Noget om sygdomme og mor-bekymringer

Reklame DayDose

I morges vågnede Inge og jeg først kl. 7.47 – bevares, der havde lige været en opvågning kl. 04.26, som jeg for en stund troede ville blive starten på vores morgen, men heldigvis faldt hun i søvn igen efter lidt vuggen og en banan. Så længe sover vi vitterligt aldrig! Og jeg troede da også, at alle var bange for, at vi var sunket i jorden, for min telefon havde opkald fra både Arne og mine forældre.

Et hurtigt kig på internettet afslørede, at de nok gerne ville tale om, at der nu er Corona i Danmark – og desværre ikke kun den slags, der skal drikkes afkølet med en lime-båd i toppen.

Jeg er sgu ikke meget for det. Inden jeg blev mor tror jeg ærligt talt, at jeg ville have gået minimalt op i det, men det har sgu ændret sig. Jeg bryder mig simpelthen ikke om, at der nu findes endnu en sygdom, som vi ikke kender særlig meget til. Så har der været en del snak om, at den jo bare minder om influenza, men jeg synes som sådan ikke, at vi har behov for endnu en af den slags, for den slår jo umiddelbart rigeligt i ihjel i forvejen.

Njå, men det er ikke kun de sygdomme, der trækker avis-overskrifter, som jeg har det stramt over. Moderskabet har helt sikkert gjort mig mere immun overfor klamheds-faktoren i mange ting – smaskeri, snotnæser og toilet- eller ble-besøg rører mig ikke på samme måde længere. Til gengæld så er jeg blevet meget mere opmærksom på den smitterisiko, som der kan være ved mange ting.

For vores liv er skruet sådan sammen, at Arne ofte er væk eksempelvis 4 dage i streg. Og hvis enten Inge eller jeg – eller måske endda os begge, skulle gå hen og blive syge i de dage, så ville det være noget rigtigt pis. For Arne kan jo ikke tage fri, fordi jeg er syg, de har ikke nogen “kærestens første sygedag” på hans arbejdsplads – så jeg ville skulle tage mig af Inge med alt hvad det indebærer, samtidig med at jeg selv er skidt. Og det er simpelthen bare en af de helt store uretfærdigheder ved forælderskabet – for jeg er simpelthen ikke et hverken stort eller stærkt nok menneske til at skulle tilsidesætte mig selv på den måde – men det bliver man jo nødt til.

Derfor gør vi, hvad vi kan for at holde dårligdom og bakterier væk. Det betyder i særdeleshed rigtig mange håndvaske og generelt fokus på hygiejnen!

Derudover så er jeg flittig med vitaminerne, så jeg er sikker på, at min krop ikke går og mangler et eller andet, der potentielt kan gøre mig mere modtagelig over for sygdom. For hvis jeg bliver syg, så er jeg ret sikker på, at alt vores putteri herhjemme nok også skal få gjort Inge syg.

Jeg bruger stadig min DayDose, så jeg tager to tabletter og en fiskeolie-kapsel om dagen. Og så er jeg dækket minimum 100% ind på de vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer, som jeg har brug for. Det gør det meget lettere for mig at få husket at tage dem – og jeg løber aldrig tør, fordi alt er samlet og bliver leveret til min hoveddør.

DayDose’s kosttilskud kommer i nogle bittesmå pakninger, der er lette at tage med, hvis du skal på ferie eller lignende. De er mærket med ugedage, så du altid kan se, om du har husket at tage dagens ration – det er smart, når man som mig midt i hverdags-kaosset ikke kan huske en fis.

Netop nu får du de 2 første måneders DayDose for 1 måneds pris – nemlig 149 kroner. 

 

DayDose fås i flere forskellige varianter, alt efter hvor aktiv du er og hvad du gerne vil fokusere på. Jeg har både brugt Essential Female og Active.  Fælles for dem er, at de indeholder B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Så indeholder den zink, selen og biotin, som bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Fiskeolie-kapslen er så højkoncentreret, at man får sit daglige anbefalede indtag dækket i én i stedet for 2-3, som man normalt skal tage dagligt. Så hvis man ikke er ellevild med at sluge piller, så er det virkelig smart. Og så indeholder din DayDose-pakning ikke mindst calcium, som er nødvendig for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder.

Njå, men vi vasker ufortrødent videre og forsøger at fylde os med gode sager, og så glæder vi os til foråret og de forhåbentligt færre snotnæser, der følger med!

Hvis du vil læse mere om DayDose, så kan du kigge her og se deres tilbud

Fik du læst om, at vi tager på ferie i weekenden? 

Skriv en kommentar