Opdatering på første måned uden et menneskearbejde

Så er vi dæleme i februar måned og jeg har derfor været uden menneskearbejde i en hel måned. Jeg er ikke længere ægte journalist og i stedet har jeg ladet som om, at min hobby med at skrive grineren og halvgrineren ting på internettet kan anses som et job. Jeg er helt med på, at det er meget forskelligt, hvordan man går til sådan et job her, men jeg har indtil for nyligt haft den slags job med rigeligt med deadlines og ansvar – så selvom dette job indeholder mange af de samme elementer, så er det mest af alt mig selv jeg står til ansvar for, og det giver en helt anden ro og gør at det ærligt talt endnu ikke har føltes som et rigtigt arbejde. Jeg hygger mig simpelthen bare i det. Og hvordan er det så gået med det?

Jamen det er gået pissegodt. Jeg vågner ikke længere op med hjertebanken allerede fra morgenstunden, fordi jeg ikke længere er i en situation, hvor der ikke er nok timer i døgnet. Tværtimod så har jeg kunne bruge nogle timer på ting, som jeg gerne vil og som på sigt forhåbentligt kan afføde endnu flere muligheder for mig i det her vanvittige erhverv.

Jeg har helt klart skulle falde på plads i pludselig at være selvstændig på fuld tid og ikke kun i min fritid, men det passer mig altså uendeligt godt. Jeg har ikke ligeså mange hængepartier og jeg er ikke et ligeså rasende utålmodigt menneske, fordi jeg ikke længere behøver bruge hvert minut af hver dag på at forsøge at holde hovedet oven vande. Måske, ja bare måske er det også lidt sundt.

Jeg bruger mine dage på at skrive, komme på ideer til både almindeligt og sponsoreret materiale, være til møder med mulige samarbejdspartnere og at få styr på lidt af alt det, der bare har sejlet herhjemme mens jeg har dobbelt-jobbet og været relativt meget alene med et barn samtidig. Og det med barnet er der heldigvis også blevet meget mere overskud til. Jeg føler i langt højere grad, at jeg kan slippe mit arbejde, når hun er hentet og så kan jeg bare have det fedt med verdens bedste menneske – og det gør mig både glad på hendes og mine vegne.

Jeg har det sgu stadig svært med at skulle præsentere mig selv som blogger eller influencer, for jeg har brugt ret mange år på nogle ting, der var omtrent alt andet end det – og det kan jeg godt mærke, at mit ego ikke bryder sig om bliver glemt. Og bum, så fik jeg også lige nævnt det her – se hvor nederen jeg er. Men jeg har fjollet rundt på universitetet i mange år og landet nogle jobs, som jeg var uendeligt stolt over lige til det sidste, så jeg kan godt være lidt bange for, at min baggrund og derved hele fundamentet for dét hér måske lidt fjollede projekt bliver glemt. Og så kan man helt sikkert argumentere for, at hvis det ikke er åbenlyst for læseren, så er jeg nok ikke dygtig nok til det og i virkeligheden bør jeg nok bare slappe af i, at der tilsyneladende er nogen, der godt kan lide det jeg laver – men jeg er ikke noget velovervejet menneske og alle mine tanker og følelser sidder udenpå, så at tage den med ro er ikke en af mine spidskompetencer, eller i øvrigt en kompetence i det hele taget.

Men jeg øver mig i at bruge min tid på de ting, som jeg mener giver mening både i forhold til hvordan jeg gerne vil forme mit arbejdsliv og hvor det samtidig giver mening økonomisk. For jeg er jo nu engang i den uheldige situation, at det bliver forlangt af mig, at jeg tjener nogle penge – så jeg kan ikke droppe alle økonomiske overvejelser, og det har jeg i øvrigt heller ikke lyst til. Heldigvis så kommer der hele tiden penge i kassen og jeg får mere og mere at vælge og vrage imellem.

Det har også gjort, at jeg har truffet en beslutning, der kommer til at have en stor indflydelse på mit arbejdsliv – men det kommer forhåbentligt også til at udmønte sig i nogle ting, som I kan se en værdi i. Jeg må i virkeligheden ikke sige en skid endnu, så måske skulle jeg bare have lukket røven helt – men det ved I jo godt ikke er min ting. Jeg kommer til at smide lidt livline og komme mere ind over alle dele i mit fjollede erhverv. I hvert fald så er jeg ganske overbevist om, at det her bliver et vanvittigt fedt år, hvor jeg kommer til at hoppe med hovedet først ned i mit arbejdsliv og så har jeg bare tænkt mig at køre hundesvømning for fulde hammer indtil jeg lykkes med hele lortet. For jeg har grundlæggende ikke forstand på alt det, som jeg kaster mig ud i – til gengæld er jeg selvudnævnt vestsjællandsmester i at få ting fra hånden. Jeg kommer naturligvis til at være mere specifik omkring det snart – jeg skal bare lige have lov først. Ja ja, bare fordi man er sin egen chef bestemmer man tilsyneladende stadig ikke selv. 

Så ja, pengekassen er stadig ikke tom, og jeg får lov til at fortsætte med at leve af min hobby lidt endnu. Og det er edderbrandsparkeme din skyld. Så fucking tak for det! Hvor er du dog et pragtfuld menneske, når du har tålmodighed til at læse dig gennem mit lort. Hurra for dig!

Fik du læst om den dag, hvor jeg kom til at sige op? 

6 kommentarer til “Opdatering på første måned uden et menneskearbejde”

  1. Hurra for dig 🍷 Det er i øvrigt mere end tydeligt for mig, at din uddannelse og erfaring danner stort grundlag for den måde, du skriver på. Også selvom du måske ikke er bevidst om det.

    Du gør det skide godt – bliv ved med det 👏🏼

    Svar
  2. Du er anderkendt journalist, ansat i virksomheden “Julie Elsebeth” – her skriver du relevant indhold til hendes og ca. 40.000 andre menneskers fornøjelse …. bare hvis nogen skulle spørge hvad du laver 😘 #ingenbloggereher

    Svar

Skriv en kommentar