Nytår før og efter børn

Reklame for Nemlig.com

Pssst … nederst kan du vinde 2 kuverter af Nemlig’s økologiske nytårsmenu! 

Ja ja, jeg ved godt, at vi lige skal have julen overstået først, men lige umiddelbart efter er det jo nu engang nytår, og så skal vi alle sammen være skidefulde og vente i kø foran Bremen i 3 timer. Lol. Det skal jeg ikke.

For jeg er nogens mor, og det betyder, at jeg helt automatisk slipper for årets mest nederen bytur. Og jeg er godt klar over, at der vel dårligt findes noget mere ordinært end at sige, at nytårs-byturen aldrig bliver ligeså god som man havde forestillet sig – njå, det skulle da lige være at sige at Valentines Day er noget kommercielt fis eller at Halloween er en unødvendig amerikanisering, når vi nu har den udmærkede fastelavn.

Men hvert år i hele min ungdom er jeg altså blevet overrasket over, hvor frygtelig sådan en nytårs-bytur kan være. Derfor bliver vi hjemme. Ja, det er selvfølgelig nemt at kalde det ens egen beslutning, når man har et barn, som nu engang ligger og putter i sin seng på det tidspunkt, så man heller ikke har muligheden for at tage ud.

Men vi vil gerne være hjemme. Inge er lille, og vi vil gerne kunne putte hende i sin egen, trygge seng sådan en nat, hvor alting brager og bumler. Vi bor desuden også på syvende sal med udsigt over Øresund, og det gør at vi kan se fyrværkeri i alle retninger, hvis vejret tillader det – så det vil vi gerne være hjemme til at se.

Tidligere brugte jeg flere uger på at forberede nytårsaften. Jeg skyndte mig altid at tilbyde at lægge hytte og køkken til og så gik jeg ellers bananas i at sammensætte menuer og bestille pynt hjem. Og hele d. 31 blev så brugt på at lave hummer-bisque og creme brûlée for fulde hammer, så når vi ramte 22.00, så var jeg komplet smadret. Og det gider jeg så til gengæld slet ikke i år.

Jeg har bestilt alt på Nemlig.com denne gang! Vores menu, alt pynt, hatte, natmad, vin og champagne. Så der har ikke været noget som helst med at slæbe tunge flasker og isterninger – eller jo teknisk set, men det var i hvert fald ikke mig, der skulle slæbe det.

I år vil vi bare gerne have tid og ro til at hygge os og koncentrere os om at skabe nogle hyggelige nytårsminder med og for Inge. Jeg elskede selv nytår som barn, fordi det var sådan en aften, hvor alle reglerne tilsyneladende ikke gjaldt, og alle de kedelige voksne rendte pludselig rundt med fjollede hatte og truttede i små horn.

Nu har Inge tilfældigvis et sæt forældre, der er idioter alle årets dage, men derfor vil jeg alligevel gerne skabe nogle skægge nytårs-minder og -traditioner med vores lille familie. Derfor har hun også været med til at klikke nytårspynten hjem fra Nemlig og pege på hvilke slags chips vi skulle have. Og ja, så er vi muligvis allerede gået bananas i alt pynten, men Inge fik øje på den og så var der ikke rigtig mulighed for andet.

Vi får besøg af min bedste ven og hans kæreste nytårsaften – og deres pissesmukke barn, i hendes mave. ”Hov, hvordan ved du, at det bliver et smukt barn, når det ikke er født endnu?”. Jeg har set dem begge, det barn bliver smukt! Den voksende mavse gør selvsagt, at hun ikke kommer til at være den, der udfordrer champagne-budgettet – og netop derfor har jeg også købt både alkoholfri bobler og vin.  

Så planen er simpelthen at spise en masse god mad, drikke godt med champagne og hygge med Inge. Og så efter hendes sengetid står den på endnu mere champagne.

Champagnen fandt jeg i øvrigt på tilbud hos Nemlig! Det fede ved at handle til nytår på nemlig.com – udover at man slipper for slæbet, det er at der er en hel kategori for nytår så alt er samlet et sted. Det gør det pisse-overskueligt at handle ind til noget så uoverskueligt som nytår. Man har et perfekt overblik over de mange tilbud på både vin og mad. Og så er det bare vanvittigt smart, at man får leveret sin menu direkte til døren nytårsaften sammen med alle sine indkøb.

Og apropos nytårsmenu, så kan du vinde to kuverter af Nemlig’s økologiske menu til nytår. Du skal blot skrive i kommentarfeltet herunder, hvordan du fejrer nytår i år og dit navn på Instagram, så jeg kan finde dig, hvis du vinder. Jeg trækker en tilfældig vinder d. 22/12.19. 

Og hvis du er klar til at smutte ind og klare nytårsindkøbene med det samme, så husk at alle nye kunder kan få 75 kroners rabat med koden “JULIEE75“. Den er gyldig indtil d. 23/12.

Du kan også læse om min nytårsaften som gravid lige her

Og glædelig jul og godt nytår sgu da!

71 kommentarer til “Nytår før og efter børn”

 1. Hjemme, med mand, 2 børn og hund 🙂 det bliver skønt og garanteret også hyggeligt! Og så er det det sidste nytår i nuværende bolig. Dét er vi meget glade for! 🙂

  Svar
 2. Det ville være så kærkomment at vinde den. Min mand og jeg skal nemlig fejre det bare os to med en forhåbentlig sovende 1,5 -årig. Vi har ikke sovet det sidste års tid, så vi ville ikke trætte andre ved at lade dem kigge på vores trætte ansigter sådan en festlig aften 😅🤞🏼 Mit alias på Instagram er syberkryb

  Svar
 3. Jeg skal fejre nytår med min gode veninde i min lejlighed. Jeg flyttede på 5. sal på Ringgaden i Aarhus i starten af året, og har seriøst glædet mig til raketterne nytårsaften lige siden, fordi vi har den bedste udsigt over byen!
  Instagram: idafur_

  Svar
 4. Efter to år hvor vi bare har været hjemme med ungerne, skal vi i år bevæge os ca 750 m. hen til et vennepar og deres to skønne drenge.
  Knus Maria_feline

  Svar
 5. Sådan en menu vil lande på et tørt sted, jeg er temmelig gravid og vi bliver derfor også hjemme, min forlovede og jeg.. Et sidste nytår inden baby

  Svar
 6. Jeg er, som din veninde, også gravid, så min kæreste og jeg skal bare hygge hjemme i vores nye lejlighed, som vi flytter ind i d. 27/12. Midt i en stor flytning og en graviditet er overskuet sgu egentlig rimelig meget lig 0, så det ville være for læks at vinde!

  Rigtig godt nytår til jer og jeres lille familie ❤️

  Svar
 7. Omg.. som den preggo jeg nu er, glemte jeg mit Instagram navn som du specifikt bad om. FLOT! Jeg hedder: sofiecaroline_
  Jeg er, som din veninde, også gravid, så min kæreste og jeg skal bare hygge hjemme i vores nye lejlighed, som vi flytter ind i d. 27/12. Midt i en stor flytning og en graviditet er overskuet sgu egentlig rimelig meget lig 0, så det ville være for læks at vinde!

  Rigtig godt nytår til jer og jeres lille familie ❤️

  Svar
 8. Jeg skal for første gang i mit liv ikke deltage i en kæmpe fest med 20 andre. Til gengæld skal jeg stopfodre min lille hund med kødben og nusse ham, så nytåret forhåbentlig ikke bliver for skræmmende. Heldigvis kommer en veninde og leger hunde-mor med mig, så hende vil jeg gerne forkæle med god mad og vin i lange baner 🍷min insta er louise_nn

  Svar
 9. jeg skal holde nytår med mine skønne venner som også har en lille en og iøvrigt lige har købt nyt hus, så en sådan præmie ville give en skøn hjælpende hånd.😊😊

  Svar
 10. Vi skal være hjemme og hygge med god mad og farverige drinks både med og uden alkohol, små farverige parasoller og pynte krimskrams. Her i husstanden er den yngste beboer 2 år, og den mindste er en ret så pelset fætter og begge har de det godt med at vi er hjemme. Så vi hitter en masse sjovt pynt, en masse god mad og nyder aftenen hjemme.
  Instagram navn chalottechristiansen

  Svar
 11. Uh, det ville være lækkert. Kæresten og jeg skal være hjemme med vores hundebasse, som efter dårlige oplevelser er rigtig bange fra start til slut den dag.. Vi gør rent faktisk kun noget ud af nytår det år min kærestes børn er her, og det er ikke i år – så ville da være skønt ikke og skulle lave menu til kun to 🤞🏻

  Svar
 12. I år skal jeg fejre nytår med min kæreste, vores lille prut på 4 måneder og et vennepar, der har en dreng på 3 år. Så vi går nok kolde tidligt; modsat andre år er det nok ikke pga. for store mængder alkohol 🤷‍♀️ Min Instagram er katrineerner

  Svar
 13. Jeg skal i år fejre nytår med både nye bekendtskaber og nogle gode venner, jeg glæder mig da det er den første nytårsfest uden familie og det er med hele molevitten, så det skal nok blive festligt
  Instagram: sarafischerrr

  Svar
 14. Min kæreste, vores skønne lille datter på knap 2 år og jeg selv skal fejre nytår hjemme, bare os tre. Jeg glæder mig helt utroligt til en hyggelig dag og aften som skal stå i familiens tegn, uden stress og jag. For mig er det også vigtigt at skabe gode minder fra start af.
  Vi skal have en lækker nytårs menu udefra,(forhåbentlig fra nemlig.com 🤞) og så tænker jeg at vi skal have en ordentlig røvfuld bland selv slik som skal nydes med dyner, spil og bobler i sofaen til lyden af fyrværkeriet udenfor. 😀
  Mit navn på Instagram er Camilla1075.

  Svar
 15. Jeg skal være hjemme nytårsaften sammen med min kæreste. Så vi skal bare hygge for fulde hammer.
  Sillemoeller er mit navn på insta 😍

  Svar
 16. Jeg skal slappe af derhjemme sammen med min kæreste. Det bliver bare os to, hvilket passer mig helt perfekt! Derudover skal jeg for første gang se fyrværkeri over en storby, da jeg kommer fra en lille knold i Jylland – og dét glæder jeg mig til.
  Insta; marie_loff 🤩

  Svar
 17. Vi har også en lille fyr, på knapt 2 år – Elliot – og vi skal faktisk også være hjemme og fejre årets sidste dag 😃 Sammen med nogle dejlige gode venner.
  Meeeen lille Elliot skal ud til mormor og morfar, og fejre aftenen sammen med dem. De har nemlig udsigt over hele Holbæk fjord, og bor stille og roligt – helt i Elliots ånd. Så er det muligvis også både første og eneste gang, at mormor og morfar har ham, HELT for dem selv – næste år er han jo det større, og morfars skæbne og livstråd er desværre ukendt, så hvem ved hvor længe han er blandt os – så det var en lidt unik mulighed for os alle ❤️ Vi kan fejre nytårs aften tidligt sammen med Elliot, og så kommer mormor og morfar med åbne og kærlige arme, klar til at RØV forkæle ham, indtil han går omkuld 👶🏼😴 På Instagram er jeg musmutten.

  Svar
 18. Jeg skal være sammen med mine tre dejlige drenge. Min mand og vores to drenge, en på 3 år og en på 10 måneder på det tidspunkt 😊
  Tinepoulsen1

  Svar
 19. Vi skal fejre nytår i sommerhus, bare os to og hunden. Det er efterhånden blevet en fast tradition, som vi begge sætter stor pris på fordi der ikke er andre forventninger end at vi skal hygge os sammen. På Instagram hedder jeg Katrinevejsig.

  Svar
 20. Jeg skal fejre nytår i Riga, men ville gerne kunne forkæle min mor og hendes mand som skal holde nytår derhjemme med deres plejedatter☺️
  Louisejunggren på Insta 🤞🏼

  Svar
 21. Jeg skal fejre med kæresten og vennerne. Og min datter med mormor på landet. Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle min mor og hendes kæreste med menuen❤️

  Svar
 22. Min mand og jeg skal fejre nytår med vores lille datter på 10 måneder og springe ind i det nye år sammen 💃🏼🍷🍾

  Svar
 23. Min mand og jeg skal fejre nytår med vores lille datter på 10 måneder og springe ind i det nye år sammen 💃🏼🍷🍾 Jeg hedder Cillieborg på facebook

  Svar
 24. Vi skal holde nytår herhjemme i København, min mand og jeg, med vores 2 1/2 årige datter. Bare os 3, og jeg glæder mig som aldrig før! 🙂

  Svar
 25. Vi skal holde nytår herhjemme i København, min mand og jeg, med vores 2 1/2 årige datter. Bare os 3, og jeg glæder mig som aldrig før! 🙂
  Jeg hedder jeanettennielsen på Instagram

  Svar
 26. Jeg skal fejre nytår med min min søn på knap 2 år, min kæreste og min søde svigermor. Vi tager et smut i sommerhus, hvor vi kan hygge og tage det hele i min søns tempo – og skabe de bedste nytårsminder- og traditioner med ham. Jeg glæder mig helt vildt!❤️

  Svar
 27. Jeg skal holde nytår med min datter på 2,5, min veninde og hendes søn som også er 2,5, så en nytårsmenu ville da være lækkert og så kan ungerne få en hotter🤩😅❤️

  Svar
 28. Helt stille og roligt og hyggeligt på datenight – som kunne være en del mere rolig på køkkenfronten med maden leveret 😉

  Svar
 29. Jeg fejrer nytår med mine venner og kæreste i vores lejlighed, men mine forældre skal bare være de to nytårsaften, så vil gerne vinde menuerne til dem 🤩🤞🏼 Min Instagram er rrousing.

  Svar
 30. Vores nytårs planer er stadig usikre. Vi har lige besluttet at vi ikke kan overskue at tage på ferie, vi har haft så travlt og en lille dreng (16 måneder) med mellemørebetændelse, at vi helt har glemt at planlægge noget. Så nu tror jeg bare vi tre skal være hjemme på Amager strand. Vi har ikke helt samme udsigt som jer, da vi bor i etplanshus, men kan stadig se ud over Øresund.
  Og jeg er dælme også fan af, at putte knægten i egen seng og så drikke lidt ekstra champagne efterfølgende uden at skulle moses ind i en kold metro eller vente evigheder på taxi 💫🎉

  Svar
 31. Jeg skal holde et dejlig uformelt nytår alene med min kæreste. Fantastisk måde at tage al den stress og præstation ud af dagen på. Og der ville sådan to menuer jo passe perfekt ind!

  Svar
 32. Jeg skal holde et dejlig uformelt nytår alene med min kæreste. Fantastisk måde at tage al den stress og præstation ud af dagen på. Og der ville sådan to menuer jo passe perfekt ind! Jeg hedder jeanette2110 på instagram

  Svar
 33. Vi skal holde nytår med tre andre familier fra vores opgang. Forskellige dele af aftenen bliver holdt i forskellige lejligheder, så alle tager del i madlavning og oppyntning.
  Jeg hedder @regitzenoergaard på Insta

  Svar
 34. Det lyder hyggeligt! Vi skal for første gang være hjemme nytårsaften, da vi har fået en lille datter på nu 8 mdr. Derfor bliver det stille og roligt og bare os tre❤️ Jeg hedder aishaalasadi på Instagram.

  Svar
 35. Jeg skal holde nytår med min alt for grinern søn Anker på to år og min søster, så det bliver med sjove hatte og knaldperler i lange baner

  Svar
 36. Vi skal være sammen med de samme fantastiske mennesker som sidste år… men i modsætning til sidste år hvor jeg brugte 3 timer i mørket med en 2 måneder gammel knægt der ikke kunne finde ud af at sove, vil jeg bruge 3 timer på at danse rundt med samme skønne knægt som sikkert stadig ikke vil sove

  Svar
 37. Hjemme med mi. Mand og børn. Eftersom vi har to børn på hhv. 2,5 år og 6 måneder er overskuddet ikke ikke ligefrem til fest og ballade og madlavning.
  (henriettelafrenz)

  Svar
 38. Forhåbentligt hjemme med en nyfødt og min 2 årige, men det er lidt tricky, da jeg har termin d 27/12. Så måske i fødsel i stedet🤷‍♀️ (nadiatoftegaard)

  Svar
 39. Vi skal enten holde hjemme i vores lejlighed, med hund og datter på 4 måneder, option nr. 2 er nytårsaften hos mine forældre, med søskende og bedsteforældre. Og den sidste option WR jo liiidt smart, for det betyder jo at man heller ikke rigtig står med ansvar selv 🤪 Tak for altid skønne indlæg!
  Instagram: michellemariepries

  Svar
 40. Sammen med et vennepar, vi har begge fået vores første barn i år som er 4 mdr gamle så en nem nytårsmenu ville være kærkomment 🤗 Insta: k.roth91

  Svar
 41. Jeg holder jul med gode venner på Nørrebro. Indtil videre har alle foreslået at tage dessert med, men der er ikke rigtig nogen der har meldt sig på hovedretten endnu 😅 Og så er jeg som tilflyttet forstadspige pænt bange for at blive skudt ned af en vildfaren raket – har hørt at det går vildt for sig på Nørrebrogade

  Svar
 42. Jeg holder jul med gode venner på Nørrebro. Indtil videre har alle foreslået at tage dessert med, men der er ikke rigtig nogen der har meldt sig på hovedretten endnu 😅 Og så er jeg som tilflyttet forstadspige pænt bange for at blive skudt ned af en vildfaren raket – har hørt at det går vildt for sig på Nørrebrogade
  @emiliesinstag

  Svar
 43. Jeg skal holde børne-nytår hos mine forældre i det ultimative udkants-DK. Min store pige på 10 år og jeg skal pranke og lave nytårsløjer, samtidig med at jeg jonglerer med min nyfødte pige på armen. (Tak til farmand for at skride fra ansvar og familieliv 14 dage før jul) Nå, men vi skal have en møg fed aften med alkofri champagne, fordi amning. GODT NYTÅR!
  instagram: laerkebendsgaard

  Svar
 44. Vi holder jul hjemme, mig min kæreste og vores 10 mdr baby. Glæder mig til at se hvordan hun tager det hele. Håber hun sover igennem det meste så der kan blive lidt holden i hånd efter putning. På insta christinabroested

  Svar
 45. Jeg skal holde jul med min mand og vores datter på tre år, i vores nye lejlighed. Det bliver bare os, tonsvis af snacks, små fjollede hatte, konfetti over det hele, knaldperler og hundepropper på gaden og forhåbentlig noget nemt og lækker mad, der ikke stjæler al vores tid.

  Sagen er dog den, at jeg ikke har Instagram. Den har jeg nemlig slettet for et år siden. Men jeg har et telefonnummer. Det er 28107991 – brug det, hvis jeg er heldig. Og nej, jeg er ikke 74 år gammel 😉 glædelig jul!

  Svar
 46. Vi fejrer nytår hjemme i år med mine børn og mand og gode venner – stille og roligt på børnenes præmisser. Men selvfølgelig med lækker mad og gode drinks 🥂🍾
  Insta – louisereenberg

  Svar
 47. Vi fejrer nytår i sandet på Koh Chang – eller nåh nej. Det var en anden tid 🤭 I år bliver det med GOD mad – forhåbentlig 🙏 søde venner og to to-årige, så man har mest lyst til at gå mæt i seng kl. 11.45 /laerkedyre

  Svar
 48. Vi skal holde jul med gode venner i deres nye hus. Det bliver en stille og rolig aften med vores datter på lidt over et år. ❤️ Jeg har meldt ud at jeg ikke gider stå i køkkenet hele dagen, så det ville være perfekt hvis vi vandt mad til min kæreste og jeg. 😛 Så kan de andre stå og svede i køkkenet alene – eller hoppe på vores ide og købe menuerne fra Nemlig 😄
  Insta: VictoriaHardis

  Svar
 49. Vi skal fejre nytår i min mors sommerhus ved Gilleleje. Hyggelig sommerhus stemning og roligere end Kbh 🙂 med vores to børn , en på 5 mdr og en på 5 år.
  Instanavn christinejurgensen

  Svar
 50. Jeg skal fejre nytår alene med min kæreste, efter en travl december med meget arbejde og min kærestes PhD forsvar er det tiltræng med tid til at kigge hinanden i øjnene og nyde god mad og godt med vin. Min kæreste skal på dagvagt både d 31 og 1 så det ville være skønt at kunne bruge tiden på hinanden og i køkkenet.
  Insta @julietoron

  Svar
 51. Jeg skal fejre nytår hjemme med min kæreste og vores 3 (ret små) børn. De to er hans. Jeg står selv for en enkelt, og det er rigeligt, når nu jeg skal fise rundt og skrue vores aller første nytår sammen…sammen.

  Insta: Desiree.n.jespersen

  Svar

Skriv en kommentar