Mit forår i accessories

1 Prikket tørklæde / 2 Hårspænde i lyseblå og marmor / 3 Swirl øreringe / 4 Bælte med guldspænde / 5 Muslinge-øreringe / 6 Stråhat / 7 Perle-hårspænde / 8 Bælte med dobbelt spænde / 9 Solbriller fra Christopher Cloos / 10 Klips-hårspænde med perler / 11 Gennemsigtige sokker 

Så’ det satme snart ægte forår. Altså ikke bare sådan kalender-agtigt, for der er jeg jo godt klar over, at vi allerede har den – men i forhold til sol i ansigtet, bajer-saft på terrassen og jakker uden fór, der mangler den sgu stadig lige det sidste nøk opad.

Men det kommer snart – og jeg skal satme være forberedt. Mit forår kommer naturligvis som resterende årstider til at være domineret af søvnunderskud, manglende alene-tid og en evig spaghetti bolo-plet på trøjen. Men derudover så kommer der heldigvis også til at være meget fokus på pastelfarver – i særdeleshed lyseblå og lyserød, både rå og feminine naturmaterialer, perler – ligesom resten af kommunen, store øreringe og piss’-fede solbriller.

Her har jeg lige fokus på accessories, fordi det er sådan nogle fine, små (og billige) ting, der kan gøre en enorm forskel for hele udtrykket. Jeg elsker accessories, og i dén hér sæson har jeg satme ikke tænkt mig at vælge de kedelige af slagsen.

Du behøver i øvrigt ikke at smadre sparegrisen, inden du klikker ind – for det er altså nogle pragtfuldt prisvenlige udgaver, som jeg har Binget mig frem til.

God fornøjelse og godt forår, homies!

Fik du læst gårsdagens indlæg?

 

 

 

 

Skriv en kommentar