Sådan har forældre-livet ændret vores sexliv


“AAARH, er det ikke lidt for mege’ at skrive om dit sexliv?”. Jo jo, garanteret. Men jeg taler om sex med folk jeg har mødt for ti minutter siden, så om jeg skriver om det her eller bræger om det til mine medrejsende ombord på metroen kan vel som sådan være ligegyldigt.

Njå, men kæft, jeg havde mange planer for, hvordan vi skulle kunne holde gang i sexlivet, når der kom en baby i hytten. Jeg var skrækslagen for, at kvantiteten skulle dale – for jeg var overbevist om, at det ville blive den visse død for hele vores forhold, hvis det skulle ske. Jeg havde sågar planlagt, hvordan vi skulle klare os gennem de første par måneder, hvor min tissekone ville være medtaget efter en fødsel. Spoiler alert: vi havde andet at tænke på end bollerier, da Homie kom til verden. Så nu har jeg lavet en lille og ikke alt for udførlig liste over ting, der har ændret sig i vores sexliv, efter der kom en baby i hytten. Så kan de sarte også være med. Lad os bare lades som om, at jeg ikke allerede har skræmt dem væk.

Du kan også læse om vores sex, da jeg var en gravid tyksak 

Færre omgange i manegen

Ja, tænk engang … vi har ikke ligeså ofte sex, som vi havde tidligere. Det havde man godt nok ikke forestillet sig, hva’? Men når det så er sagt, så er vi sgu vendt stærkt tilbage. Men de tider, hvor Inge ikke sov om natten og behøvede uendelige mængder opmærksomhed om dagen, der var vi begge så trætte, at sex ikke stod øverst på ønskelisten, når vi landede i sengen. Og det var sgu okay. Men nu har vi et snart to-årigt barn, der kan klare så mange ting selv og sover væsentligt mere stabilt – og så er der igen rigeligt overskud til at lege unge og vilde aber i soveværelset. Men det er jo ikke med samme frekvens som tidligere.

Barbering er ikke en nødvendighed

Jeg husker tydeligt den frygteligt pinlige situation det var, hvis jeg i gamle dage havde glemt at barbere mig og Arne fandt frem til 1 ml kropsbehåring. Ja, altså han lagde da sikkert ikke mærke til det, men det gjorde jeg sgu. Ååååh den frygtelige skam! Hæhæhæhæ. Kæft, det har ændret sig. Nu er det mest af alt held, hvis jeg har haft nærkontakt med en skraber inden en omgang frækkelademad. Vi har i hvert fald sex væsentligt oftere, end jeg barberer mig – så langt de fleste gange må han affinde sig med en behåret omgang. Men det er vel i virkeligheden også det mest moderne nu, eller hvad? Ja undskyld, men jeg er ikke helt opdateret i intimbarberings-tendenserne.

Undertøjet

Kæft, jeg har meget undertøj, der udelukkende dur til at have sex i. Det dur ikke til at bruge i hverdagen, for det ser elendigt ud med tøj ud over og det er ganske frygteligt at have på. Det undertøj bruger jeg aldrig mere. Jeg vil piss’-gerne have sex – men jeg gider satme ikke ind og skulle skifte undertøj inden. Vi kører med hverdagsundertøj i stedet! Desuden kan jeg vist ikke passe alt det fine stads længere, så det er godt det samme.

En tidlig omgang

Efter vi har fået Inge, har vi måttet ændre nogle sex-vaner, hvis vi skal være sikre på at have overskuddet og at den ene part ikke er faldet i søvn på sofaen inden vi når dertil. Så i stedet for ved sengetid som i gamle dage, så er vores mest gængse sex-tidspunkt nu lige når Inge er puttet, og så kan vi efterfølgende gå ind og se fjernsyn og æde chokoladeknapper.

Så ja, vores sexliv har da ændret sig. Men det gør ikke en skid. Vi kender hinanden en milliard gange bedre nu og vi vil hinanden ligeså meget som dengang vi var helt stramme maveskindet. Og kæft, hvor jeg elsker det.

Fik du læst om de mærkelige ting, som jeg synes er sexede? 

En kommentar til “Sådan har forældre-livet ændret vores sexliv”

  1. Hahaha, den med tidspunktet, så prøv at smide en 10 årig oveni, og have en 4 årig der tit kommer trippende, og bo i en lejlighed med max 10 meter fra soveværelse til børnevælrelse.
    Så er det kl. Meget sent og med et ekstra øre på om der høres små fødder på det knirkende gulv🤣
    Fedt indlæg ellers👍

    Svar

Skriv en kommentar