Min forårsgarderobe og 25% rabat på Me & the Met

Reklame for Me and the Met

Du får 25% på alle ikke i forvejen nedsatte varer eller Nyheder, hvis du bruger koden “julie-elsebeth25” hos Me & the Met lige her. Koden gælder frem til d. 14/4-19.

Før jeg blev nogens mor var alt mit tøj sort. Eller, som minimum enten sort, hvidt eller lysegråt i hvert fald. Og det var altså ikke, fordi jeg ikke kunne lide farver, det var bare ligesom om, at når jeg så en kjole i et fint print eller en lækset farve, så sagde min store, fe’e mund automatisk til ekspedienten “Uh, den er fin! Har I den i sort?”.

Men ting forandrer sig som bekendt, når man bliver baby-ejer. Og efter et år på barsel, hvor outfit of the day stort set altid var en graviditetspyjamas og en fedtet manke, der var lidet flatterende at skulle dele på Instagram, så havde jeg edderbrandsparkeme brug for at tage nogle pæne ting på igen!

Nu er jeg blomstret og farverig stort set hver dag, og det kommer ikke til at ændre sig lige foreløbigt. Jeg synes, at det står som en fin pendant til min sorte sjæl. Hæhæ. Grineren vittighed. Jeg er også lyserød indvendigt – og min indre sang er dén dér jingle fra Knoppers-reklamen.  Njå, men denne sæson er jeg især helt fjollet med pastelfarver og blå og lyserøde nuancer. Og jeg har fundet de fineste ting hos Me & the Met i netop den boldgade. OG JEG FIK DEM LEVERET PÅ UNDER EN MOFO TIME – men mere om det senere! De har startet deres Midseason Sale i dag, og der er virkelig mange lækre ting fra alle mine favorit-brands. De har blandt andet Ganni, Stine Goya, Résumé, Geztus, Filippa K og By Malene Birger. Og i dag har de startet Midseason Sale, så der er brøl-mange penge at spare på disse og mange andre mærker! Så er jeg dæleme godt kørende! 

Kjolen er fra Stine Goya og den er mofo perfekt. Farverne er for vanvittige, den sidder til det helt rigtige sted og så er den fantastisk at have på. Jeg har personligt danset i den 7 timer i streg sidste weekend – til musik, som jeg ikke kendte, fordi jeg er for gammel. Men så ung bliver man faktisk i den kjole. Du kan finde den her, sammen med de andre lækre styles fra Stine Goya.

Jakken er fra Résumé i de pastelfarver, som jeg elsker for tiden og er i det lækreste uldne materiale. Du kan finde den og de andre lækre ting fra mærket ved at klikke her. Der er også spækket med fine styles i deres Midseason sale. 

Jeg har shoppet hos Me & the Met flere gange før, og deres service er helt perfekt! Denne gang var bestemt heller ingen undtagelse og jeg er blevet vanvittig glad for både min jakke og den farverige kjole med den lækre ryg.

Og som tidligere nævnt, så er der 25% på alle ikke i forvejen nedsatte varer og nyheder, hvis du bruger koden “julie-elsebeth25” inden d. 14/4-19. Du kan klikke hér, for at se nærmere på alle deres freaking fine ting. 

Jeg elsker virkelig rabatkoder. Det er sgu bare da lidt en magisk størrelse, der gør, at man får væsentligt mere for sine penge og pludselig kan få fingrene i dén dér kjole, som man ellers havde afskrevet. Så’ der mere tilovers til vingummibamser og andre livsnødvendigheder. 

Det fede ved Me & the Met – udover den rimelig voldsomme rabatkode, er at de leverer i Storkøbenhavn (Postnummer 1000-2500, 2900-2920) i løbet af én time! Seriølle, du kan stå fredag aften kl. 18 og hade alt dit tøj, og så kan du have din nye kjole kl. 19. Det er edderbrandsparkeme smart tænkt! De leverer naturligvis også uden for Storkøbenhavn med almindelig gratis postlevering. Leveringen med 1-times intervaller gælder 17-21 i hverdage og fra 10-16 i weekender. Sæt i gang! 

Fik du nogensinde læst om de ting, som jeg render og skammer mig over? 

Skriv en kommentar