Samsovning, egen seng og putterutiner

Reklame for BedreNætter

Njå, men nogenlunde hver anden måned kommer der et søvn-indlæg fra min hånd. Det er faktisk omtrent i samme interval, at der kommer en god nat for os. Hæhæhæ. Ej det er lidt løgn, for det går jo væsentligt bedre med søvnen, end da Homie var en lille fis – men hun er sgu stadig æk’ sådan én, der bliver lagt i sin seng, og så bare falder i søvn og sover til 06.30 dagen efter. Desværre.

Og så er alt bare i perioder. Det bliver altid nævnt i forbindelse med børn og søvn – og jeg har altid fundet det piss’-irriterende. Men for os er det desværre sandt. Det er ikke sådan en kurve, der går støt opad indtil hun pludselig sover godt – næ nej, det går sgu op og ned i et stort virvar og vi aner ikke, om vi kan regne med en skid. For tiden har vi en lidt dum periode. Det har vi egentligt haft en måneds tid vil jeg tro. Putningen går super, selvom Inge ikke længere bliver ammet i søvn. Jeg tror decideret ikke, at hun kan huske, at hun engang sugede mine babser flade hver aften inden sengetid. Nå, men i hvert fald så står vi og vugger hende i armene i omtrent 10 minutter og så sover hun – og bliver lagt ned i sin seng.

Homie tager lige nogle omgange i den store seng

For omtrent en måned siden sov hun så der til måske kl. 04.00 eller 05.00, hvorefter hun så kom ind i vores seng og snuede videre. Nu er hun desværre begyndt at vågne kl. 23.00, hvor hun skal have en sut og lægges ned. Så vågner hun gerne igen en halv eller hel time senere. Og for det meste lykkes det så at få hende til at sove videre i tremmesengen ind til kl. 02.30, men der er også en del af nætterne, hvor hun må ind til os allerede der. Uanset om det er gode eller dårlige nætter, så er hun stort set alle nætter senest inde ved os kl. 02.30 for tiden, og så kan hun meget vel finde på at holde rave-party i sengen i 1-2 timer. Og nu har hverken Arne eller jeg nogensinde været typerne, der sagde nej til en god fest – men når dansegulvet er erstattet af råbende baby og sjusserne med en ble-numse i hovedet – så ville jeg sgu hellere være blevet hjemme fra den fest. Og hvor man normalvis ville vælge at snue lidt op af formiddagen efter en fest, så starter vores dag allerede 05.50. Samlet set gør det, at der bor to evigt sorte rande under mine øjne – og med mindre Inge snart laver dén vane om, så er jeg overordentligt nervøs for, at det bliver en permanent tilstand.

Men hvis man skal se en smule positivt på vores natte-fester, så har vi da i det mindste en latterligt god seng fra BedreNætter nu! Én ting er, at den er fucking stor – 210 cm * 210 cm, noget helt andet er, at den er så pragtfuld at ligge i. Som Guldlok ville sige det, så er den “hverken for hård eller for blød – men liiiiige tilpas”. Det er den fordi vi har valgt hårdheden ud fra vores vægt hos Bedrenætter.dk, og så kan man også sagtens vælge forskellige hårdheder i de to madrasser, der udgør den fulde madras. Og fordi kanterne på de to madrasser er helt lige og den er så godt polstret, så kan man overhovedet ikke finde eller mærke dén dér forbandede revne, som man ellers kan være uheldig at skulle sove i. Det er vigtigt for os, fordi Inge jo altså kommer ind og sover hos hver nat – og hun skal sagsusme ikke ligge i nogen revne. Så får hun da først ikke sovet. Det gør desuden også, at Arne og jeg sagtens kan krybe over til hinanden i løbet af natten – altså hvis Arne eksempelvis drømmer noget uhyggeligt jo … 

Njå, men vi oplever i hvert fald også langt oftere, at Inge har lettere ved at falde i søvn i vores seng nu. Jeg tror, at det har rigtig meget med pladsen at gøre, fordi Arne og jeg ligger væsentligt roligere, når vi ikke konstant er ved at styrte ud af sengen og fordi Homie kan møffe alt det rundt, som det passer hende, uden at vi ligger og irriterer hende. I vores store, nye kontinentalseng, der kan hun jo decideret ligge på tværs og så er der stadigvæk god plads til både Anders og jeg. Det er vitterligt noget af det bedste, som vi har gjort for os selv. For når man ikke får skidemange timers søvn om natten, så må de sgu i det mindste gerne være gode og uforstyrrede, dem som man får!

Vores seng er denne hér bad boy – vi elsker den både fordi den er freaking god og fordi den har så fedt et Harry Potter navn. Sirius Black! 

Hvis I står og overvejer at få en ny seng, så kan jeg på det kraftigste anbefale BedreNætter! Servicen er fantastisk, leveringen er latterligt hurtig i forhold til alle andre steder (vi modtog vores seng efter 8 dage) og deres senge er så gode – og til virkelig gode priser. Derudover har de jo den ret vanvittige 100 dages prøveperiode, hvor man enten kan få ændret hårdheden af sengen eller decideret returnere den. På den måde er man sikker på, at man kommer til at sove godt. Med mindre man har en baby naturligvis – så er søvnen nemlig også liiiidt afhængig af dén del.

Ja, men vi krydser i hvert fald fingre for, at Inge snart begynder at ville sove igennem i sin egen seng – så vi kan nøjes med at fiske hende ind hos os fra morgenstunden, når vi savner hende for meget og trænger til at få placeret end fos eller en blenumse lige i skærmen. Oh the joy of parenting.

Glædelig søndag aften – jeg håber, at I kommer til at sove fantastisk, for det er freaking mandag igen i morgen.

Fik du læst min filmanmeldelse af en grineren film? Jeg er sgu selv ret stolt af pisset!

2 kommentarer til “Samsovning, egen seng og putterutiner”

  1. Du har sikkert fået det anbefalet før, men en tyngdepose har gjort vores liv uendelig meget federe! De kan altså findes brugt, så man ikke behøver den helt store investering, og de er nemme at komme af med, hvis de ikke virker, eller når hun er begyndt at sove bedre

    Svar
    • Vi har faktisk én – vi brugte den cirka et halvt år med stor succes 🙂 nu gider hun den ikke længere. Der er en del indlæg herinde om den – netop fordi vi faktisk virkelig var glade for den 🙂

      Svar

Skriv en kommentar