Mit sparsomme outfit

 

Min indbakke på Instagram’men gik sgu lige bananas i går – for jeg havde nemlig en ny bikini på. Jeg har en last, når det kommer til bikinier, så jeg har tidligere brugt jævnt mange penge på at købe bikinier hjem fra forskellige eksotiske australske brands – for derefter at bruge endnu flere penge på at betale told af lortet.

Og jeg er også meget glad for de bikinier, men jeg er i den lykkelige, ulykkelige situation, at mine amme-babser simpelthen ikke kan være i dem lige for tiden. Der er plads til brystvorterne, for det var det, som jeg havde at byde på før min graviditet – så nu bobler resten ret meget ud over kanterne. Så for at sørge for at hverken Homie eller Arne render og bliver uhensigtsmæssigt sultne, så har jeg fundet en bikini, der kan rumme min babser i deres nuværende form.

Jeg er klar over, at jeg nok ikke får lov til at beholde de her banditter for evigt, så jeg gad ikke bruge en milliard-million på en bikini – så jeg fandt sgu en på Nelly – og DING to dage efter lå den lige i min postkasse.

Du kan finde overdelen her. 

Og så kan du sagsusme også finde underdelen her. 

 

Min store vedhæng er fra Stine A – og kan købes lige her. 

Hvis man gerne vil se, hvordan bikinien sidder på en modellos, så er der sgu da også mulighed for det.

Hop lige ind og læs om mine 6 life hacks til et mere lolleren liv – og mine tanker om at være syg, når man har en baby. 

2 kommentarer til “Mit sparsomme outfit”

    • Ja naturligvis, jeg har overdel i medium og underdel i small – synes den er meget normal i sørrelsen 😀

      Svar

Skriv en kommentar