Om et jordmoder-besøg og en kedelig besked

Jeg er ikke gravid. Og jeg er villig til at bunde et glas vin for at bevise det – også bare fordi jeg ville hygge mig med det naturligvis. Hæhæ. Men nej, jeg er ikke gravid. Jeg har dog stadig lige været til jordmoder.

Jeg ville nemlig gerne vide, hvad jordemoderen syntes om, hvis jeg prøvede på at blive det. Det er nemlig sådan, at i starten af det nye år skal jeg ud at rejse, og det er ikke ligefrem charter-destinationer. Jeg regner med, at jeg snart kan fortælle om, hvilke lande det er, som jeg skal besøge – men det er vist en hemmelighed lidt endnu. I hvert fald så er der en masse spændende sygdomme at tage hensyn til der, som vi er fri for herhjemme – så jeg ville gerne lige høre fagpersonens holdning til, hvis jeg tog afsted med en baby i maven.

Fik du læst om, da vi lavede Inge i et land med fucking-meget zika-virus, fordi vi er godt dumme? 

Grunden til, at jeg gerne ville vide det er naturligvis, at Arne og jeg godt gad lave en baby nu. Kæft vi gad det godt. Inge er snart 22 måneder, og det er simpelthen blevet alt for nemt – så vi trænger sgu til et spædbarn i hytten igen. Der er jo som bekendt intet som at veje 25 kilogram mere end normalt og sove piss’-elendigt – for derefter at presse et menneske ud af sin fødselkanal og så bruge de næste halvandet år på endnu mere afbrudt søvn op grund af førnævnte lille-bitte menneske. Ja, det har i hvert fald været fedt nok første gang til, at vi finder det tillokkende igen!

Det handler også om, at vi gerne vil give Inge en eller flere søskende, og at der ikke behøver være meget stor aldersforskel på dem. Jeg er kæmpe fortaler for, at alle aldersforskelle mellem søskende kan hver deres – jeg havde bare kun 2,5 år op til min søster, og det har været perfekt for mig. Det når vi ikke, men måske næsten.

Nå, men jeg fik en tid hos en jordmoder, der gerne ville snakke med mig om mine rejseplaner og baby-planer. Hun syntes, at begge dele var en skidegod ide – bare ikke samtidig. Der er nemlig temmelig udbredt malaria i begge lande, og den medicin skulle ikke være så grineren for en gravid krop – så det skal jeg naturligvis ikke. Pokkers.

Vi bruger ingen prævention, så det er noget med at bolle ligeså forsigtigt indtil den tur er overstået. Og så skal den så til gengæld også have en over æ’ nak’ efterfølgende! Og så må vi jo se, om det går så let som sidst, eller der skal kæmpes lidt mere for det. Vi er klar på det hele.

Hop ind og læs om de ting, der pisser henholdsvis Arne og mig mest af ved hinanden lige nu 

4 kommentarer til “Om et jordmoder-besøg og en kedelig besked”

 1. Tjek natural cycles ud. Vi bruger heller ikke prævention, men via førnævnte kan jeg følge med i min cyklus via termometer og se, hvornår jeg er og ikke er frugtbar. Smart 🙂

  Svar
 2. Ok, lidt atypisk kommentar; nogle malaria piller bliver faktisk anvendt til gravide for at behandle for oversktivt immunforsvar, hvor det overaktive immunforsvar har været skyld i gentagne ufrivillige aborter. Læs evt mere under Enheden for gentagne aborter på Riget.

  Svar
 3. Jeg har 5 år op til min storesøster og 7 år til min bror, og jeg selvom jeg nu er 24, og vi ikke bor hjemme længere, ses vi flere gange ugentligt. Selvom de kan være mine “irriterende” søskendec er de mine bedste venner i hele verden 👌🏼 Og det tror jeg også Inges bror/søster bliver selvom i er nødt til at vente lidt ✨

  Svar
 4. Jeg rejser meget med mit arbejde til lande med malaria. Jeg har ikke taget malaria-medicin, de to gange (4 rejser), jeg har været gravid. Jeg har dækket mig til om aftenen, brugt mygge-spray og sover under myggenet. Ikke overnattet tæt ved vand, hvor der er ekstra mange myg.

  Svar

Skriv en kommentar