Om at være syge samtidig

Reklame for DayDose

Jeg har været alene med Inge hele sidste uge, og ja, jeg er godt klar over, at jeg har fået nævnt det omtrent 30 gange den forgangne uge – men det er altså ikke udelukkende for at være en frygtelig kvinde, det er vitterligt bare fordi i de uger, hvor det er tilfældet, så er det cirka alt, hvad min hverdag handler om. Alt er planlagt og passet ind i Inges skema og der er æk’ mulighed for nogen som helst aktiviteter, der ikke involverer hende – med mindre jeg vil betale en barnepige naturligvis. Og jeg elsker altså de uger. De er hyggelige, der er masser nærvær og jeg kan spare på alle former for tankekraft – jeg skal bare følge freaking skemaet. Men det er også hårdt. I de uger er jeg kun til for Inges skyld og med to jobs er det mere eller mindre et konstant væddeløb i at nå alle de ting, som både mit almindelige menneske-arbejde og los bloggos kræver – og samtidig give Inge al den opmærksomhed, som hun fortjener. Og det er hårdt, men vi klarer os altid gennem ugerne på bedste vis, fordi vi hygger os med det og jeg får smidt lidt ekstra arbejde ind i de små lufthuller, hvor Inge lige selv kan lege med noget eller er optaget af et eller andet.

Sådan startede den seneste uge også, og vi havde nogle virkelig gode dage. Så blev det onsdag, og pludselig var Inge helt umulig at få til at hygge sig alene et øjeblik. Hun gad kun sidde hos mig, hun nægtede at spise og hun var mut og hang med hovedet. Hun begyndte også at sove ringe om natten, og i stedet for at tage hele natten på sit eget værelse, kom hun ind til mig allerede omkring kl. 23, og selvom putteriet er hyggeligt, så betød det to nætter uden særlig meget søvn til mig. Hun var i vuggestue, og havde nogle fine dage, men hun var ikke helt på toppen. Jeg havde set nogle små nye bisser på vej frem i hendes mund, så jeg gik ud fra, at det var dem, der drillede hende.

Fredag gik nogenlunde og lørdag var Arne og jeg inviteret til fest. Vi er vitterligt stort set aldrig ude sammen, fordi den ene af os altid er hjemme for at passe Inge – men det skulle vi endelig. Arne skulle være afsted hele dagen, og så skulle jeg komme, når jeg havde puttet Inge. Inge skulle passes hos den anden halvdel af kollektivet på den anden side af gaden, hvor hun føler sig mere end almindeligt hjemme. Og lørdag får hun naturligvis feber. Og desværre ikke den slags, der kunne tilskrives bisser, det var den simpelthen for høj til. Vores baby-passere holdt dog  stædigt fast i, at jeg bare skulle tage afsted og at de nok skulle klare den. Så efter at have aflyst 3 gange tog jeg rent faktisk afsted. Og de klarede den også. Stephanie fik dog nogenlunde æk’ noget søvn, fordi Inge var vågnet 30 gange i løbet af natten, hun var ikke ked af det eller vred – hun var bare vågen og generet af et eller andet.

Jeg hentede hende søndag morgen igen og siden da har hun været decideret syg. Hun har feber, er pjevs, sover mini-lurer, hoster og har puds i øjnene. Grundlæggende har hun alle mulige ting, der potentielt kan få smittet Arne og jeg og gøre denne omgang sygdom meget værre! Min store frygt er vitterligt den dag, hvor vi alle tre er syge samtidig – det burde jo ikke være lovligt! Jeg kan slet ikke overskue tanken om, at Arne og jeg skal have det elendigt samtidig med, at Homie kræver ekstra pasning og pleje. Det er sgu en ubarmhjertig del af det at være forældre, og jeg kan blive helt dårlig af at tænke på situationen, at vi ikke er i stand til at tage os nok af Inge, fordi vi selv har det så dårligt. Sidste vinter havde vi en del omgange sygdom, og det vil jeg bare ikke være med til i år. Jeg har altid været dårlig til at få taget vitaminer og kosttilskud kontinuerligt, så det har været noget med, at jeg spiste den første tiende del af et glas og så rørte jeg dem ikke i 4 måneder. Arne er til gengæld rigtig god til at få det gjort, men det betyder, at han hver aften turnerer rundt i lejligheden og indsamler piller, fordi nogle står i køleskabet og nogle ude på badeværelset i hver deres glas – og så løber de naturligvis altid tær på forskellige tidspunkter, så der relativt ofte er nogle af dem, som han undværer i perioder, fordi vi ikke har fået købt nye.

For nogle måneder siden indgik jeg et ambassadørskab med DayDose, der laver kosttilskud i nogle bittesmå pakninger, der intet fylder og er lette at tage med, hvis man skal på ferie eller lignende. De er mærket med ugedage, så man altid kan se, om man har husket at tage dagens ration – det er smart, når man som mig midt i hverdags-kaosset ikke kan huske en fis. Og siden da har jeg fået dem taget hver dag – selv på vores ferie!

Netop nu får du de 2 første måneders DayDose for 1 måneds pris – nemlig 149 kroner. 

Jeg tager den pakke, der heder Essential Female, og Arne tager pudsigt nok den, der hedder Essential Male. Der er 2 tabletter og en fiskeolie om dagen, og så er du dækket ind på alle de vitaminer og mineraler, som du har behov for. Den daglige DayDose-pakning indeholder B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Så indeholder den zink, selen og biotin, som bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Den indeholder én fiskeolie, der er så højkoncentreret, at man får sit daglige anbefalede indtag dækket i én i stedet for 2-3, som man normalt skal tage dagligt. Så hvis man ikke er ellevild med at sluge piller, så er det virkelig smart. Og så indeholder din DayDose-pakning ikke mindst calcium, som er nødvendig for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder.

Med de tre små piller får du dækket minimum 100% af den dagligt anbefalede dosis af vitaminerne, hvilket er langt mere end mange andre producenter på markedet.

Tjek det da lige ud her. 

Jeg er vanvittig glad for endelig at være kommet ordentligt i gang med at tage mine vitaminer og fiskeolie, og jeg er overbevist om, at jeg kommer til at blive ved med at huske at tage dem. DayDose har i tre år forsket i, hvordan man bedst muligt kan hjælpe forbrugerne med at huske deres vitaminer, og den lille pakning med ugens syv dage dur virkelig – den har endda vundet en pris for det innovative og brugbare design. Det viser sig, at 96% af os husker at tage dem hver dag, når man benytter sig af DayDose’s lille opfindelse. Og så kunne man måske fristes til at tro, at jeg var en af de 4%, der er mest glemsomme – men det er heldigvis ikke tilfældet. 

Jeg synes det er virkelig rart, at jeg endelig ved, at jeg er dækket ind på de rette vitaminer og mineraler. Inge får jo alverdens gode og sunde ting i vuggestuen og herhjemme – det er sgu lidt en anden sag med mig selv. I de stressede perioder, der er vores hovedfokus bare ikke nødvendigvis på, hvad vi selv får indenbords – så længe Inge får en masse sunde ting. Kender I det?

Nå, jeg stopper med at ævle om det nu, men jeg synes virkelig bare, at det er smart for os og vores lille familie. Det er desuden rart, at både Arne og jeg har DayDose, for så får vi også mindet hinanden om det.

Du kan hoppe ind og se nærmere på DayDose lige her, hvis du også gerne vil være bedre til at få taget dine vitaminer kontinuerligt. Du får 2 måneders forbrug af DayDose for 1 måneds pris netop nu – det er altså kun 149,- for 2 måneder. Så kan du teste det af og se, om det ikke også hjælper dig. Jeg er helt overbevist om, at de småpenge, som man bruger på sine vitaminer er rigtig godt givet ud i længden, og kan være med til at sikre færre sygedage og mere overskud i hverdagen – og det vil jeg dæleme gerne betale for.  Når du bestiller får du naturligvis også 7 dages æsken med i købet, så du er sikker på at huske din DayDose.

Jeg håber og tror på en vinter uden for megen sygdom for vores vedkommende, på trods af alle de vuggestuebakterier, som Inge slæber med hjem. Og jeg håber det samme for dig og din familie!

Få 2 måneder til 1 måneds pris. Betal kun 149,- for 2 måneders DayDose vitaminer (normalpris 298,- + Du får en gratis DayDose 7 dages æske med i købet!

 

Hop ind og læs Homies fødsels-eventyr lige her. 

Skriv en kommentar