Ny baby-øse til Homie

Indlægget indeholder reklame og reklamelinks da vognen er modtaget i gave af Jollyroom

Tiden er endelig kommet, hvor Homie er klar til at blive kastet over i en klapvogn. Vi har som sådan været fint tilfredse med vores barnevogn, men selvom det har været en dyr og rigtig god model, så synes jeg stadig, at det er lidt et stort skrummel at bugsere rundt med og pakke op og ned i bagagerummet i tide og utide. Derfor har jeg glædet mig til, at vi skulle have en lidt mindre øse til vores baby. 

Jeg synes, at det var freaking svært at finde ud af, hvilket mærke og model vores klapvogn skulle være. Jeg følte, at vi lige have været igennem alle dé dér beslutninger i forhold til en barnevogn, og nu var det allerede tid til endnu engang at forsøge at aflure, hvilken vogn der passede bedst til vores behov. 

Efter lidt for lang tids søgen faldt beslutningen på Moweo Curro Lux 3. Grundlæggende gik vores tanker på, at den skulle kunne lægges helt ned, så Inge kunne sove i den på vores barselsferie. Og nej, det er ikke meningen, at hun altid skal sove i sin klapvogn, men på vores ferie er det løsningen. Den skulle derudover være let at køre med selv på svært fremkommelige steder, både fordi vi normalt går mange ture mærkelige steder, men også fordi vi ikke på forhånd vidste, hvilke steder vi ville komme hen på vores barselsferie. Desuden orkede jeg ikke et stort monstrum igen, og den skulle være let at pakke sammen og klappe ud – da det er min erfaring, at man kommer til at gøre det freaking mange gange, og det er irriterende, hvis det er et hyr hver eneste gang. Alt i alt synes jeg, at Moweo Curro Lux 3 opfylder vores krav rigtig fint, men jeg har lige lavet en lidt dybere anmeldelse af de forskellige punkter omkring vognen, hvis nogen af jer selv er på jagt efter klapvogn. 

Fik du nogensinde læst om det baby-gear, som vi har haft mest nytte af? 

Funktioner ***** 

Den her klapvogn indeholder alle de funktioner, som vi fandt vigtige for os. Den har kun tre hjul, og det forreste kan låses, hvis man bevæger sig meget off-road. Låsefunktionen til selve vognen sidder let tilgængeligt ved din højre fod, og er derfor meget nem at benytte. Der er masser plads under vognen til både pusletaske, bæresele og eventuelt en hel bunke indkøb og 12 pre-mixed Aperol Spritz, hvis man tilfældigvis finder dem i et siciliansk supermarked, og ikke kan undvære dem. Har jeg hørt fra en ven … Der er virkelig meget plads til grej under vognen, og vi har flere gange været ude og handle stort ind, hvor vi bare har transporteret skidtet hjem i Homies øse. Skærmen kan hives godt ned, så der kommer lidt mørke til babyen eller man undgår sol i øjenene, samtidig med at dækkenet til fødder er let at klikke af og på og ikke fylder særlig meget. 

Håndterlighed ****

Moweo Curro Lux 3 er let at pakke sammen og klappe ud igen, og man behøver ikke at skille den ad på nogen måde, før man klapper den sammen. Grunden til at den kun får fore stjerner her er, at jeg har prøvet én klapvogn, der var lettere at klappe sammen og fyldte lidt mindre, når den var pakket ned – og vejede lidt mindre. Da vi modtog vognen var den selvsagt skilt ad, men jeg fik den samlet i løbet af ingen tid, og uden at bruge vejledningen, fordi det bare er intuitivt, hvordan den skal sidde sammen. Hvis man skal have den ned i et meget lille baggagerum eller lignende, så er det også virkelig let at hive hjulene af og sætte dem på igen.

Komfort *****

Homie elsker den her vogn. Både Arne og jeg var lidt nervøse omkring at lade hende sove i vognen på vores rejse, og om hun overhovedet gad falde til ro i den – det er på ingen måde noget problem, og hun sover ligeså godt i den, som i sin store barnevogn. Derudover så er denne vogn hævet lidt mere fra jorden end mange andre, hvilket gør at barnet kommer lidt højere op – og hvis man har et mofo nysgerrigt barn ligesom os, så er det meget rart for dem at se andet end skinneben uden at behøve at strække halsen helt vildt. Selen i vognen er let at indstille og generer ikke Homie, hverken når hun sidder eller ligger ned. 

Køreegenskaber ****

Moweo’en er piss’-let at køre med. Den har to hjul bag til og kun et foran, det gør at den lige er dét nemmere at navigere rundt med. Funktionen med tre hjul gør, at den virker mere off-road-orienteret end almindelige klapvogne med fire hjul – samtidig med at den også kører fantastisk på helt almindelig vej. Den klarer let Sicilianske bumpede gader og uvorne kantsten. De to bagerste hjul har virkelig god affjedring, så man mærker ikke, når man kører på ujævnt terræn. Jeg har aldrig kørt med en klapvogn, der kørte bedre! Vognen fylder dog stadig lidt på gaden, hvilket nok aldrig bliver et problem hjemme i Danmark, men på de heeelt smalle sicilianske fortove (eller mangel på samme) blev den få gange lige bred nok. Det er klart, at de der tynde paraplyklapvogne fylder mindre, men det var ikke en mulighed for os, da vi ønskede langt flere funktioner end de kan tilbyde. Det er dog alligevel størrelsen der gør, at den her ikke helt rammer de fem stjerner.

Design *****

Jeg elsker designet på denne vogn, men det kommer jo meget an på, hvad man er til. Jeg ville gerne gave en vogn, der ikke så for stor og voldsom ud, samtidig med at den skulle have alle de funktioner, som vi efterspurgte. Det synes jeg fuldstændig, at den har kunnet leve op til. Derudover så er vognen i slidstærke materialer, og hvis man skulle spilde eksempelvis en halv kugle italiensk chokolade-gelato på dækkenet, så kan det let tørres af.

Pris *****

Man får virkelig meget vogn for pengene her. Der findes masser dyrere vogne, og der findes ligeså en masse billigere. Med Moweo Curro Lux 3 er vi landet et sted midt imellem, som gør at vi har alle de ønskede funktioner og følelsen af at have en god, stabil vogn i virkelig god kvalitet – uden at man behøver hive halvdelen af månedens moneter ud af budgettet. Ligenu sparer man 63 procent på vognen – og i stedet for små 4000 bobs, skal man altså kun slippe lige under 1500,-! 

Alt i alt landet vognen på 4,5 stjerner – jeg ved godt, at man normalvis skal holde sig indenfor hele stjerner, men det her er jo heldigvis min anmeldelse, så jeg bestemmer jo selv. Og hvor er det pragtfuldt! 

Har du læst mit kvalmende kærligheds-agtige indlæg fra i går? 

 

8 kommentarer til “Ny baby-øse til Homie”

 1. Først – er vild med din blog og ærlighed! Som mor til en pige på knap 4 mdr, er din ærlige skrive måde super befriende!
  Dernæst, tusind tak for anmeldes af Homies nye øse! Vi har lige fået vognen hjem og barnet stor elsker vognen (lige som moren) det DR jo en vanvittig god vogn til prisen! Herhjemme er vi mega fan af den!

  Svar
 2. Først – er vild med din blog og ærlighed! Som mor til en pige på knap 4 mdr, er din ærlige skrive måde super befriende!
  Dernæst, tusind tak for anmeldes af Homies nye øse! Vi har lige fået vognen hjem og barnet stor elsker vognen (lige som moren) det er jo en vanvittig god vogn til prisen! Herhjemme er vi mega fan af den!

  Svar
 3. Dejligt med en anmeldelse der belyser forskellige fokuspunkter. Barne- og klapvognsmarkedet er jo craaaazy, så kunne du lokkes til at lave en anmeldelse på jeres store vogn også? Og hvad ville du vælge, hvis du skulle vælge igen til en nyfødt (stor alm øse eller mindre sportsvogn)? 😉

  Svar
 4. Hej. Tak for dine gode beskrivelser. Jeg vil gerne bestille sådan en vogn. Følger der overlærred med? Kan ikke læse noget i beskrivelsen på hjemmesiden, men kan se på andet sidste billed at i har en “pose til benene/overlærred” ? 😊

  Svar
 5. Hej!
  Er det muligt med et billede, hvor sædet er vendt om (så man kan kigge på baby, mens man triller med vognen) 🙌🏼 For mig er dén feature et MUST, ved valg af barnevogn 🤗 og kan denne vogn ligges helt ned, så baby kan sove godt i den? 😘

  Svar

Skriv en kommentar