Nu skal vi være kærester igen


Arne og jeg er kærester, men rent teknisk så er det en mege’ lille del af vores hverdag, der handler om at være kærester. Ganske lidt af min tankekraft går til at udtænke handlinger, der vil være gode for os som par – for det meste handler altså om, hvad der er godt for os som familie. Det er naturligvis lidt to sider af den samme sag, men det er sgu også noget forskelligt.

Men selvfølgelig er det vigtigt bare at være kærester, selvom man er blevet nogens forældre. Inge er snart 21 måneder, og indtil videre har alle vores kæreste-aktiviteter kunne skrues ned i en form, der maksimalt tog 24 timer. Vi har altså ikke begge to været væk fra Inge mere end 24 timer samtidig. Arne har været på ferie med sine gutter, hvor jeg har været hjemme med Inge – og jeg har været på weekend med nogle damer, mens Arne har været hjemme (læs: hjemme hos sine forældre) med Inge. Vi har spist masser middage mens hun er blevet passet, og det er muligvis også blevet til en enkelt tur i biffe-liffen uden hende. Men vi har aldrig været væk fra hende samtidig i længere tid.

Men nu’ det sgu blevet tid. Vi skal på weekend-tur til Amsterdam, og Inge skal passes hjemme hos os af sin farmor og farfar. Inge elsker sin farmor og farfar. Faktisk så meget, at hun taler i telefon med dem hver eneste dag – ganske vist kun den slags telefon, der udgøres af, at hun tager fjernbetjeningen eller hendes bade-and op til øret, mens hun siger “HEJ HEJ FARMOR – HEJ HEJ FARFAR”. Så Inge får det skønt herhjemme! Men det bliver da også spændende, om hun bliver opmærksom på, at både hendes farmand og mor er væk længere tid samtidig.

Se, nu skete det igen. Det skulle handle om, at Arne og jeg endelig skal på kæreste-tur, og efter 8 linjer handlede det igen om Inge. Sådan er det sgu nok bare at have børn, men det er også lidt den tendens, som Arne og jeg skal arbejde os lidt væk fra den kommende weekend. For vi er piss’-gode kærester – vi har sgu bare ikke lige haft tid og mulighed for at være det, i den form som vi var det før vi blev forældre.

I morgen klokken kvart over hundelort flyver vi til Amsterdam. Vi skal sidde ved siden af hinanden i flyet og høre lydbøger og snorke – uden at tænke på, om der er nok strøm på iPad’en og om der er nok snacks til Inge. Vi skal vade byen tynd – uden at have en liste med mulige pusle- og legepladser klar på forhånd. Vi skal spise pisse-god mad på restauranter, der på ingen måde er børnevenlige. Vi skal drikke vin og vanvittige cocktails langt ud på natten, uden at skulle diskutere, hvem der tager morgenvagten. Og når vi så vågner helt ødelagte og bæløjede, ja så gør vi det bare igen. Søndag morgen flyver vi så hjem igen – men det er der ikke nogen grund til at tænke på lige nu, for vi er ikke engang kommet dertil endnu jo.

Vi skal snave og tale sammen og drikke vin og spille spil og sove uden afbrydelser og lade være med at have nogle planer – og så skal vi naturligvis bolle yderst forsigtigt, for jeg er sgu bange for, at jeg har ramt ægløsningen, og vi har ikke lige tid til endnu en Homie lige nu.

Hvor om alting er, så tror jeg virkelig, at det kommer til at klæde os at afsætte tid til hinanden, hvor Inge ikke kan stikke sit smukke ansigt ind fra siden og få os begge til at glemme alt om hinanden, fordi hun står der og er det smukkeste lille menneske i vores verden.

Jeg håber, at I får en pissefe’ weekend. Det planlægger jeg i hvert fald at få!

Fik du læst mit seneste indlæg med de ting, som jeg hader? 

En kommentar til “Nu skal vi være kærester igen”

  1. Rigtig god weekend til jer❤️ Og tak for en puds’ fed blog 👍😊
    Er i skrivende stund på vej på spa og wellness weekend med min mand, mens farmor og farfar passer vores 3 piger og hund. Hurra for seje bedsteforældre 👏👏

    Svar

Skriv en kommentar