Min mor-krop 7 dage efter fødslen

Så har homie været ude i den virkelige verden i syv dage. Jeg planlægger at fejre det med at købe store flødedrenge-fyldte fastelavnsboller på fælleskortet. Du kan læse min fødselsberetning her. 

Men inden disse syv dage, der befandt Inge sig inde i min mave i ni fulde måneder – og det gør sgu noget ved ens krop. Min mave blev aldrig enorm, sikkert fordi homie viste sig at være en lille fis på 2839, men hverken min mor eller søster fik meget store maver, og jeg tror bare, at det er sådan, vi bærer graviditeter. Af samme grund, så er det også gået meget stærkt for min dunk med at trække sig tilbage igen, og jeg synes rent egentligt, at min krop er skideflot allerede her syv dage efter fødslen. Jeg vejede mig ikke jævnligt under graviditeten – eller før for den sags skyld, men jeg tror, at jeg tog cirka 20 kg på. Jeg havde bildt mig selv ind, at rigtig mange at kiloene var vand – hæhæ, det var nok ikke så mange alligevel, og jeg er derfor slet ikke i nærheden af at kunne passe mine bukser endnu. Men hvem skal også bruge ægte bukser, når man kan leve det fede nøgen- eller pyjamas-liv?

Da homie liiiige var blevet lagt ind i mavsen.
Da homie liiiige var blevet lagt ind i mavsen.
En uge efter, at homie er kommet ud af mavsen.
En uge efter, at homie er kommet ud af mavsen.

Jeg vil undlade at skrive noget grimt om min nye krop, både fordi jeg udmærket godt er klar over, at jeg ganske ufortjent er pisseheldig, at den allerede er så tæt på sit udgangspunkt igen, og derudover fordi jeg kan mærke, at jeg lige nu er ok ligeglad med, hvordan den ser ud. Der er bare noget langt mere interessant end ridebukselår og en blød mavse at fokusere på for tiden. Men I skal da i hvert fald have lov til at se, hvordan skuden ser ud nu – cirka 10 kg tungere end før homie dukkede op inde i maven, men absolut pragtfuld alligevel.

Min krop er ikke så stærk længere, og jeg ser frem til at kunne træne ordentligt igen – lige indtil den dag, hvor jeg rent faktisk skal til at gøre det, og ikke bare tænke på det.

Jeg kunne sikkert godt få min før-fødsels krop tilbage i en rygende fart, men jeg fokuserer på at få en masse god mad ned, så homie kan få en god omgang sø’mælk til alle sine måltider. Desuden har Arne indført et mindre militær-diktatur herhjemme, hvor han tvangsfodrer mig med kager, smør og andet lækkersak. Han påstår, at det er for Inges skyld, men jeg har ham mistænkt for at forsøge at sikre sig mod, at babserne synker ind til det rene ingenting igen. Skjulte motiver eller ej, så er det svært at være utilfreds, når man har en baby på brystet og en småkage i hånden.

acad1681-d28c-45d7-afe6-bf81da520d24

 

Har du læst mine andre indlæg? Du kan eksempelvis læse min fødselsberetning, se 7 ting, som jeg er latterlig-dårlig til, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk, eller se 6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor. 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

7 kommentarer til “Min mor-krop 7 dage efter fødslen”

 1. Hej!
  Er super inspireret af at følge din blog og stort tillykke med den lille!! – efter at have læst om din fødsel er jeg endda begyndt selv at tænke på at føde i vand, da du i hvert fald har solgt den metode rigtig godt.
  Jeg har et spørgsmål til din træning. Det siges jo at være en stor fordel af være i god form i forhold til selve graviditet og fødsel. Jeg har ikke kunne træne de sidste tre uger pga. Kvalme og frygter at jeg når at blive så slatten at jeg ikke kan genopbygge min form under resten af graviditeten. Jeg er derfor nysgerrig for at høre hvor meget du fik trænet under din graviditet?

  Svar
  • Hvor er jeg glad for at høre det ❤️ Vandfødsel var for fedt! Det var virkelig skønt at komme ned i det varme vand midt i smerter og anstrengelser – og jeg kunne bevæge mig frit og godt dernede 👌🏽 Vil viiiirkelig anbefale det! Jeg fik sgu ikke trænet meget de sidste tre-fire måneder, og jeg er sikker på, at du nok skal klare det perfekt på trods af manglende træning. Hvis du er vant til at træne, så tror jeg ikke, at kroppen glemmer det på grund af manglende træning i ni måneder. Man har stadig en grund-styrke jo 🙂

   Svar
 2. Så fin! Tillykke med en lækker baby og en stærk krop, der har klaret det hele så flot 🙂 Jeg var ligesådan og fik af vide af JM at min mave var lille fordi moderkagen lå yderst. Måske det også var tilfældet hos dig.

  Svar
  • Min moderkage lå også yderst 😃 så det er da sikkert rigtigt! Min søsters LP også yderst og den var også lille 😃👌🏽

   Svar

Skriv en kommentar