Mor-bekendelser #2

Reklame for Neutral

HURRA! Så blev det tid til endnu en omgang “Mor-bekendelser”. Selve konceptet går naturligvis ud på, at alle vi mødre sorterer vores tanker og handlinger inde i hovederne, inden vi taler højt om dem. Nogle kører tankerne gennem et meget finmasket net, der kun lader de allermest normale og accepterede ting slippe igennem, og så er der sådan nogle som mig, hvis net mere ligner sådan et par gamle, hullede net-strømpebukser – og hvor der slipper masser pis igennem. 

Men misforstå mig nu ikke, jeg fortæller sgu da ikke alting – vi sorterer allesammen godt og grundigt for ikke at fremstå som dårlige mødre, egoistiske eller hjerteløse. Den her meget specifikke udvælgelse af, hvordan vi vil fremstå som mødre har desværre den sideeffekt, at mange af os render rundt og tror, at vi er den eneste i verden med de tanker, eller som har truffet lidt fiffig beslutning i en presset situation. Og det er vi æk’! 

Derfor har jeg i samarbejde med Neutral og kampagnen “Dårlig samvittighed, nej tak” valgt at sætte fokus på nogle af de ting, som man kan have det lidt skidt over som mor. Og så er jeg jo bare sådan et heldigt skarn, at det simpelthen er det absolut skæggeste materiale at læse alle de her anonyme “mor-bekendelser” igennem – for for Helle, hvor er det lolleren at kunne genkende sig selv i så mange andre mødres små hemmeligheder! 

Så her kommer sgu da endnu en omgang mor-bekendelser – jeg håber, at I nyder dem ligeså meget som mig! 

Du kan også indsende dine egne mor-bekendelser ganske anonymt. Det er lige her! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det ikke lolleren? Du kan finde den første omgang af jeres piss’-fede mor-bekendelser lige her. 

Eller indsende dine egne mor-bekendelser lige her. 

En kommentar til “Mor-bekendelser #2”

  1. Jeg elsker også at have besøg eller være ude til besøg med min datter! Det får ligesom dagen til at gå MEGET hurtigere!!

    Svar

Skriv en kommentar