Sådan har det forandret mig at blive mor

Reklame for New Nordic 

Er du også bare præcis det samme menneske nu, som du var før du fik børn? Ja ja, også mig. Bare i omvendt-land altså. Kæft, der er meget ved mig, der har forandret sig. 

Jeg er grundlæggende et ret forfængeligt menneske. Det var jeg tidligere og det er jeg stadigvæk – med mor-rollen er jeg simpelthen bare blevet mere træt, end jeg er forfængelig. Så der en del af de fysiske ting ved mig selv, som jeg tidligere ville have gået enormt op i, som jeg bare ikke får gjort en skid ved nu. Jeg orker det simpelthen ikke. 

Rent fysisk, så er der noget flere buler og bølger rundt omkring på min krop, som jeg tidligere aldrig ville have ladet den stakkels krop slippe afsted med. Mit ansigt har også fundet ud af, at jeg er blevet 30 og har tilsyneladende ikke tænkt sig at udskyde rynke-produktionen den mindste smule. 

For at være ærlig, så føles det sgu næsten lidt for karikeret, at jeg begynder at få så mange rynker lige præcis det år, hvor jeg bliver 30. Men det er nok ikke så meget en af universets practical jokes, men i stedet bare det faktum, at jeg er blevet nogens mor og desuden kørte med to jobs i et års tid. Den slags giver åbenbart rynker. Nuvel. 

Derudover så er mit hår blevet pisse-kedeligt. Jeg kan sagtens tage et bad, boppe det helt op og tage et lækset billede – men fire minutter senere hænger det tynde garn demonstrativt og livløst ned af mit ansigt igen. Jeg har aldrig haft et tykt og lækkert hår, men tidligere var det sgu okay. Men udover at amning er pisse-hårdt fordi det rent teknisk er et andet menneske, der suger kræfter ud af en, så får det åbenbart også ens hår til at falde af. Superfedt. Jeg ammede i 15 måneder og efter den omgang stod jeg tilbage med nogle absurd høje tindinger, som fik selv Arne til at løfte øjenbrynene og så ellers et tynd omgang sjaskegarn for resten. 

Det er blevet bedre siden, men det er stadig noget fjollet hår, og hver gang jeg er til frisør og sætter mig i stolen, så redder hun mit hår igennem og siger “ØØØHHH, HVAD HAR DU LAVET?!?”. Det er det, som jeg kalder frisør skæld ud, fordi hun kan se, at mit hår af uransaglige årsager eksempelvis er slidt helt op i venstre side, således at det er pisseskævt.  Og jeg gør altså ikke noget vanvittigt ved mit hår, det er bare super sart. Det gør så, at min frisør må tage et godt stykke af hver gang, så jeg ikke ligner lækre Britney anno 2001 i højre side og så Britney anno 2007 i hele venstre siden. 

Drømmer du også om fyldigere og længere manke? Så se her.

Nogle af forandringerne som mor-rollen har bragt med sig har jeg det fint med, men lige den del med at mit hår er så kedeligt, slidt og svært at have med at gøre irriterer mig faktisk. Hud, hår og tænder sætter jeg virkelig pris på ser sundt og stærkt ud, og det synes jeg ikke, at mit hår gør længere. Derfor er jeg også rigtig glad for, at New Nordic har lanceret et helt nyt koncept, som de kalder Beauty In & Out – det er grundlæggende et koncept, hvor de i forlængelse af deres vildt populære kosttilskud Hair Volume, der fungerer indefra, så også har udviklet plejeprodukter, der giver plejen og virkningen udefra. Og samlet set altså giver de bedste mulighedsbetingelser for at gro et smukt, langt og stærkt hår. 

I forhold til mit tjavsede hår, så betyder det, at jeg nu er begyndt at spise New Nordics Hair Volume GUMMIES – (eller vingummi-njåmme-njåmmer som jeg kalder dem) der indefra tilfører vigtige næringsstoffer til både hovedbunden og hårsækkene. Og det er bare de sødeste små vingummier, der smager pissegodt og jo så desuden skal hjælpe mig til at få lækkert hår igen! Hair Volume fås også i tablet-form.

Derudover så er jeg begyndt at bruge de nyudviklede hårprodukter fra New Nordic, der understøtter den samme proces, således at mit hår får de bedst mulige mulighedsbetingelser for at blive stærkt og flot igen. Det vigtigste for mig er, at mit hår kommer til at se sundt og stærkt ud – men det ville virkelig også være rart, hvis jeg kunne få lidt mere længde på garnet. Jeg har aldrig haft rigtig langt hår, fordi det simpelthen bare knækker inden da. Men nu ved jeg i hvert fald, at jeg gør alt hvad jeg kan, for at pleje håret både indefra og udefra – og så er jeg sikker på, at det også kommer til at gøre en forskel på mit hårs evne til at blive langt! 

Du kan se den samlede Hair Volume In & Out-pakke lige her!

Sådan her ser mit hår ud nu – jeg glæder mig til at se, hvad der kan ske på et par måneder!

Jeg har kun været i gang i to uger, så det er for tidligt at sige noget om virkningen indefra, udover at det edderbrandsparkeme er nemt for den her slik-minister at huske sit kosttilskud, når det er på vingummi-form! Men jeg kan i hvert fald fortælle, at shampoo, conditioner og serum fra New Nordic allerede fungerer skidegodt for mig. Mange shampoo’er kan give mig lettere fedtet hår, men det gør den her ikke! Den laver blødt skum og renser nemt min tjavsede manke. Derudover så er deres conditioner vanvittig god, og den er så drøj, at jeg næsten ikke behøver bruge noget – og så holder sådan en flaske jo pludselig bare meget længere! Serum bruger jeg hver gang, at jeg har været i bad og har håndklæde-tørt hår og den gør det let at redde håret ud, samtidig med at den giver lidt glans til mit hår – uden at fedte. 

Shampoo, conditioner og serum indeholder blandt andet æble, æblecidereddike og aminosyrer, og giver god fylde og glans. Derudover så er det tydeligt, at det fugter og nærer håret, for mit hår er allerede blevet enormt blødt. Produkterne er baseret på urteekstrakter og indeholder milde, aktive og nærende ingredienser. 

Jeg er sindssygt spændt på at se, hvilken effekt Hair Volume GUMMIES og de tilhørende hårprodukter har på længere sigt, og jeg lover at lave en opdatering, når jeg kan se en forskel! Jeg synes, at et flot hår kan gøre en kæmpe forskel for ens udseende, så jeg vil gerne gøre en lille indsats for at få det flottest mulige garn!

Hvis du har lyst til at være med på missionen om at få sundt, stærkt, langt og fyldigt hår, så kan du hoppe ind og se nærmere på produkterne her! Og send mig endelig billeder og beskrivelser af, hvordan det går for dig og dit hår – så kan vi dele erfaringer og fremskridt! 

Danish Beauty Awards har faktisk nomineret Hair Volume GUMMIES til Forbrugerprisen! Så det giver mig endnu større forhåbninger til virkningen! Man kan stemme indtil 13. April på Alt For Damernes hjemmeside, hvis man skulle have lyst til det.

Fik du læst mit indlæg om at føle sig misforstået som biseksuel og være hemmeligt forelsket?

En kommentar til “Sådan har det forandret mig at blive mor”

  1. Hej Julie Elsebeth

    Jeg skrev for en uges tid siden en besked til dig gennem din kontaktformular her på siden – meget i relation til indlægget her. Og jeg vil bare hære, om du mon har modtaget den, eller om den er gået galt i flytningen af bloggen? Har du ikke haft tid til at se den, et den HELT okay, skal bate lige sikre mig, at den ikke er gået tabt ???? bedste hilsner Anne

    Svar

Skriv en kommentar