Om alle dé dér komplimenter

Jeg smider piss’-meget op på Instagram. Altså som i minimum en ting om dagen. Altså bare i mit feed, for derudover kommer der jo storys oveni hatten – og dem er der sgu også mange af. I hvert fald så er det sgu mange billeder, der skal tages og mange captions, der skal skrives. Jeg er heldigvis ikke sådan én, der tænker og tænker over mine tekster til Instagram, jeg kigger bare på billedet og forsøger at finde på noget, som i finesse og skævhed er bare en my over “banke-banke-på-vittigheder” og så er det godt nok til min profil. Jeg har ikke noget behov for, at alt derinde vidner om upåklagelig humor og stor tankevirksomhed – præcis ligesom jeg heller ikke har til alt, hvad jeg siger i virkeligheden. 

Men i hvert fald så er jeg på trods af det til tider stærkt svingende niveau af grinagtighed virkelig forkælet. For jeg får sgu så mange søde kommentarer altid. Og jeg er virkelig glad for dem! 

De drejer i alle mulige og umulige retninger. De handler eksempelvis om, at jeg er skæg, skriver godt, er værd at se på, at Arne og jeg virker som et godt par, at vores datter er charmerende og at jeg er god til at købe pæne ting at tage på. Fælles for alle komplimenterne er i hvert fald, at de virkelig gør mig glad. Sådan virkelig glad. Og det er jo naturligvis ikke fordi man skal leve hele sit liv gennem Instagram og suge al positiv opmærksomhed til sig i en sådan grad, at man bliver helt afhængig af bekræftigelsen – og det føles jeg heller ikke er tilfældet, men det gør mig virkelig glad, at levende, ægte mennesker tager sig tid til at skrive noget pænt til mig. For det behøvede de jo slet ikke. De får ikke en skid ud af det selv! Det er en ren og uselvisk handling, som jeg ikke kan lade være med at beundre og sætte pris på. 

Jeg er jo nogens mor. Ja, det kommer nok som lidt af en overraskelse for mange af jer, fordi jeg jo nu engang bare ikke er sådan en mor, der tror at alle gider kigge på hendes afkom mere eller mindre konstant. Hæhæ. Vittighed. Jeg er den værste af os. Men selvom jeg konstant deler billeder af Inge, og man nok ville antage, at I blev trætte af det – så sker det tilsyneladende ikke. Tværtimod skriver I pæne ting om hende! Ved I, hvor glad det gør mig? Altså sådan helt ned i maven og ind i knoglerne. Latterligt glad! Jeg kigger på det lille mennesker hver dag og fatter ikke, at jeg har fået lov til at eje hende – og så får jeg endda den fineste bekræftigelse fra jer i, at hun er fucking fantastisk. 

Men ved I, hvem der også er fantastiske? Det er I fucking! Og jeres freaking sø’e børn. Jeg er altid inde og kigge på jeres profiler, når I kommenterer – netop for at se, hvem filan det er, der er så sød, og så kan jeg jo se, hvilke fine og forskellige familier I har. Og selvom I selv okser rundt i hverdagen, der nu engang bare er fyldt med spaghetti bolo og sure børn, der ikke gider have børstet tænder, så finder I overskud til at give noget positiv respons. Det er for vanvitttigt! 

Hvis jeg har et enkelt øjeblik i løbet af en dag, så vil jeg rigtig gerne bruge den tid på at skrive et indlæg til bloggen eller skrive noget halv-grineren på Instagram. For selvom det er lækset af binge serier og æ’e slik, så er det endnu mere lækset at give jer noget indhold, når I nu rent faktisk gider læse mit piz og endda kommentere. Tak fordi I gider – for så gider jeg sgu også! 

Og det er altså også helt i orden aldrig at skrive en skid til mig. Det forstår jeg udmærket godt. Det er også helt OK kun at synes, at jeg er skæg i ny og næ eller at jeg er lidt irriterende. Men fedt, at I gider kigge lidt med alligevel – det er fedt, at I ikke har sorteret mig fra, bare fordi vi ikke er helt enige om alting eller deler samme humor i alle tilfælde.

I hvert fald tak fordi I læser med. Tak fordi i kommenterer. Tak fordi I gider mig – for jeg gider satme også godt jer. 

Fik du læst gårsdagens indlæg om, at jeg er skidesur og ked af det? Altså bare ikke i dag forstås det.

2 kommentarer til “Om alle dé dér komplimenter”

  1. Jeg troede faktisk at kommentarer var sådan lidt irriterende 😛 No joke. Så det vil jeg da huske! Eeelsker alt dit i dhold, du er så fucking sjov og sød blandet i det perfekte forhold, håber alt godt for jer allesammen. Og Inge er for dejlig, elsker at følge hende 💚 Følger også Arne, I er så cute. Stort kram herfra og god vind-ish ❤

    Svar
  2. Jeg tror ikke jeg kan blive træt af dig og Inge. Jeg har aldrig tjekket instagram så tit som efter jeg er begyndt at følge dig, og jeg elsker allermest når der er videoer af Inge. 😄

    Svar

Skriv en kommentar