Ting, som jeg vil tage mig tid til 

Jeg er mor. Og jeg er også ret meget mor – ligesom de fleste andre vist. For der sker sgu bare et eller andet, når man føder en baby – hvad end det er ud af tissekonen eller ud af maven. Der sker det, at man i en ganske betydelig periode ikke får gjort en skid af de ting, som man er vant til at gøre for sig selv, og som man tidligere har været så vant til at afsætte tid til. 

Jeg har isærdeleshed lagt mærke til min manglende tid til egne sager på min ønskeliste – altså dén dér man altid skulle læse op for sine bedsteforældre i telefonen inden jul og fødselsdage, en manøvre som jeg forresten hadede inderligt – og som fik mig til fysisk at stikke af, når telefonen ringede. Nu har jeg bare min ønskeliste liggende på min telefon i én af mine 200 noter, så jeg rent faktisk får skrevet ned, når jeg falder over noget, som jeg kunne ønske mig. For ellers har jeg ingen ønsker, når det er ved at være tid til, at dele ud af dem – og så får jeg sikkert en ny grydeske af Arne, og det er jeg æk’ interesseret i. 

Inden Inge var ønskelisten i høj grad præget af tøj, interiør, tasker, smykker og des lige. Nu er den spækket med både store og små oplevelser, som jeg virkelig ville blive glad for, hvis jeg kunne få afsat tid til. 

For nu er Homie godt over et år, og det er for alles skyld ved at være tid til, at jeg skal begynde at afkrydse nogle af de ting på ønskelisten. Hvem forsøger jeg at snyde? Det er naturligvis mest for min egen skyld. Derfor har jeg sgu lige udvalgt nogle af de vigtigste, og så vil jeg gøre mig latterligt umage for at få krydset hele pisset af hurtigst muligt. For luk nu røven, hvor jeg fortjener det efter så mange dage, uger og måneder, hvor ingenting har handlet om mig. 

Tage på keramik-kursus 

Jeg er helt fjollet med ting, som man selv kan lave og derefter bruge, og det gælder sgu i rimelig meget alle henseender. Urtehave, lave mad, male plakater, lave små møbelprojekter og ellers deru’a’. Men jeg har aldrig været på et keramik-kursus! Jeg vil freaking gerne lære at lave en vase og en skål – og hvis han ikke har tid, så behøver Patrick Swayze ikke engang at sidde tæt op ad mig og føre mine hænder i leret. 

Få hele badesæsonen med

Jeg kan godt lide koldt vand. Men siden Inge kom til verden har jeg slet ikke badet i de kølige måneder. Nu er vi tilbage på Amager og der skal nye skanker i Øresunds-suppen! Jeg skal simpelthen igang med badesæson så tidligt som muligt, og så holde den kørende ind til vi rammer vinter – og forhåbentligt også derefter! 

Få massage 

Man får en lækker ryg og nakke af at være nogens mor, hva’? Alt dét dér bæren-rundt-på har godt og grundigt smadret min ryg i hvert fald, og hold nu bøtte, hvor ville det være fe’ med en time med massage – og ikke sådan en omgang nusning, nej nej rigtig massage, der gør ondt! Og ikke af en, der vil snakke udervejs. 

Drikke drinks hele natten 

Ja, det kommer ikke til at ske. Men hvis vi nu bare kunne starte lidt tidligt, fx klokken 18 en fredag og så drikke lækre drinks med alt muligt pis’-lækkert frugt og stjernekastere i – eller hvad der nu er blevet populært siden jeg sidst var ude. Det kan vel for sevan ikke stadig være ren G&T og Aperol Sprite, der bliver langet over diskene? Nå, men så kunne jeg blive dejlig pløret og være hjemme 22.30 – det er sgu en drømme-fredag for mig! 

Styrketræne

Jeg træner minimalt. Det eneste jeg når er hjemme på stuegulvet og det er alt for sjældent. Så jeg er bare freaking slap i forhold til inden jeg blev gravid, hvor jeg i al beskedenhed var et fucking jern. Jeg vil tage mig tid til styrketræning igen, så jeg kan føle mig bare lidt stærkere og sejere end dén slapsvans, som jeg anser mig selv for lige nu. 

Tage til sauna-gus

Jeg var for nyligt på Kurhotel Skodsborg til noget event, og der var vi i sauna-gus. Det var pragtfuldt, omend det gerne måtte have været endnu varmere for min skyld. Jeg ved, at Amager Svømmehal kører en voldsom omgang saunagus med tilhørende kolde spande vand i hovedet – og det skal jeg simpelthen have taget mig sammen til at komme afsted til i ny og næ. 

Æ’e god mad 

Jeg vil freaking gerne begynde at tage noget mere ud og spise igen. Det har været lidt svært, når nogen nu engang skal passe Inge, så det er blevet nedprioriteret ganske kraftigt. Men så må vi sgu begynde at tage ud og spise med nogle andre! Altså ikke som dates vel, men venner eller veninder eller fremmede på gaden – der skal i hvert fald bare spises mad og der skal drikkes mofo meget vin til. 

Være alene hjemme 

Jeg kom til at tænke på i går, at jeg ikke har været alene hjemme i vores lejlighed endnu. Vi har boet der siden 28 november! Hvis jeg er hjemme – så er Inge og eventuelt Arne der også. Og Arne har sgu været masser alene hjemme. Den går ikke! Jeg vil sgu også prøve at være helt alene hjemme med fjernbetjeningen og slikskuffen! 

Hvad står på din ønskeliste? 

Hop sgu da lige over og læs om de 7 ting, som jeg er latterligt dårligt til! 

En kommentar til “Ting, som jeg vil tage mig tid til ”

  1. Min første er lige fyldt 2år. Nu er det vist på tide at jeg får opdateret den ønskeliste. Tak for det spark bagi.

    Svar

Skriv en kommentar