der? Sad jeg ikke og ammede for fem minutter siden? Hvor længe har min baby sovet?

17.58 Hun vågnede, og nu er hun da godt nok hidsig. Vi drager ud på det magiske puslebord, hvor der både er hendes latterligt uhyggelige klovne-uro og en føntørrer til at få hende til at køle ned. Så kan hun også lige få en ren ble, selvom den ikke kan være så fyldt.

18.02 Nå, den ble var så på randen til at briste. Hvornår skiftede jeg hende sidst?

18.13 Jeg kan sgu nok ikke trække den længere herude på puslebordet. Vi må hellere komme ind i stuen og have det fedt igen.

18.15 Okay, ingen af os har det fedt. Jeg prøver at smide hende i liften, og se om hun falder i søvn.

18.16 Det gjorde hun eddermame. Fuck, jeg glemte at give hende hue på.

18.20 Hun må saguedeme være træt, hun lagde slet ikke mærke til, at jeg gav hende skod-huen på – og den er ellers hendes absolut værste ven.

18.29 Hun ligger trygt og godt i barnevognen udenfor – jeg behøvede slet ikke rulle rundt med hende. Så er der mere tid til alle de der praktiske ting, som jeg på ingen måde har tænkt mig at bruge tiden på.

18.31 Sofa er life.

19.22 Har jeg stirret ind i min telefon i næsten en time? Jeg er så latterlig.

19.41 Fuck, jeg skal også nå at spise aftensmad. Gælder riskiks med chokolade som aftensmad? JA! Jeg får jo almindelig mad alle andre dage, så jeg kan vel ikke fucke min amning helt op med et enkelt måltid, som Sundhedsstyrelsen nok ikke ville anbefale.

19.58 Jeg kan ikke forklare, hvordan en pakke med riskiks, der rammer gulvet kan larme – men hvor om alting er, så sagde det bang, og da min baby stod ude foran køkkenvinduet er hun nu vågen. Super.

20.00 Vi ammer igen. Eller – jeg ammer, og Homie … diger? Hedder det det?

20.15 Hvordan har jeg misset, at der er Melodi Grand Prix i aften. Jeg håber, at Inge er ligeså fjollet med det som sin mor – og gider holde sig frisk til kl. 21.00.

20.21 Min søster ringer og fastnet-telefonen (ja vi er på landet) ligger oppe i den anden stue. Min baby er lige faldet i søvn på min mave. Forsøger lige at lægge hende fra mig på sofaen, og skærme hende med en masse puder, så hun ikke laver rullefald.

20.22 Det lykkedes, og det ligner, at hun er meget tilfreds med at ligge der.

Cæsar bliver ædt endnu engang
Cæsar bliver ædt endnu engang

20.56 Hun har ligget på sofaen og gloet på mig, der snakkede i telefon indtil nu. Hva’ sat’n? Det er åbenbart skægt, når jeg taler i telefon og kigger på hende samtidig. Det skal vi da udnytte på det groveste for fremtiden.

20.58 Jeg kan lige nå at børste bisser og vaske mit ansigt inden Melodi Grand Prix starter! Har jeg tisset i dag? Det skulle jeg måske også lige give mig i kast med.

21.13 Homie gaber og møver rundt – der er afspillet nul numre endnu. Jeg er ved at affinde mig med, at jeg ikke kommer til at få set Melodi Grand Prix i år. Hvis Danmark vinder, og jeg ikke ser det, så går jeg bananas.

21.20 Nå, nu er hun fuldstændig frisk igen og ligger og hygger sig og smiler i sofaen. Måske jeg burde prøve at brænde lidt af hendes krudt af? Jeg smider hende lige om på maven.

21.26 Det gik besynderligt godt. Der er noget lumsk ved, hvor godt den her aften går. Gad vide, om min nat bliver lidt for spændende.

21.37 Jeg har endnu engang skiftet en ble, og forsøgt at krudte homie af ude på puslebordet. Nu står den på en ordentligt tur i mælkebaren og så godnat.

22.10 Godnat siger Inge.

03.25 Så starter diesel-motoren; Hcraa … hcraaaaa … hcraaaaaaa … HCRAAAAAAAAAAA! Hun er sulten. Pragtfuldt at I lærte mig om liggende amning! Så kan jeg lige lede efter mit tøj til barnedåben på nettet mens jeg ammer.

03.40 Så sover hun i sin baby nest igen. Og jeg kan ikke sove.

4.40 Stadig ingen søvn. Det virker som en smådum måde at bruge sin nat på dét hér. Især når min baby rent faktisk sover.

04.47 Årh, skal hun også snorke så meget med den stoppede tud? Må man puffe til sin baby på samme måde, som jeg skubber til Arne, når han er brølfuld og snorker?

05.51 Så der dæleme bid igen, et styks hidsig og sulten baby på krogen. Jeg har absolut ingen idé om, hvilken side af mælkebaren, som homie hang i sidste gang. Så jeg må mærke mig frem – vi tager den mindst slappe babs.

05.55 OMG. Vækkede du mig for fire minutters mamse?

07.10 Så går den sgu ikke længere, der skal fodres baby igen. Vi burde stå op bagefter – men jeg vil hellere hive nattøjet af hende så vi kan ligge hud mod hud og have det fedt.

07.43 Ren ble-tid. Og jeg huskede D-dråberne fra morgenstunden – jeg er så vilderen.

08.25 Homie har leget på sit legetæppe den sidste halve time. Kæft det’ let at være babyejer de få øjeblikke, hvor hun gider den slags. Nu er det desuden 24 timer siden, at Arne forlod hjemmet. Og både Inge og jeg har det godt – og har nogenlunde rent tøj på. Det’ sgu da meget godt gået!

08.26 Så, nu har jeg klaret 24 timer, så må der gerne snart komme nogen hjem …

 

Husk at læse lidt om, hvorfor jeg godt gider blive gammel og slatten med Arne.  Og hvad med den første ting, som mor-politiet har skældt mig ud over?

3 kommentarer til “Liveopdatering: Et døgn alene med Homie”

  1. DET er dælme sjovt!!
    What a day – mine barselsdage ser cirka ligesådan ud og med cirka ligeså ens tanker!
    I går kunne jeg feks. ikke huske om jeg egenligt var 26 eller 27

    Svar
  2. Shit, jeg elsker din blog! Jeg går selv på barsel(med baby nr 2). Jeg læser alle dine indlæg og synes du er mega sjov! Det er så underholdende at følge med! 😂 Tak! Jeg er sikker på at få et godt grin hver gang jeg læser med 😂😊 Inge er mega cute at se på 😍

    Svar

Skriv en kommentar