Nu sover Homie dæleme igennem

Åh Gud, det her er jo den uendelige historie, bare hvor jeg virkelig håber på, at der rent faktisk kommer en ende – og at det er nogenlunde nu. Vi har nemlig flere gange oplevet pragtfulde perioder, og hver gang har jeg været dum nok til at råbe “NU KØRER DET DÆLEME”. Og hver gang har det bidt os i nummergøjen efterfølgende. Men der er jo ikke nogen grund til at ødelægge en fremragende tradition. Og det er trods alt første gang nogensinde, at vi kan sige, at nu sover hun igennem! Hun sover simpelthen hele natten uden en opvågning. 

Man kan desuden sige, at ud fra et blogger-agtigt perspektiv, så er det jo aldeles perfekt at have et emne, der tilsyneladende er uudtømmeligt. Ud fra et perspektiv omkring, at Arne og jeg skal kunne være nogle forholdsvis velfungerende mennesker til daglig – så’ det noget værre piz. Derudover så har jeg så tilpas mange noter omkring emner, som jeg gerne vil lave indlæg om, at jeg helst ville kaste mig over dem. Men når det enten går rigtig godt eller rigtig dårligt med ens babys søvn, så er det rimelig altoverskyggende og så får pisset sgu spalteplads igen. Jeg beklager. 

Nå, men denne gang tror jeg dæleme på, at vi nu er blevet fri for at skulle op flere gange hver nat. 3 nætter i streg har Inge nemlig sovet igennem fra omtrent 19.00-05.45 – og er derefter kommet ind i vores seng og har puttet videre og er faldet i søvn indtil omkring kl. 07.00. Det er jo freaking 11 timer i første hug – og ganske uden at vi skal trække i underdrengene i løbet af natten for at løbe ind på hendes værelse og give hende en sut, vugge hende, amme hende eller des lige. Decideret næsten 11 timers søvn i et hug. Det er aldrig sket før!

Og hvad er det så lige, der har gjort en forskel? Jamen vi har sgu skåret én af hendes lure væk. Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, så skulle vi nok have gjort det langt tidligere – men det gjorde vi altså ikke. Vi syntes, at hun virkede ret træt om aftenen allerede, og så tænkte vi at det ville blive helt vanvittigt, hvis vi skar én af lurene væk. Men det har sgu ikke rigtigt gjort hende mere mærkbart træt om aftenen, muligvis fordi hun nu sover så meget bedre om natten. Så hun har garanteret bare ikke været træt nok til at sove hele natten, når hun også sov to lure om dagen. 

Vi er i hvert fald decideret lykkelige for at vi gav det et forsøg – og så vil vi så vente med rystende hænder og skælvende stemmer på at det måske igen ændrer sig. 

Indtil da vil jeg bruge resten af fredagen på at gøre mig klar til en umanerligt velfortjent første tur ud – altså sådan ud-ud. Jeg skal sgu ud og drikke store, fe’e drinks med en af mine bedste veninder, der grundet mit pludselig moderskab og 9 måneder i provinsen ikke har fået tilnærmelsesvis nok opmærksomhed det seneste år. Så i aften får hun min fulde opmærksomhed – altså bogstaveligt talt, jeg skal være ski’e-fuld jo. Jeg ammer nu så lidt, at uanset hvor brøl-fuld jeg vælger at gøre mig selv, så vil det være komplet ude af kroppen inden Homie igen skal en tur i mælkebaren. Og det skal edderbrandsparkeme nydes, æk’!

Vi starter med ost og brød ligesom i gamle dage – et dejligt let måltid jo. Nærmest. Og så skyller vi ned med uanede mængder hvi’-vin. HURRA! Og god weekend, homies!

Fik du læst om den mofo bedset fredag i hundrede år?

6 kommentarer til “Nu sover Homie dæleme igennem”

 1. Hvor fedt for jer! Vi har faktisk også prøvet det der med at skære en lur fra. Men ikke med god succes. Så sover hun fra 19-20 og tror hun bare har sovet sin 2. Lur og er meeega frisk.
  Hvis Inge vågner kl. 07 hvornår putter i så til hendes ene lur og hvornår vågner hun så igen?
  Her sover hun 2 lure for det meste. Og det betyder hun først vågner kl. 16 fra sidste lur. Og gæt hvem der så er frisk heeeele aftnen 🤦🏼‍♀️ Det magter man jo bare ikke. 😂

  Svar
 2. Hurraaaaaaa – dejligt for jer 🤗
  Så nu må jeg så lige have et godt råd (vi vil også gerne snart have roligere nætter). Sover Inge så kun én lur, og hvornår ligger den?

  Svar
 3. Feeeedt for jer ❤️ jeg vil også vildt gerne vide, hvornår og hvor længe Inge sover i håb om at kunne overføre det direkte til min egen baby 🤞🤞🤞

  Svar
 4. Yes!! 🙌🏼 Vi gjorde det samme her og det virkede bare – i et par uger i hvert. Nu har vi ramt en dårlig periode igen. 🤦🏼‍♀️ Jeg skylder skylden på de der dersens lorte kindtænder der er på vej.

  Svar
 5. Hvordan putter i hende ? Og hun sover i eget værelse fra kl19 eller hvordan? Er meeeeget nysgerrig. Har en på 9,5 mdr som stadig sover i mors og fars seng, dog uden far 😂 Har brug for lidt inspiration 🙌

  Svar

Skriv en kommentar