Ting, jeg pissehader

Jeg elsker virkelig mange ting – også ting, som rigtig mange andre hader. Selskabs-lege, udklædningsfester, at tage bussen, motions-dagen i folkeskolen – jeg elsker hele pisset. Men jeg er dog ikke komplet jubeloptimist, så der er også rigeligt med ting, som jeg virkelig ikke gider. Og her kommer sgu en liste med nogle af dem, hvis du mod forventning skulle være lidt for glad på denne kolde mandag – måske kan jeg trække dit humør ned. Forhåbentligt ikke.

Sand i sengen

Vores seng svømmer i sand! Jeg kan vitterligt skifte sengetøj i løbet af dagen, og når jeg så hopper i seng om aftenen, så minder vores seng endnu engang om et aldrig produceret afsnit af Bay Watch – og jeg kan love jer for, at det hverken er på grund af overfloden af hoppende, velvoksne barme eller heroiske gutter i midt-tyverne. Der kommer sand i den seng så uhyre hurtigt. Og ja, Inge bruger da også meget tid i en sandkasse, og hun bruger også meget tid i vores seng – men altså, hun får jo andet tøj på, ny ble på og sågar et bad – og lige lidt hjælper det. Derfor laver jeg hver aften en manøvre, hvor jeg børster sandet fra min side af sengen ud over kanten. Og ja, kun min egen side – for Arne er tilsyneladende pisseligeglad, og gider ikke selv gøre en indsats. Hvilket jo så desværre også er medvirkende til, at det forbandede sand søger hen mod min side i løbet af natten.

Når folk siger, at jeg skal huske noget, inden jeg er begyndt at pakke

“Du skal huske din jakke nede i den anden gang!” Ja ja, grundlæggende skal jeg jo huske alle mine ting, men jævnfør at jeg ikke er gået i gang med at pakke endnu, så er det en lang liste af ting, som du skal nævne – hvis du nu ventede, til du forventede at jeg var færdig med selv at pakke, så var det nok næsten nemmere.

Når min historie ikke besvares, men erstattes af egen historie

“Årh, jeg har simpelthen ondt i hovedet i dag” – “Årh, det havde jeg også i går, jeg kunne slet ikke koncentrere mig om badminton-kampen! Fik jeg fortalt dig om den?”. Næ, jeg har vist ikke hørt om dun badminton-kamp endnu, men du har heller ikke hørt om min hovedpine. Det mindste man kan gøre, er da at stille et enkelt uddybende spørgsmål til den person, der fortæller en noget. Det kunne eksempelvis være “ej, har det været der hele dagen?”. Det er slet ikke svært.

Bøffer uden sovs

Jeg er generelt virkelig ikke til kød i sådan reelle stykker. Tilsyneladende bryder jeg mig ikke om kvalitet. Det hænger nok sammen med, at min far har solgt absurd godt kød i rigtig mange år, så vi har derfor spist enormt meget kød derhjemme. Steg om mandagen, bøffer om tirsdagen, steg om onsdagen. Det er vist saftig drøm for mange – ikke mig. Hvis der bliver serveret en bøf for mig, så spiser jeg den dog – jeg er jo trods alt opdraget med skidtet. Men ikke, hvis der ikke er sovs til! Det er heldigvis uhyre sjældent, at nogen har fundet på at servere reelle kødstykker for mig uden sovs – men det sker dog. Så er det jo decideret ligegyldigt med det kød. Det gider jeg virkelig ikke. Hvis man vil servere kød, så skal man også servere sovs. Slut.

Stikpiller

Jeg er for gammel til stikpiller. Jeg forventer af dem jeg omgås, at de fortæller mig det, når jeg pisser dem af eller sårer dem. Til gengæld yder jeg selv den samme service og italesætter, hvis der er noget, som jeg er lidt mut eller forundret over i vores relation. Jeg nægter at skulle gå rundt og være bange for, at de taler halvskidt om mig eller serverer underspillede stikpiller, når vi er sammen. Jeg nægter at tage stikpiller til mig, for jeg stoler simpelthen på, at de ikke handler om mig – for ellers havde jeg jo fået det at vide.

Hop lige ind og læs om vores tanker om baby nummer 2 

4 kommentarer til “Ting, jeg pissehader”

  1. Jeg nåede lige at se billedet af dig, der hader rigtige stikpiller for mig, inden jeg læste videre og tænke, at dem hader jeg fandme også 😂 og ja, jeg er sygeplejerske og muligvis erhvervsskadet af helvedes til 😅

    Svar

Skriv en kommentar