Min LOL-garanti på de ne’eren dage

Nogle dage er LOL ud over alle grænser og nogle dage er der ikke meget at grine af. Alt det her COVID-19 hejs er nærmest til at grine af, hvis ikke det var så piss’-alvorligt, og det sætter sgu mange alvorlige tanker i gang i mit lille, simple hoved. Og i dag er sgu en nederen dag på COVID-19-fronten. Men selv på de dage, hvor det er uhyre svært at finde grinet frem, ja så skal det sgu frem hos mig alligevel, for ellers ved jeg, at jeg går i seng med en følelse af at have spildt en hel dag – og det gider jeg mofo ikke indvilge i.

Heldigvis har jeg et par ting, der evigt og altid kan få mig til at knække komplet sammen af grin. Ting, som jeg synes er evigtgyldigt skægge og som jeg har lyst til at vise til alle, fordi jeg går ud fra, at alle må have det som mig. I kender udmærket godt typen, der altid skal vise én en grineren video på YouTube – ja, det er mig. Bortset fra, at det naturligvis ikke foregår på YouTube, fordi jeg er fucking 30 år – uanset om min urene hud vil kendes ved det eller ej.

Jeg forventer på ingen måde, at du synes det er ligeså LOL som mig, men jeg kan slet ikke være i de her tre ting uden at dø af grin. Njå, men der er jo ingen grund til at spurte for mege’ rundt om den varme grød, så går den alligevel bare hen og bliver lunken. Så her kommer der 3 ting, der ALTID får mig til at dø af grin!

Mads Steffensen og Flemming Møldrup

Mads Steffensen og Flemming Møldrup laver som bekendt “Kender du typen?” sammen. Alle tiders program i øvrigt, men det er ikke det, der får mig til at dø af grin – det er fraklippene! DR har luret, hvor kæmpe LOL det er, så dem smider Mads Steffensen på sin Instagram med jævne mellemrum. De to herrer dør konstant af grin over hinanden, når de ikke skal grine, og det er altid sjovt – og så laver de absurd meget pis undervejs. Og jeg kan ikke se det uden at få ondt i mavemusklerne! Det siger både noget om min træningsindsats og hvor skægt det er. Tjek blandt andet det her klip, hvor de er på besøg hos Ane Høgsberg og Lasse Madsen, hvor de møder den pragtfulde hund Pølsen, der har et underbid på 2,5 centimeter. Så’ det dæleme svært at være skidesur!

Langstrakt Star Wars beef

Mikael Berthelsen og Mads Brügger har en latterligt grineren beef kørende, hvor Mads Brügger med vilje med jævne mellemrum indfletter i samtaler med mediefolk, at Mikael er kæmpe Star Wars fan. Det er bare løgn – han hader Star Wars. Det er simpelthen en langsigtet practical joke, hvor Mads med tiden har fået overbevist branchen om, at hvis de skal bruge en Star Wars-ekspert eller -fanatiker, så skal de ringe til Mikael. Det synes jeg er fucking skægt! Så Mikael bliver med jævne mellemrum ringet op af Go’aften Danmark og lignede, der vil interviewe ham omkring den kommende film og des lige. Mikael har vist i øvrigt forsøgt sig med at gøre Mads kunsten efter og gøre Mads til spejder-go-to-guy, men uden samme slags held. Jeg dør af grin over den low key og lange practical joke!

Jacob Riisgaard, der griner

Ja, jeg elsker folk, der griner fuldstændig uhæmmet – nogen ville måske påstå, at det er lidt komisk, eftersom jeg selv har et vanvittigt grin. Men det gør det bare umuligt for mig ikke også at grine! Jacob Risgaard har sådan et grin – og er derudover lige tilpas nok idiotos på alle andre punkter. Tjek blandt andet det her klip, hvor han må ty til at spytte sin chokolade ud, fordi han griner så meget af Jonas Schmidts upassende opførsel. Kææææft, det er skægt!

Fik du læst gårsdagens indlæg om vores COVID-19 valg? 

3 kommentarer til “Min LOL-garanti på de ne’eren dage”

  1. Kæmpe tak for at påminde mig om Mads Steffensen og Flemming Møldrups bromance på sådan en trist dag. Vi er alle ramt af denne krise, nogle hårdere end andre, og det her var lige, hvad vi trængte til. Tak!

    Svar
  2. Hvis I bliver i godt humør af at se andre grine, så kan jeg seriøst anbefale klippet “Anders Breinholdt bryder sammen i Natholdet” på YouTube – han har seriøst et genialt grin og det er umuligt ikke at blive i godt humør, når man ser det 🙂 og ellers kan jeg også anbefale Den Grå Side med Søren Rasted – han har virkelig en smittende latter. Altid grinern 😀

    Svar

Skriv en kommentar