Sex, når man er en gravid tyksak

Nå, men jeg har tidligere nævnt, at der er mange ting, der er blevet lidt mere besværlige, siden jeg blev gravid. Sex er absolut en af dem. Jeg har derfor lige prøvet at opsummere mine egne erfaringer, og som sædvanligt ganske indbildsk lades som om, at det nu er omnirelevante læresætninger, der bare kan kopieres 1:1.
Nej. Du kan ikke ødelægge babyen med tissemanden. Til at starte med består udfordringen mest i at overbevise din sengepartner om, at han ikke kan ramme babyen eller på anden måde sætte gang i så voldsomme reaktioner, at homie vil blive påvirket. Jeg er sikker på, at din partner er en knag og fremragende til lagengymnastik – men en gravid kvindekrop er altså klogere end en penis – og når en baby kan holde til at blive født, så kan de holde til det meste.
De store jader. Homie i maven satte rimelig hurtigt gang i nogle vilde hormoner hos mig, der udover at gøre mig til den hidsigste dame i kommunen også gav mig et ordentligt sæt amme-babser fra omtrent uge 6. Nu ser babserne ikke voldsomme ud – fordi de sidder på en stor og frodig dame, men til at starte med sad de på min skravlede krop. Min livs-homie landende i hvert fald i de første babse-uger i et mærkeligt limbo mellem naturligvis at sætte pris på store babser, og alligevel synes, at det var helt forkert med udspilede plastic-babser på hans normalt ganske fladbrystede kæreste.
Al den mælk. Jeg ser frem til amningen, og jeg håber virkelig, at det kommer til at fungere nogenlunde. Men kunne mælken da ikke vente med at indfinde sig i babserne, indtil der rent faktisk var en til at drikke skidtet? Lige nu er mælkekanderne særligt aktive, når vi befinder os i gang med en eller anden form for monkey-lovin’ – og udover at det er et værre roderi med mælk alle steder, så virker det sgu også som ganske simpelt madspild.
Sex som en gravid tyksak. Mange gravide har problemer med at finde stillinger, som de kan sove i. Det har jeg heldigvis ingen problemer med – mulige stillinger at have sex i er til gengæld vanvittigt begrænset. Jeg kan af ganske åbenlyse og struttende årsager ikke ligge på maven, og det er noget mere besværligt at flytte mit tunge korpus rundt i soveværelset end normalt. Her to uger inden termin vil jeg tro, at jeg er nede på 4 muligheder – og det er efter, at jeg har rundet op til nærmeste lige tal af ren flovhed.
Om at glemme maven. Des længere vi er kommet ind i graviditeten, des mere af den kærlige opmærksomhed, der tidligere tilfaldt mit underliv har homie istedet fået. Det kan blandt andet betyde, at der opstår nogle prekære situationer, hvor der bliver stoppet op midt i akten for lige at give mavsen en ae-tur og en trutter. Men skakmesteren har været i aktion og har opfundet en taktik, der går ud på at slynge en dyne henover maven, så den ikke forstyrrer min bredskuldrede halvdel midt i alt det skægge. Nogle gange lykkes det mig endda også selv at glemme maven samme trick.
Selve tissekonen. Jeg er æk’ læge – og det er I nok mange, der er ualmindeligt lykkelige ved. Men jeg synes, at der er sket et eller andet rent fysiologisk med mit underliv under graviditeten. Om det er vinklen eller bare mindre plads generelt ved jeg ikke – men det føles altså anderledes, og igen udelukker det nogle positurer.

Har du erfaringer med graviditets-sex? Kom endelig med gode råd til mig eller egne historier i kommentarfeltet!

 

Hvis du vil læse flere af mine graviditetsbetragtninger eller andre skriblerier, så er der rigeligt at gå ombord i. Du kan eksempelvis se Homies kommende navn, læse de 12 kolde facts om mig – eller se min fødselsplan. 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie. 

7 kommentarer til “Sex, når man er en gravid tyksak”

 1. Du skriver simpelthen så skide godt! Jeg er kæmpe fan.
  Synes du skulle skrive en bog om dit, Arne og homies nye eventyr – tror det kunne blive jævn god underholdning, “nikke-genkendende-til-oplevelser” og ærligt en kæmpe bestseller! 😍🏁

  Svar
  • Årh, hvor er du sød! Det kan jeg love dig for, at jeg også gerne ville 😀 hvis muligheden nogensinde byder sig, så slår jeg til!

   Svar
 2. Først – jeg er kæmpe fan af din blog! Har selv lige født for 12 dage siden og det har været en mega fed fest at følge med i din graviditet! Og lad mig da lige påpege, at på trods af jeg ikke var større end 55 kg inden baby indfandt sig, har jeg på INTET tidspunkt i mine lange 40 uger set ud som du gør nu! 😅
  Min kæreste har dog (meget højt) udtalt at han ikke gør sig i tykke damer, og har altså ikke rørt mig siden jeg var i uge 26. 😹 Mest af frygt for at ødelægge babyen tror jeg 🙄

  Svar
  • Årh hvor er det fedt, at du læser med! Jeg er så glad for at være barsels-underholdning :D. Haha, Arne har ikke den samme frihed til selv at bestemme, hvad han vil deltage i herhjemme :p så han har måtte igang selvom jeg er en tyksak uden lige. Og – nu er det jo altså også kun de gode billeder jeg smider op, der findes et hav af billeder, hvor jeg ser fryyyygtelig stor og dvask ud!

   Svar
 3. Åh Gud. Haha. Fed læsning. Jeg havde (morgen) sex med dejlig stor mave da jeg var i 36.uge og om aftenen gik mit vand. Da jeg ringede til sygehuset var det første jordemoderen spurgte om jeg havde været sammen med min mand. Det blev aldrig be-eller afkræftet at det var sexen der satte gang i fødslen, men med barn nr.2 var jeg godt nok forsigtig med den slags. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar