Sandheden om amme-babser

Her kommer den mindst breaking nyhed i verden – jeg har altid haft små bryster. Så jeg har da gået og glædet mig lidt de sidste 15 år til, at jeg skulle få de sagnomspundne, fyldige ammebabser. Og bevares, nu er de her jo – men de er sgu ikke helt, som jeg havde gået og forestillet mig. De ser pragtfulde ud, men der er sgu nogle ting, som folk har glemt at fortælle mig om mælkebaren.

For det første så er jeg blevet udstyret med et sådant sæt boobies, der vil skide på, om de er i munden på en baby – de vil bare skyde sødmælk afsted. Jeg kan forstå, at det langt fra er alle ammebabser, der opfører sig som sådan nogle idioter, men mine gør. Jeg sover derfor med en sexet voksenudgave af et vådligger-lagen, for ellers vågner vi alle tre op med Titanic-mareridt og Inge ville være mærket for livet og nægte at gå til svømning.

Udover at grå bluser ikke er en mulighed længere grundet ovenstående, så sætter babserne også nogle andre forhindringer for mit tøjvalg. De er blevet uhørt store, og kan derfor ikke være i meget af mit gamle tøj. Jeg havde planer om, at jeg rigtig ville mase babserne sammen og nyde al den opmærksomhed, som de aldrig har fået. Men når ens jader er proppet med mælk, så har man meget lidt lyst til, at noget som helst skal stramme om herlighederne. Mine bryster er vitterligt kun madpakker nu, og jeg disker frem med dem med den største naturlighed, hvergang homie begynder at smadre sit hoved ind i dem – det er hendes meget nedtonede måde at vise på, at hun er piss’-sulten. Jeg har set kalve gøre det samme på køer – uden nogen yderligere sammenligning iøvrigt.

Derudover så er der jo de lange brystvorter. Inge kan suge rimelig freaking meget mælk ud af mælkebaren på et øjeblik, men jeg kan også bunde en halvliters fa’øl på under 5 sekunder, så det undrer mig ikke videre. Men det gør altså, at mine brystvorter er konstant strittende og en smule medtagede. Jeg er blevet forskånet for decideret ondt i brystvorterne, men når homie lige vælger at bruge dem som neglefil, så kan jeg godt mærke, at de bliver suttet lange 30 gange om dagen.

Jeg havde i mit stille sind forestillet mig, at mine amme-meloner ville være sådan nogle fyldige, bløde bæster. Det er æk’ tilfældet. Jeg kan fornemme at cirka halvdelen af alle ammende har det ligesom mig, hvor deres babser overproducerer mælk for fulde gardiner, mens den anden halvdel har problemer med at få produceret nok mælk – og så sidder der da garanteret to heldige asener et sted og siger “Nej nej, det passer bare heeeelt perfekt med min mælkemængde.” Her hos mig gælder det, at hvis Inge tager sig en lidt lang lur, så kan de slet ikke følge med og forvandles til to overfyldte kanonkugle-plasticbabbelutter, der seriølle er så hårde, at Jørgen Ege ville stoppe op og sige “Ej det dur ikke det her, dem er vi sgu nødt til at lave om.” Når homie så vågner fra sin lur og er lidt lækkersulten, så kaster hun sig over ét af brysterne – ét, ikke dem begge, for så sulten er hun aldrig – det gør så, at det ene bryst tømmes, mens det andet må vente til næste gang, hun er klar på en omgang milkshake. Jeg går ud fra, at I kan forestille jer, hvor pænt det ser ud, når den ene babs er tømt for mælk, mens den anden stadig er sprængfyldt og udspilet.

Hvis ikke allerede ovenstående skulle have skræmt Arne fuldstændig væk fra nødderne, så er det sådan, at man for tiden skal have en specialtilladelse til at nærme sig mine kasser. De er ømme, udspilede og fungerer 99 procent af tiden som madpakker – så de er ikke bare sådan klar på leg uden først at være blevet givet explicit besked om det først. Der er herhjemme dødsstraf for at lave det tidligere velkomne surprise-DYT-DYT på forlygterne.

Al den snak om mælk og meloner har overstimuleret min mælkeproduktion, så nu vil jeg forsøge at vække homie og stoppe den mest medtagede babbelut i munden på hende.

 

Du kan også læse de 7 sætninger, som jeg synes, at vi mødre skal stoppe med at sigeHomies første 6 uger – uge for uge og De Situationer, hvor homie synes, at jeg er en elendig mor.

Fik du set de 6 sætninger, som folk skal stoppe med at sige til nybagte mødre? 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

7 kommentarer til “Sandheden om amme-babser”

 1. Åh, jeg kan nikke genkendende til det hele! Jeg tror dog på, at din mælkenængde med tiden vil justere sig lidt mere ind, så du ikke producerer skævt af din datters appetit. Det holder jo ikke helt i længden når man på et tidspunkt kun minimalt eller slet ikke skal amme om natten 😅

  Svar
 2. Jeg kan helt klart anbefale lige at lette trykket med en manuel pumpe, hvis Homie sover for længe. Jeg producerede enorme mængder mælk, så et enkelt tryk med pumpen som lige fik det værste til at løbe af sig selv, var virkelig velkomment.

  Svar
 3. Jeg vil også anbefale dig en manuel pumpe👍🏼
  -så kan du fryse det ned til en gang, hvor hun evt skal passes.
  Vi har et helt lager i fryseren😂

  Svar
 4. Håndudmalknig kan også gøre det! Søg på google. Sundhedsstyrelsen har lavet en lidt god trin-for-trin version. Vi skal ikke have noget brystbetændelse, Crone 👎🏼😊 Du har fået den sødeste lille homie. Hyggeligt at følge med!

  Svar
 5. Har du overvejet at pumpe ud og sælge din mælk, hvis du overproducere? Så kan du hjælpe en masse små fortidligt fødte bebser 🙂

  Svar

Skriv en kommentar