Pæne amme-bh’er – der’ til at betale

1/ Rød amme-bh med stropper til 94,00 kroner 

2/ Sort amme-bh med gennemsigtigt overstykke til 316,00 kroner

3/ Lyserød og sort trekants-amme-bh til 139,00 kroner

4/ Lyseblå amme-bh til 230,00 kroner

5/ Sort amme-bh med blonde 188,00 kroner

6/ Lyseblå amme-bh til 240,00 kroner

7/ Hvid blonde-amme-bh til 199,00 kroner

8/ Hvid amme-bh med blonder til 173,00 kroner

9/ Grå og sort amme-bh til 211,oo kroner

Jeg lavede en story i morges da jeg lige var vågnet, der egentligt bare var en lille disclaimer, fordi jeg i går aftes havde lagt en anden story op, der gav lige præcis nul procent mening. Arne og jeg var ude at spise uden Homie, og jeg var sgu blevet lidt hygge-fuld – i hvert fald nok til, at jeg ikke kunne opbygge en uhyrligt simpel sætning. Må jeg anbefale at blive gravid og føde et barn – man bliver så pragtfuld tipsy, når man endelig begynde at indtage lidt alkohol igen på et tidspunkt. 

Nå, men der var i hvert fald ingen, der gik op i mine stavefejl, til gengæld fik jeg et hav af beskeder omkring min amme-bh. For det er sgu ikke nemt at finde amme-bh’er, som rent faktisk klæder ens mælkebabser en smule – med mindre man er villig til at smide 500bobs efter et stykke undertøj, som man kun skal bruge i en forholdsvis kort periode – og det gider jeg sgu æk’. De fleste amme-bh’er derudover har det ene formål at være så praktiske som muligt – og praktisk er dæleme sjældent særligt pænt. Og selvfølgelig skal man have nogle praktiske amme-bh’er, til når mælkebaren flyder over og man bare vil stoppe uld-ammeindlæg ned i den, så der kan blive sat lidt skik på sødmælkskanonerne – men i ny og næ er det dæleme også rart at kunne se lidt pæn ud og stadig amme sit barn. Det er ikke fordi tiden efter et barn er sprængfyldt med vild monkey lovin’ – og sgu da slet ikke, hvis man føler sig, som en tankstation for mælkeentusiaster med en mofo stor amme-bh, der minder mere om et par smækbukser. Men jeg har efterhånden fundet et par stykker, som jeg rent faktisk føler mig hjemme og hothothot i, så nu deler jeg lige nogle af mine favoritter. Den jeg havde på på billedet er nummer 1 – den fås bare kun i rød nu. Men den er dæleme også lækset manner – jeg har i hvert fald lige klikket den hjem.

Husk at læse noget om babser! Det er jo vigtigt, må du forstå. 

En kommentar til “Pæne amme-bh’er – der’ til at betale”

  1. Jeg købte nr. 9 online for er halvt år siden og den sidder ad Pommern til. Brysterne er pæne i den, men den folder under armene og det er til at blive skør af. Så hvis nogen overvejer, så prøv den i butik først 👍

    Svar

Skriv en kommentar