Mine juleønsker til hjemmet

Reklame for Ellos.dk 

1/ Palme-lysestage, 2/ BANANA-plakat, 3/ Kirsebær-skål, 4/ Pude, 5/ Lysestage, 6/ Pudebetræk, 7/ Bademåtte, 8/ Sengetæppe, 9/ Potte, 10/ Sengetøj, 11/ Magasin-holder

Guuuuud, hvor er det lækkert at kunne lave sådan en rubrik – for nu har vi rent faktisk et hjem, som man kan ønske sig ting til. 

Arne var af den opfattelse, at vi fra vores tidligere lejlighed havde alting, og derfor ikke rigtigt skulle købe nogle nye ting. Men det blev en gammel løgn. Jeg havde en masse planer om, hvordan både møbler, gardiner og alt dét dér pynt skulle skiftes ud. Vi er allerede godt i gang med det projekt, men blogger-træerne vokser dog modsat manges opfattelse ikke helt ind i himmelen, og jeg kan derfor ikke bare gå ud og købe helt bananas ind. Men det giver så til gengæld den pragtfulde mulighed for rent faktisk at ønske sig ting. 

Som tidligere nævnt herinde, så var Arnes lejlighed 50 nuancer af hvid, da jeg mødte ham – og jeg har store planer om at undgå, at det samme sker i vores nye lejlighed. Derfor har jeg en ondsindet plan om at mase diverse kulørte og lidt skæve pynteting ind i lejligheden for at give lidt spil til de meget hvide vægge og det nærmest sterile ved et sådant projektbyggeri. Med tiden skal vi også have malet nogle vægge i nogle lækre farver, og hængt nogle piss’-fede gardiner op – men der går nok lige et øjeblik, før vi får tid til at få færdiggjort det hele.

Vi diskuterer (læs: skændes) stadig lidt om, hvilke møbler der i virkeligheden trænger til at blive skiftet ud. Arne var eksempelvis af den opfattelse, at jeg synes, at det var nogle flotte spisebordsstole han i sin tid havde købt. Og jeg forstår godt, at han troede det – for det sagde jeg direkte til ham. Men vi havde lige mødt hinanden, og jævnfør at jeg allerede var flyttet ind efter første date, så var jeg lidt varsom med at fortælle ham præcis hvor mange af hans ting, som jeg måske ikke synes var piss’-lækre. Han skulle jo nødigt lure, hvor frygtelig en kvinde jeg var på allerede det tidspunkt. Så de stole er vi blandt andet stadig ikke enige om, men på pyntetings-fronten har jeg indtil videre fået rimelig frie hænder – og det skal sgu udnyttes.

Derfor har jeg fundet elleve gange lækre sager på Ellos.dk – som rent faktisk er til at betale, og som kan bryde lidt af det hvide i vores lejlighed.

Fik du nogensinde læst om Homies nyeste påfund?

 

En kommentar til “Mine juleønsker til hjemmet”

Skriv en kommentar