Mærkelige ting, som jeg synes er sexet

Njå, men jeg skrev for lidt tid siden på Instagram, at jeg synes det var sexet, når en mand bar sit barns lille lyserøde Jeva-rygsæk på ryggen. Ikke umiddelbart et super sexet billede, men på en eller anden formidabel måde får mit mor-hoved omsat det til “Gud, hvor er han et pragtfuldt menneske som man eventuelt kunne parre sig med”. Og ja ja, jeg skal kun parre mig med Arne – men jeg styrer jo for Helle ikke, hvad mit hoved tænker, jeg styrer jo kun ikke at tænke tanken videre. Jeg fik i hvert fald ret mange svar fra andre mødre, der også efter at være blevet netop mødre havde fået vendt deres seksuelle præferencer mere eller mindre på hovedet. Så nu tænkte jeg sgu lige, at jeg ville skrive om nogle af de oceaner af halv-mærkelige ting, som jeg synes er sexede. Nogle af tingene er kommet med mor-rollen, andre har været der pinligt længe. Bare til information så har jeg drukket fire glas vin, og jeg vil muligvis gerne trække hele lortet tilbage i morgen tidlig. I øvrigt så kunne jeg nok nemt finde mere freaky ting frem, men nu venter jeg sgu lige og ser, hvordan I tager denne omgang. 

Mænd, der gør grin med, at de har en lille pik

Måske ikke umiddelbart et sexet træk, men det får sgu mig til at tænke, at de enten har en freaking stor tissemand, eller at de af andre grunde virkelig ikke er bange for at falde igennem seksuelt. Fucking. Sexet.

TV-kokke

More like TV-cock, am I right?! Undskyld. Ej, men jeg ved sgu ikke, hvorfor mænd der laver mad på TV er sexede – men det er de. Det må være noget urinstinkt omkring at kunne provide for sin familie.

Gråt hår

Det her er en meget fremtidssikret lyst – for det kommer sgu med tiden. Jeg synes nemlig, at gråt hår er lækset. Bevares, jeg vil gerne selv undvære det – men mænd må sgu gerne have det. Arne er tosset på de begyndende små grå hår – mig ikke så meget. 

Store næser

Jeg er da godt klar over, at det er pænere med en lille fin næse – men jeg synes altså, at store næser er sexede. Det er sådan en lille udstikker på et ellers poleret ydre, der bare får det hele til at virke menneskeligt. Og ja, Arne har den smukkeste lille næse – men det må være mit Darwinistiske indre, der har bedt mig få børn med en, der ville give smukt afkom. Smart hjerne. Smart. Derudover kan det også have noget at gøre med, at jeg selv har en relativt stor næse og derfor gerne vil overgås på det område.

Mænd, der går rundt med bukserne om anklerne

Kender I dem der, der altid skal vralte rundt som pingviner med bukserne om anklerne, når de er fulde? Ja, det kan jeg godt lide. For mig signalerer det, at de er nul procent bange for at vise deres krop frem og se fjollede ud imens. Det er bare noget værre frækkelademad. Det kræver naturligvis, at det ikke er på en me-too-måde men på en mig-og-drengene-har-det-grineren-uden-at-nærme-os-kvinderne-måden. 

Små kvinder, der ikke er bange for store mænd

Kæft hvor er det sexet, når kvinder vil skide på, at store mænd galer op og puster brystet frem.

Mænd, der ikke kan blive jaloux

Det er bare selvsikkert og pragtfuldt ikke at være hæmmet af jalousi. Ikke noget som jeg selv kan blære mig med i øvrigt.

Folk, der synger karoke dårligt

Bare det at man tør nærme sig mikrofonen og telepromtoren er sgu ret sexet – og hvis man så oveni købet er pisse-dårlig og owner det, så er det sgu bare helt fjollet sexet.

Er i også lidt freaky på den kant?

Fik du nogensinde læst mit seneste indlæg? Det handler om min uddannelse og mit rigtige menneske-arbejde. 

7 kommentarer til “Mærkelige ting, som jeg synes er sexet”

 1. Haha jeg er ikke engang selv mor endnu, men jeg er HELT med på 9/10 af dem der. Håber du får lyst til at dele den endnu mere freaky liste en dag 😁

  Svar
 2. Jeg har et eller andet for mænd, der er store… Mænd som fx kunne spille guard fra New England Patriots #jafuckingmegatak

  Svar
 3. Hej Julie,
  Jeg elsker at følge med hos dig! Du er et fantastisk frisk pust i en travl hverdag, og du giver altid et smil på læben. Så tusind tak for dig!!
  Jeg havde også en lille bøn til dig.. Du har så mange utrolig skønne kjoler, er der nogen som helst chance for at du vil sælge ud af nogle af dem? Ville elske at eje en, som kom fra dig af ❤️
  De aller kærligste hilsner fra Charlotte Jørgensen

  Svar
 4. Haha!!! Vi har vel alle vores små “turn-on’s“😊 Jeg vil give dig ret i den med tv-kokke, men af dem jeg har set, stikker Brødrene Price lidt ud… Til den dårlige side, de to går altså ikke lige i trussen, men ellers er der bestemt noget sexet over de dersens mad-mænd😉

  Svar
 5. Jeg kan godt følge dig på nogle af punkterne.. Jamie Oliver for eksempel – TV kok med britisk accent, uhmmenum.. men køn det er ham sgu ikke..

  Svar

Skriv en kommentar