Historien om mig, Arne og julegaver

Reklame for coolstuff.dk 

Jeg elsker at købe gaver. Jeg ved vitterligt ikke noget bedre – njå, det skulle da lige være at købe til mig selv. Hæhæ. Det ligger sgu nok nogenlunde lige i virkeligheden. I hvert fald er jeg virkelig glad for at købe gaver til min familie og Arne, og jeg gør altid meget ud af det både i form af tankekraft på at udtænke de rette gaver – og i form af redde penge, fordi jeg ikke gider gå på kompromis med deres gaver på grund af en hundrede-lap. 

Jeg kan godt bruge enormt lang tid på at finde de rette sjove og personlige ting, fordi jeg så ved, at personen bliver piss’-glad – og så bliver jeg glad. Og jeg kan godt lide at være glad. “Men bliver folk altid glade for dine gaver, JE?” Ja, enten det ellers faker de – begge scenarier ender ud i, at jeg er godt tilfreds, så det’ fint med mig! 

Det er lidt noget andet med Arne. Eller, altså han kan også godt lide at give gaver – han gider bare ikke købe dem. Og ja, han er nordjyde af både krop og sind, men det er altså ikke på grund af pengene lige i dette tilfælde, jeg tror bare at han har det med at købe gaver, som mange af os andre har det med at få tjekket postkassen og brugt tandtråd – man får det sgu bare ikke rigtigt gjort. Derfor har vi mangen gang stået dagen inden min fødselsdag eller d. 23 december, og så har Arne brokket sig over, at jeg er svær at købe gave til, at han ikke har tid, at min ønskeseddel er dårlig og så videre. Det er egentligt utroligt, at det er sket flere gange, for jeg har reageret rimelig voldsomt hver eneste gang, og bare bedt ham om at lade være med at købe noget til mig, hvis det er til så stort besvær for ham. Så får han røde ører – og jeg får en fe’ gave. Alle er glade. Bortset fra Arne. 

Nå, men nu tænker jeg, at Arne er blevet svinet nok for denne gang. Jeg kan jo altid udgive et indlæg mere i morgen, hvis han trænger til lidt flere hug. Det er dog praktisk at komme af med det meste i dag – for i dag læser Arne ikke med! Det har jeg nemlig fået ham til at love, at han ikke ville. Og grunden til at jeg har vredet armen om på ham for at han ikke skulle læse med er, at noget af hans julegave bliver afsløret. Og så tænker du måske, ja ja, men han kan jo bare læse med og ikke sige noget om det til dig. Og ja, det kunne han sagtens – men nu har skakmesteren her været i aktion, og udtænkt en plan der gør, at han simpelthen vil komme til at afsløre sig selv, hvis han får forvildet sig herind. 

Nu vil jeg nemlig nævne en hulens masse ting, som jeg ved vil gøre ham brøl-sur. Hvis han ikke læser med, så sker der ingenting ved mine indrømmelser – hvis han læser med, så kan han helt sikkert ikke lades som ingenting og er afsløret. Og så tænker jeg at kunne påråbe, at mine tarveligheder ingenting er i forhold til det svigt. Hæhæ. Nu sidder du sgu i saksen Arne. 

So here goes: 

  1. Ja, jeg var i interiør-butikken Notre Dame i dag for at købe gave til min mor. Jeg brugte også 1020 kroner fra fælleskontoen på blandt andet guld-bøjler, lys og julepynt. 
  2. Når du ikke er hjemme smider jeg de af dine underbukser ud, der ikke længere har nogen elastik i taljen. 
  3. Du får decideret aldrig den reelle pris på mine indkøb, når du spørger. Jeg runder altid gevaldigt ned. Oftest på en sådan måde at folk med forstand på matematik nok ikke ville kalde det for en nedrunding, men nærmere for “bare at nævne et andet tal end det rigtige”. 
  4. Dine sorte cowboy-bukser har hul i, så man kan se dine pink underhakkere. Det er for skægt at kigge på, til at jeg har villet sige noget. 

Så kan jeg vist roligt gå videre til den del, hvor jeg afslører lidt af Arnes gave. Jeg forsøger nemlig så vidt muligt at to-dele mine gaver til Arne, således at der er en “fornuftig” gave – og så er der noget skægt!

For selvom håndklæder er praktiske at have, når man har været i bad – så’ de freaking kedelige at pakke op juleaften. Så derfor vil jeg helst have, at en del af min gave til ham er en form for gimmick. I år udgøres det af intet mindre end tre skægge gaver fra Coolstuff.dk – 1) et salt og peber sæt med Star Wars tema, fordi nogle par har en sang, der er deres – det har Arne og jeg ikke, men vi har til gengæld Star Wars. 2) Et form for forklæde, der kan fastgøres til badeværelsesspejlet, når man trimmer sit skæg – således at hele badeværelset ikke er smurt ind i det pis. 3) Sugerør af metal, fordi Arne fornuftigt nok ikke har det for fedt med overdrevent brug af plastic. Og så kan jeg jo meget passende låne hans sugerør til at tylle G&Ts ned hver weekend efter Homies sengetid. HURRA.

  1. Læksede popcorn med en masse skægge smage, 2. Fidget cube til folk med ligeså urolige lemmer som jeg selv, 3. bubble waffle-jern – bare fordi, 4. Star Wars salt- & peber-sæt, 5. Grædende unicorn-lys, 6. Metalsugerør, 7. forklæde til skægget, 8. legetøj OG bestik. 

Jeg håber og tror, at han synes det er skægt og bliver glad for gaverne. Jeg har lavet en collage nedenfor med både de tre gaver og mange af de andre ting på Coolstuff.dk, som jeg overvejede at smide i kurven til enten Arne, Inge eller mig selv. For at gøre søgningen lidt lettere kan man eksempelvis besøge undersiderne med julegaver til ham, julegaver til hende eller julegaver til børn.

Fik du i øvrigt nogensinde læst mit indlæg om at have 24.000 følgere og 6 venner?

Skriv en kommentar