Om min 30 års + 40% rabatkode til Me & the Met

Reklame for Me& the Met 

Pssst … med koden “Julie-Elsebeth40” får du freaking 40% rabat hos Me and the Met. Undtagen på nyheder og allerede nedsatte varer. Koden gælder fra i dag d. 6/6 – og indtil d- 12/6. Men mon ikke, at mange af de gode ting ryger i dag.

 

Så for Søren, ja jeg er jo blevet 30 år. Det var nul procent hårdt og 100 procent pissefedt. Jeg har følt mig som langt oppe i 30’erne siden vi fik Inge, så det’ sgu faktisk meget rart, at min fødselsdato bevæger sig derop af, så mit hoved ikke skal være helt alene i alderdommen.

Sidste gang jeg havde fødselsdag var jeg nybagt mor, så det var ikke ligefrem fødselsdagsfejring, der fyldte i mit lille hoved. På det tidspunkt var mit hoved bare et stort virvar af sødmælks-tanker, åbne amme-bh’er, utilstrækkelighed og desperate Google-søgninger omkring hvad man skal huske, når man har en baby. Så det blev nok meget fornuftigt ikke til nogen fødselsdagsfest.

Men 30 år får dæleme ikke lov til at passere forbi uden et ordentligt trut i hurra-hornet, så jeg skal naturligvis holde fødselsdag. Vi holder det herhjemme i lejligheden, og har i den anledning udlånt Inge til et par lykkelige bedsteforældre, der glæder sig til at have hende et helt døgn. Jeg har inviteret omtrent 25 mennesker, så jeg håber, at de er glade for at danse eller småsludre stående, for vi har sgu ikke 25 stole stående klar i kælderen. Men ting plejer jo som bekendt at løse sig, så mon ikke at det går.

Aftenen skal gå med lidt spisning, masser vin, drinks, spil og musik som jeg kan ryste min gamle amme-røv til. Og jeg glæder mig latterligt meget. Det er sådan en pragtfuld måde at samle mange af de mennesker, som jeg omgiver mig med hver for sig i min hverdag – og fordi jeg har fået flere nye venner på det seneste, så er der også mange af dem, der heller ikke haft chancen for at møde hinanden før nu, og det glæder jeg mig sgu til!

Men men men noget meget vigtigt omkring min fødselsdag, i hvert fald i den forstand at det har udfyldt en stor del af min sparsomme tankevirksomhed, er hvilket tøj jeg skulle have på. Og nu har jeg sgu fået det hjem! Det er en kjole fra Me and the Met, som du kan finde her. Og du kan få den med 40 procent rabat, ved at bruge koden Julie-Elsebeth40″Mærket er Designers Remix og du kan se flere af de fine styles lige her. Tasken er min nye Louis Vuitton, som jeg synes giver så fin kontrast til den blå kjole. Jeg tænker, at jeg skal finde tid til at få lavet mine negle i den samme røde nuance. Hvis man ikke kan få lov til at matche amok til sin 30års fødselsdag, så ve’ jeg simpelthen ikke, hvornår man ellers skal gøre det.

Kjolen er fantastisk, fordi den sidder til i taljen, og derved fremhæver både talje og mere eller mindre imponerende barm. Og så er der god plads til mavse og bagdel, hvor den sidder løst. Jeg har allerede planlagt også at skulle have den på til årets bryllup. Ja, det er jo altså ikke vores bryllup, hvis nogen skulle være i tvivl om, hvorfor min ringfinger ser så forbandet tom ud.

Kjolen herunder er også fra Me and the Met – og kan findes her! Den er af mærket Résumé og du kan finde flere af deres ting liiiige her. Igen snakker vi én af de snedige kjoler, der sidder til i taljen, og lader nummergøjen og mavsen hygge sig uforstyrret under skørtet. HURRA! Oooooog den kan du jo altså også få 40% rabat på ved at bruge koden “Julie-Elsebeth40”.

Me and the Met sparker nemlig deres pre-sale i gang i dag, og der er latterligt mange gode tilbud! Og skulle du falde for netop de ting, der ikke er sat ned – så kan du jo altså bare bruge koden “Julie-Elsebeth40” og så få 40% rabat på alt bortset fra Nyhederne og de allerede nedsatte varer.

40% er edderbrandsparkeme noget af en rabat og Me and the Met har simpelthen de mest pragtfulde mærker og masser af kjoler med fine farver, som jeg som bekendt er mege’ glad ved. Så hop ind og tjek det hele ud. Jeg går i hvert fald lige en ekstra gang på jagt i dag! 

Og så er der jo en aldeles pragtfuld ting ved Me & the Met – altså udover den rimelig voldsomme rabatkode … Nemlig at de leverer i Storkøbenhavn (Postnummer 1000-2500, 2900-2920) i løbet af én time! JEP, den er sgu god nok. Det betyder, at du kan bestille din nye sommerkjole kl. 18 og modtage den kl. 19 og hoppe direkte ned og nyde rosé og aftensol i den! WHAT UP – det er edderbrandsparkeme smart tænkt! Og hvad der er endnu smartere – så har de lidt andre størrelser med, hvis din bestilling skulle være lidt for stor eller lille! De leverer naturligvis også uden for Storkøbenhavn med almindelig gratis postlevering. Leveringen med 1-times intervaller gælder 17-21 i hverdage og fra 10-16 i weekender. Så er det sgu bare med at sætte i gang!

Fik du læst om vores tanker om en to’er baby og en negativ graviditetstest? 

Skriv en kommentar