Om at få tæv af sit barn

Hold nu bøtte, hvor var der uendeligt mange alternativer til rubrikker, der ville kunne hive en hulens masse kliks ind, fordi det kunne lyde som om, at jeg havde erfaring med et voldeligt forhold – men det skal ikke handle om, at være i et voldeligt forhold, for det har jeg simpelthen ikke forstand på. Heldigvis fristes man jo til at sige.

Det skal handle om noget langt mindre alvorligt – omend det stadig gør pisseondt. Nemlig hvor mange tørre tæsk, jeg får af mit barn. Inge er en sød pige, hun elsker at putte, kramme og være tæt – men hun er ikke rigtig dygtig til at styre sine bevægelser endnu, hun forstår ikke rigtig, hvad der gør ondt på andre og hun har ingen idé om, hvor meget fysisk smerte, hun kan påføre hendes mor. Kort sagt: hun gør det sgu ikke med vilje, men det gør piss’-ondt alligevel.

For jeg får virkelig nogle tæv af Inge. Arne får også nogle på snuden, men fordi Inge som regel helst vil ligge tæt med mig, så er det som oftest mig, der får flest tæv. Og hvornår får jeg så tæv? Jamen mestendels mens jeg sover. I løbet af natten eller den tidlige morgen vil Inge ofte gerne ind til os og sove – nogle dage sover vi der alle tre, men hvis Arne er i O’ense, så er det bare mig og Inge i den store 210*210 cm seng. Sengens størrelse på trods, så synes det umuligt for mig at finde en placering i sengen, der kan gøre, at jeg undgår for mange klø. For Inge følger efter mig rundt i sengen som en lille men ihærdig magnet, der jagter et stort og knapt så adræt køleskab.

Og så ligger hun der klods op af mig og sparker med benene, spjætter med armene og sætter sig op for derefter at kaste sig raskt bagover. Og i al det, der rammer hun mig. Ikke en gang i mellem, nej hver nat. Flere gange. Mine morgener er et stort miks maks af lussinger, kæberaslere serveret med fusserne, skaller på min store snottud og lige højre i tindingerne. Sammenlagt har det gjort, at hvis Inge ligger i sengen med mig, så ligger jeg krøllet sammen som man lærer det til selvforsvar – bukket sammen som et foster og med armene rundt om nakken for at beskytte hovedet mod eventuelle spark og albuerne foran ansigtet for at undgå skaller og slag i tindingerne. Og det er bare om natten.

I løbet af dagen praktiserer hun også en hel del forskellige former for aktiviteter, der volder mig fysisk smerte. Hun har blandt andet en sjov leg, hvor hun sidder på min mave og eksempelvis læser en bog, og så ud af det blå gør hun et hop med røven og lader sine 10 kilogram smadre direkte ned i maven på mig – og de gange hvor jeg er mere uheldig – direkte ned i mit venusbjerg. Min tissekone har åbenbart ikke været nok igennem i forbindelse med fødslen af en vis ung dame.

Nå, derudover så elsker hun at varme sine små hænder nede ved mine babser – det forstår jeg godt, for det er da hyggeligt, det synes Arne jo også. Men i ny og næ får hun simpelthen taget for hårdt fast og får givet mig, hvad der minder om de famøse morgen-sherif-stjerner fra årtusindeskiftet. Og det er smerte, der er til at holde ud – men ikke, hvis man får dem det samme sted ustandseligt. Så gør det altså piss’-ondt.

Hun gør også tusinde andre ting, der ikke er ment som at skulle gøre ondt på mig og farmanden, men det gør de bare. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det eneste tidspunkt, hun ikke kan få det til at gøre ondt, det er når hun prøver på det. Når hun en sjælden gang i mellem slår ud efter os eller sparker – ja så gør det altså ikke ondt.

Hun gør det ikke med vilje, hun er simpelthen bare så vild med at putte og kramme og være tæt, at det ofte medfører, at det gør ondt på mor og far. Heldigvis er det jo også os to, som hun har det behov med – så hun kommer jo heldigvis ikke til at gøre det med de andre børn i vuggestuen eller lignende. Og det er jo det smarte ved børn og deres forældre, for ja, det er os, det gør ondt på hver eneste dag – men vi er også dem, der aldrig bliver sure over det. Hun kan jo decideret sparke mig lige i kæben, mens jeg sover, og så får det mig bare til at kravle tættere på hende og ligge i ske med hende. Mine tanker går i situationen direkte fra “AV FOR HELLE” til “Nåååårh, hvor ser hun søøøød ud, altså!”.

Får du også gedigne tæv af dit barn?

Løb lige ind og læs nogle kolde facts om mig – jeg tror sgu, at du bliver overrasket over nogle af tingene

4 kommentarer til “Om at få tæv af sit barn”

 1. Haha, JA for filan! Min datter et par dage ældre end Inge, og dine beskrivelser er præcis som mine oplevelser. Især de der nippel-twister gør så sevans ondt. Her forsøges barnet også over mod faren, men det er som det bare er ekstra fedt at mose sin mor. But why!?

  Svar
 2. Jeg har idag været på skadestuen, fordi jeg har fået en ridse på hornhinden efter min datter fyrede en finger lige i øjet af mig imorges 😣 pisse fed måde at vågne på 😳 hun elsker også at give kys, det foregår ved at hun tager hårdt fat i mine kinder og hiver mig ind i sit ansigt, hvor hun med åben mund giver det største kys, så savlen løber ned af vores begges hager bagefter – herligt 😆❤️

  Svar
 3. Her hjemme er det (heldigvis) mest min mand der får tæv af ungerne om natten, Når de sover inde hos os, har de en fantastisk evne til at ligge med hovedet over hos mig, mens de sparker deres far, lige i ansigtet. Han brokker sig ofte over, at det gør ret ondt at få en hæl i ansigtet. Men det behøver jeg heldigvis ikke at bekymre mig om 😁

  Svar
 4. Min kastede forleden med telefon, lige i hovedet på mig, så mit hoved begyndte at bløde. Og min mand blev derfor nødt til at bruge resten af dagen på at holde en kold klud til mig hoved😖

  Svar

Skriv en kommentar