Om minder og telefoner i toilettet

Reklame for HP Instant Ink 

Min kærestes telefon har sådan en funktion, at den i ny og næ gerne vil vise ham nogle minder fra hvad han lavede år tilbage. Sidst den stykkede sådan et show sammen til ham vidste det sig dog, at den var lidt i tvivl om, hvem der ejede telefonen – for foto-fremvisningen viste udelukkende billeder af mig. Helt tilpas synes jeg i øvrigt. Hæhæ. Det fortæller lidt om, hvor mange billeder, som jeg tvinger ham til at tage af mig – nok til at hyle en telefon ud af det. Min egen telefon har i øvrigt samme funktion, og den har altså indtil videre også kun vist billeder af mig. Men sådan bliver det sgu nok ikke ved. 

For fra februar og frem har jeg nemlig ikke været den mest repræsenterede på min billeder, for nu er der jo en homie i byen – og det skal mofo dokumenteres! Jeg kan godt lide at kigge på billeder af min baby – og jeg tager vanvittigt mange af dem. Ja, altså ligesom alle andre forældre i freaking verdenshistorien – så unik er jeg. Og jeg har et specielt forhold til virkelig mange af de billeder, som jeg efterhånden har fået knipset af mit stakkels barn. Derfor har jeg også fået printet mine favoritter ud, således at vi kan have nogle få stående i hjemmet og derudover har et helt album med fysiske billeder af den mest fotogene i vores familie. 

Og det er vigtigt for mig også at have fysiske billeder, naturligvis fordi så er vi sikre på, at de ikke går til, hvis vi får stjålet eller smadret vores telefoner eller computere. Eller endnu mere plausibelt; at telefonerne ryger en tur i toilettet under en lidt for sindsoprivende omgang CandyCrush. Men også fordi at så kan jeg vise billederne frem i fysisk form. Jeg kan udvælge de allerbedste og sætte ind i et album – og så kan bedsteforældre, venner eller andre stakkels mennesker, der har fået forvildet sig ind i vores hjem, få lov til mere eller mindre frivilligt at se de bedste billeder af Homie. Og det kan jeg også selv! Og jeg ved godt, at jeg har alle billederne på computer eller telefon – men der kigger jeg decideret aldrig på dem. Men undtagelse af, når jeg en sjælden gang får behov for at glo på billeder fra hendes fødsel, hvis hun tager lidt for lang en lur, så kigger jeg aldrig mit fotoalbum på telefonen igennem. Så nu har vi dem også fysisk.

Jeg printer selv alle billederne fra vores HP ENVY Photo-printer, der laver ligeså gode billeder, som dem man kan få printet andre steder. Inden jeg fik den printer havde vi altid store planer om, at vi skulle have printet dét dér billede, hvor Inge ligner sin farmor og have givet det til farmor – men ligesom med det meste andet fik jeg aldrig gjort en ski’ ved det. Men det gør jeg nu, for jeg behøver kun trykke “print” på min telefon, og så spytter printeren billedet ud. Og jeg behøver ikke engang tjekke, om der er blæk nok på dyret.

Jeg har nemlig fået et HP Instant Ink abonnement, hvor printeren automatisk sender besked til HP, når den er ved at løbe tør for blæk. Så sender HP blæk afsted, og jeg modtager blækken inden jeg overhovedet når at opfatte, at den var ved at løbe tør. Før jeg fik det abonnent passede det altid med, at jeg løb tør for blæk midt i, at jeg i 11time skulle printe teater- eller flybilletter, og så måtte jeg ringe på hos naboer eller hoppe i Supermarkedet klokken kvart over hundelort om aftenen for at få hentet en blækpatron. Abonnementet gør desuden, at blækken bliver meget billigere. Man kan vælge forskellige abonnementer alt efter hvor meget man sædvanligvis printer, og blækken kan blive helt op mod 70% billigere med den løsning – der i øvrigt gør livet freaking meget lettere. Det er irriterende at skulle ud og købe blækpatroner, og det pis slipper jeg for nu. 

Fik du i øvrigt set billeder fra vores nye lejlighed, der endelig er færdig?

2 kommentarer til “Om minder og telefoner i toilettet”

Skriv en kommentar