Nu havde jeg ellers lige glædet mig så meget


Annonce for New Nordic 


Jeg har muligvis aldrig været lykkeligere. Lykken var naturligvis også vild dengang Inge lå i mavsen, men der vidste jeg jo ærligt talt ikke, hvilken kærlighed, der ventede mig på den anden side af tykke ankler og en fødsel. Det gør jeg nu, og jeg er så glad! Men sådan en graviditet betyder også, at jeg giver afkald på nogle ting. Deriblandt tatar og champagne – hvilket jeg  nok ikke ville give afkald på, hvis præmien var alt andet end en baby. Men præmien er en baby, og det er bestemt det værd, så sådan er det. 

Der er også andet, jeg har pauset for nu, for midt i marts begyndte jeg på New Nordics helt nye Beauty in&out-koncept, der skulle sikre mig stærkt, sundt og smukt hår. Som jeg pokkers gerne vil have! For nogen kommer den slags tilsyneladende af sig selv – men det gør det ikke for mig. Mit hår har alle dage været tyndere end sygehus-saftevand og har haft meget let ved at knække. Det har resulteret i meget voksen-skæld-ud fra tidligere frisører, men det har altså ikke været fordi jeg har været en kæmpe bandit over for mit hår, jeg har bare ikke specielt stærkt hår. Min graviditet med Inge og efterfølgende 15 en halv måneds amning gjorde heller ikke noget særlig fedt for mit hår, og jeg stod tilbage med endnu tyndere, kortere hår – og så et par høje tindinger, der fik selv Arne til at være glad for sine. 

Derfor var jeg også ellevild over at starte på New Nordics Hair Volume In&Out koncept, der grundlæggende er et koncept, hvor de i forlængelse af deres vildt populære kosttilskud Hair Volume, der fås både som tabletter og vingummi og fungerer indefra, så også har udviklet plejeprodukter, der giver plejen og virkningen udefra. Og samlet set altså giver de bedste mulighedsbetingelser for at gro et smukt, langt og stærkt hår. Planen var så, at jeg skulle prøve produkterne af i 3 måneder og derefter vise resultaterne … og så blev jeg gravid i maven.

Det er altså ikke fordi der er fornemme studier, der viser, at man ikke må spise vingummierne under graviditet – der er bare heller ikke studier, der viser det modsatte. På pakningerne står der gerne, at man bør tale med sin læge, hvis man ønsker at tage kosttilskuddet under graviditet – sådan er det gerne med kosttilskud, og jeg har bare valgt at skære alle mine kosttilskud fra under graviditeten.

Jeg nåede at benytte det i lige over en måned, og jeg er piss’-glad for de produkter, så det er ikke kun irriterende at stoppe på kosttilskuddet, fordi jeg gerne ville gøre min opgave færdig og vise jer resultaterne – nej, jeg ville jo også virkelig gerne have de resultater, som jeg kunne se var på vej. Men jeg nåede at bruge det en måned, og det gjorde en forskel, og det kan man jo heldigvis ikke tage fra mig! Vindummierne tilfører vigtige næringsstoffer til både hovedbunden og hårsækkene. Og det er bare de sødeste små vingummier, der smager møg-godt! Så for mig var det i hvert fald en rimelig lille pris at betale for et sundt, stærkt hår at spise et par lækre vingummier om dagen – det gør jeg jo alligevel, så kunne de ligeså godt give mig pænt hår i processen! 

Og når jeg muligvis står med tjavset ammehår igen om et øjeblik, så ved jeg udmærket godt, hvordan jeg vælger at gøre noget ved det og hjælpe håret på vej tilbage! Det blev bare ikke lige nu. 

Du kan få 15% på alle produkterne ved at bruge rabatkoden “Julie-Elsebeth” resten af ugen

Du finder Hair Volume Gummies her – og hårplejeserien her

Jeg fortsætter også med at bruge deres hårplejeserie, der styrker håret udefra, så jeg tænker, at det også kan have en effekt på, at mit hår ikke går ligeså bananas under denne baby-omgang! Shampoo, conditioner og serum indeholder blandt andet æble, æblecidereddike og aminosyrer, og giver god fylde og glans og fugter og nærer håret. Produkterne er baseret på urteekstrakter og indeholder milde, aktive og nærende ingredienser. Og er uden SLS/SLES sulfater og silikone.

Shampoo, conditioner og serum fra New Nordic fungerer skidegodt for mig. Mange shampoo’er kan give mig lettere fedtet hår, men det gør den her ikke! Den laver blødt skum og renser nemt min tjavsede manke. Derudover så er deres conditioner vanvittig god, og den er så drøj, at jeg næsten ikke behøver bruge noget – og så holder sådan en flaske jo pludselig bare meget længere! Serum bruger jeg hver gang, at jeg har været i bad og har håndklæde-tørt hår og den gør det let at redde håret ud, samtidig med at den giver lidt glans til mit hår – uden at fedte. 

I mellemtiden har jeg indtil videre også droppet hårfarvningen, og det kan naturligvis også hjælpe på, at mit hår ikke bliver så pokkers slidt. Jeg aner ikke, om jeg kan undvære hårfarvningen hele graviditeten, men indtil videre prøver jeg at se, om toning og god behandling i frisørstolen ikke kan gøre tricket. Så New Nordic ikke får en alt for stor og uoverkommelig opgave, når jeg vender tilbage og beder dem om hjælp! 

Jeg så heldig at kunne tilbyde dig 15% på hele hårplejeserien ugen ud – du skal blot bruge rabatkoden “Julie-Elsebeth” Du kan klikke her for at benytte dig af tilbudet

Men både New Nordic og jeg vil jo også skidegerne vise jer nogle resultater, hvor alle produkterne er benyttet, og da det ikke bliver mine egne lige nu så er de gået i gang med at finde nogle andre pragtfulde kvinder, der kan benytte sig af Nordics Beauty In&Out-koncept i tre måneder og dele deres resultater. Så hvis I følger med hos @newnordicdanmark, så kan I se den effekt, de nye kvinder opnår – og jeg kan få lov til at blive endnu mere vild i varmen for at komme i gang igen! 

Fik du læst mit indlæg om, hvordan det har fordret mig at blive nogens mor?

En kommentar til “Nu havde jeg ellers lige glædet mig så meget”

Skriv en kommentar