Skal I lige se min nye taske?

I går havde Arne sendt mig til København, fordi jeg skal øve mig i at være væk fra Homie mere end et øjeblik. Det er desuden virkelig lang tid siden, at jeg sidst har været derinde – hvilket er supermærkeligt, når det jo i virkeligheden er mit hjem. Det var vitterligt ikke meningen, at jeg skulle købe noget videre på turen – og det gik også skidegodt til at starte med. Jeg købte et yatzy-spil og pæne terninger til vores forestående ferie – fordi ALLE ve’, hvor vigtigt det er at have pæne terninger. Jo. Derudover købte jeg lidt tøj til Inge, det er nemlig uhyrligt nemt for mig at bilde mig selv ind, at hun får brug for alt muligt tøj, når vi er på Sicilien … altså der hvor der ofte er 33 grader varm og vi selv vil gå med rumpen bar af hede. 

Nå, men så sker der sgu lige det, at jeg går forbi Louis Vuitton-butikken, og jeg har haft kigget lidt på en taske online. Så kunne jeg jo ligeså godt smutte ind og se, om den også var pæn i den virkelige verden. Så skete der så det lidt uheldige, at det var den. Og uden helt at kunne forklare hvad der skete, så var jeg femten minutter senere på vej ud af døren med en mofo stor indkøbspose og et smørret grin. 

Uden at blande jer for meget ind i min privatøkonomi, så kan jeg afsløre, at der normalvis ikke står 12.500 gode danske kroner på min lønkonto – det gjorde der til gengæld på fælleskortet, så jeg nappede den sgu lige på det i stedet. Det gjorde desuden, at jeg levende kunne forestille mig, at Arne sad derhjemme og tjekkede finanserne, og pludselig så vores sparepenge blive trukket i Louis Vuitton på Strøget. Det var et skægt indre billede, hvor han forsøgte at rive sig i håret af raseri, men ikke kunne få fat i noget. Hæhæ. Fordi han æk’ har så meget hår. 

Nu skal den sgu heller ikke trækkes længere – jeg har købt en sort Pochette Metis. Og jeg er lykkelig helt ned i mavsen – samtidig med at jeg er håbløst bevidst om, at det jo baaaare er en taske. Men den er min og jeg pisseelsker den! 

Efter min Insta-story med billede af min mofo store pose, fik jeg en besked fra Arne, hvor der bare stod “HAR DU LIGE KØBT EN LOUIS?”. Jeg ville oprindeligt lyve, men jeg tænkte at løbet nok var kørt. Da han hentede mig ved toget efter min alene-dag, var han desuden virkelig sød og sagde, at han havde været alene med Inge én dag, og var ved at omkomme af træthed – og at jeg vist trods alt også fortjente en freaking lækker ting til mig selv. Jeg havde forberedt en hel forsvarstale, som jeg slet ikke fik brug for – og Arne synes desuden ikke, at jeg havde hundrede procent ret i, at det var en praktisk taske, bare fordi der er plads til en stofble i den. 

MEN HURRA I HVERT FALD! 

Fik du nogensinde læst Arnes første indlæg herinde? 

7 kommentarer til “Skal I lige se min nye taske?”

  1. Der er seriøst ikke noget, der bringer ligeså meget glæde i livet som en designer taske !! (Måske en baby, men sådan en har jeg ikke 🤣) Tillykke med den!

    Svar
  2. Ej, nej nej nej, hvor er den helt ufattelig lækker den taske der. Det kan du bare ikke gøre mod mig, for har sgu sukket efter den satans taske i evigheder arrghhhh. Fandme ondt at poste sådan noget. Du fortjener den fuldt ud. Treat yourself girl! <3

    Svar

Skriv en kommentar