Mine 9 dårligste karaktertræk

Glædelig søndag, homies. Skal vi ikke kickstarte dagen med at slå fast, hvor nederen jeg er?

1. Jeg kan ikke tåle, hvis en plan bliver lavet om – selvom den nye plan passer mig bedre. Hvis den oprindelige plan var, at jeg skulle gå med fuld oppakning fra Nordhavn til Nørrebro, og så hente bilen der, så har jeg meget svært ved, hvis den nye plan pludselig skal være, at Arne kommer og henter mig ved Nordhavn og tager en varm kaffe og en croissant med til mig.

2. Jeg er stædig ud over alle grænser. Som barn blev min søster og jeg ligesom alle andre sendt på værelset, når vi teede os. Så fik vi at vide, at vi bare kunne komme ned igen, når vi kunne opføre os ordentligt. Min søster tog altid lige fem minutter til at rase af, og så hinkede hun veltilfreds ud af værelset og satte sig ned og så Disney-show. Jeg derimod blev siddende og surmulede indtil der var gået et par måltider, og de blev nervøse for mig – og kom og hentede mig. En lille sidebemærkning kunne være; at det ikke er noget specielt praktisk karaktertræk, når man er 28 og har et voksenarbejde, man skal passe.

3. Jeg synes grundlæggende altid, at mine egne idéer er bedst. Det er klart, at min fornuft på et eller andet tidspunkt slår igennem, men hvis jeg har fremlagt en idé og en anden så fremlægger deres bagefter, så er min umiddelbare indskydelse altid, at min er bedst. En simpel håndsoprækning blandt de involverede er her et fremragende middel til at sætte mit storhedsvanvid på plads.

4. Jeg er vant til, at alting løser sig. Jeg er aldrig særlig nervøs for noget, for mit held er latterligt, og lige gyldig hvor vanvittigt jeg har opført mig, så plejer tingene at gå alligevel. Eksempelvis fik jeg først startet med at skrive på min kandidat-afhandling tre uger før afleveringsfristen – og der er altid dumpet en lejlighed i København ned i hovedet på mig, uden at jeg har behøvet at lave et eneste telefonopkald.

5. Jeg er sukker-afhængig opløftet i anden. Jeg ved udmærket godt, at sukker rent teknisk er gift for kroppen, men det rykker nul procent ved det faktum, at jeg ikke kan gå én dag, uden at kaste mig over skumbananer eller Riesen-karameller. Det tog Arne to et halvt år at opleve en situation, hvor jeg blandede for under 60 kroner i en bland-selv-butik.

6. Jeg er ødsel. Jeg kan altid bilde mig selv ind, at jeg ikke kan undvære en given ting. Især efter at jeg har mødt Arne, der som det eneste menneske i historien uden et studiejob formåede at spare op, mens han var på SU, er det blevet tydeligt, at jeg godt kunne bruge færre penge og stadig tælle som en I-lands-beboer.

7. Jeg vil gøre alt for ros. Jeg ville latterligt gerne være sådan én, der ikke kunne påvirkes – men hvis jeg kan fornemme, at noget kan udløse ros, så er jeg allerede igang med det. Arne har ikke været sen til at lure dette, så han lever et liv med en tom vasketøjskurv, nybagte surdejsboller og blødkogt æg serveret i en klinisk ren lejlighed. Der opstår øjensynligt et problem, når jeg om en måned har en baby at tage mig af – og en ros-kvote, der samtidig skal udfyldes.

8. Julie-Elsebeth beder ikke om hjælp. Jævnfør punkt nummer 7, så har jeg det bedst med at klare alting selv – for så får jeg også al rosen. Hæhæ. Det har dog ledt mig ud i nogle elendige situationer, hvor jeg forsøger at favne 15 arbejdsopgaver, der skal være klar mandag morgen, samtidig med at jeg planlægger weekendens fest med tre-retters-menu for vores 20 nærmeste venner.

9. Selv efter 8 punkter om, hvorfor jeg er nederen, så synes jeg stadig, at jeg er helt okay.

 

Tusinde tak for, at I følger med herinde! Det gør mig pisseglad.

Hvis du vil læse flere ting, som jeg har skrevet, så kan du eksempelvis se, hvordan min fredag aften som tyksak ser ud eller læse de mest vanvittige ting, man åbenbart skal eje, når man bliver forældre. 

 

Og hey, husk at følg mig – det foregår øverst til højre.

6 kommentarer til “Mine 9 dårligste karaktertræk”

  1. Mon ikke du kunne lade lidt held falde over din “grankusine” og lade en lejlighed falde i hovedet på mig 😉

    Svar
  2. FÅÅÅRK! Du har jo lige beskrevet mig..!! Det er sådan liiiige lidt på grænsen til at være uhyggeligt!!

    Svar

Skriv en kommentar