Shop mærkevarer til mor og barn – 25% hos Me & the Met

Reklame for Me & the Met

Du får 25% på alle ikke i forvejen nedsatte varer eller Nyheder, hvis du bruger koden “Julie-Elsebeth25” hos Me & the Met

Yes. Jeg har efterhånden samarbejdet med Me & the Met af nogle omgange, og jeg har altid været virkelig glad for det. Men denne gang er alligevel lidt anderledes, for nu forhandler Me & the Met både tøj til kvinder og børn! Så nu kan jeg shoppe alle mine favorit-brands til mig selv, samtidig med, at kurven også bliver fyldt med lækre sager til Inge. Der er sgu noget hyggeligt over at proppe ting i kurven til Inge og mig, som lige matcher lidt som på billedet herover. Min leopard-kjole er fra Ganni, og den kan findes her og kan fås med 25% rabat. Den har de smukkeste ærmer, og falder virkelig fint og så synes jeg, at den her slags maxi-kjoler er helt perfekte, fordi de vitterligt kan bruges til alle lejligheder og med alle slags overtøj og fodtøj til. Du kan have den på til fest med læderjakke og stiletter eller støvler til, men du kan også have den på til hverdag med vinterfrakken udover og et par farverige sneaks. Inges sæt er fra MarMar og  kan findes her – også med 25% rabat med koden “Julie-Elsebeth25“. Det er virkelig lækker og blødt som MarMar nu engang er, og så elsker jeg, at deres sager kan følge dem så lang tid på grund af at der er så meget stræk i stoffet.

Er der i øvrigt andre mødre, der har oplevet, at det er farmand, der gerne vil have alt til ens datter i lyserødt og med blonder og blomster – og mor, der gerne vil have mere eller mindre kønsneutrale sager? Jeg har altid haft forestillingen om, at de lyserøde børn var et produkt af en mor, der elskede pynt – men de dage, hvor Inge er smurt ind i den slags, der er det altså farmands skyld. Man har hørt så mange vandrehistorier om fædre, der ønskede, at de havde fået en dreng, og så blev det i stedet nogle piger, der kom med på jagt og til far/søn-fodbold – men det er altså ikke ligefrem noget, jeg har stiftet bekendtskab med i virkeligheden. Tværtimod. Njå, men denne gang bestemte jeg, så derfor blev det dette søde sæt fra MarMar i en let rosa beige – og det vil stensikkert være sødt til både drenge og piger. Og lad nu ikke dette være en opfordring til at fortælle mig, at drenge altså sagtens kan gå i lyserødt og at piger da også skal have lov til at være med til far/søn-fodbold – you do you, jeg er med dig hele vejen.

Du får 25% på alle ikke i forvejen nedsatte varer eller Nyheder, hvis du bruger koden “Julie-Elsebeth25” hos Me & the Met. Koden er gyldig til og med søndag d. 13/10.

Nå, men tilbage til klunset. Hele foråret og sommeren har min garderobe været meget farverig, der har været fokus på lækre pasteller og også klare, skarpe farver. Jeg er dog nu blevet ret vildt med de mere nedtonede naturfarver, der passer perfekt til efteråret og vinteren. Jeg er dog stadig meget til kluns, der ikke går for meget i et med tapetet, og derfor kan jeg rigtig godt lide, at de lidt mere nedtonede farver akkompagneres af nogle flotte prints. Den Ganni-kjole, som jeg har på herunder kan du finde her. Den er virkelig fin med lidt store ærmer, der sidder tæt om håndledet og er skåret lige under brystet. Den sidder dejligt løst og er i et lækkert materiale. Og så synes jeg sgu, at den får mine sunde lårbasser til at se lidt smallere ud, og det gør mig altså æk’ noget.

Med rabatkode “Julie-Elsebeth25” får du 25% på alle ikke i forvejen nedsatte varer eller Nyheder. Så det gælder blandt meget andet begge de to kjoler, som jeg har klikket hjem til mig selv og det lille MarMar-sæt, som Inge har på. Psst … i virkeligheden er de tre ting nyheder, men jeg fik lige sørget for, at I også kunne shoppe dem til 25%. Jeg elsker selv, når jeg kan få fingrene i en rabatkode og på den måde kan shoppe de samme ting til færre moneter – og derved have lidt flere penge til at have det sjovt for. Rabatkoder gør også, at man kan få fat i lige præcis dén dér kjole, som man ellers havde bedt sig selv om at glemme alt om, fordi den var lige til den dyre side.

Noget andet som jeg elsker ved Me & the Met – udover den pragtfulde rabatkode, er at de leverer i Storkøbenhavn (Postnummer 1000-2500, 2900-2920) i løbet af én time! Ja, vitterligt én time! Du kan stå fredag aften kl. 18 og rive dig selv i håret over, at du tilsyneladende pludselig ikke ejer et eneste stykke pænt tøj, og så kan du have din nye kjole kl. 19. Det bliver leveret personligt af Me & the Met, så du får også mulighed for at prøve klunset, inden de smutter igen. Det er edderbrandsparkeme smart tænkt! De leverer naturligvis også uden for Storkøbenhavn med helt almindelig gratis postlevering. Leveringen med 1-times intervaller gælder 17-21 i hverdage og fra 10-16 i weekender. 

Så hop ind og glo nærmere på de mange ting, som du kan få 25% på. De har så mange lækre mærker til både kvinder og børn, og reglen er jo som bekendt, at når man shopper til ungerne, så må man bruge fælleskortet – og så må der gerne ryge en lille ting med til mor jo. Brug rabatkoden “Julie-Elsebeth25” – koden gælder frem til d. 13/10. Glædelig shopping! 

Fik du læst gårsdagen indlæg om Inges små ører? 

Skriv en kommentar