Udsalgs-favoritter til små penge

Indeholder reklame-links

1 H&M kjole, 2 Arket kjole, 3 ASOS stiletter, 4 Filippa K tørklæde, 5 ASOS kjole, 6 H&M kjole, 7 ASOS stiletter, 8 &other stories sandaler, 9 &Other stories taske, 10 Axel Arigato sneaks.

Hvad er din favorit-højtid? Min er sgu nok udsalg. Eller jul. Og okay, udsalg er måske teknisk set ikke en højtid – i hvert fald ikke en videre religiøs en af slagsen, men det er i hvert fald en fucking fed tid!

Det er muligheden for at handle lidt ekstra ind, således at man ikke behøver gå bananas, når priserne en måned senere er dobbelt så høje. Og nej, man skal da naturligvis ikke købe amok – men hvis man skal have en ny kjole eller et par stylter til et kommende sommer-bryllup, så kan man sgu ligeså godt købe det mens priserne er lave.

Jeg har samlet 10 udsalgs-favoritter, som jeg stærkt overvejer at klikke hjem – ja altså ikke alle sammen, det ville måske være i overkanten af, hvad der er okay, men i hvert fald nogle af tingene!

Nummer 10, der er et par Axel Arigato-sneakers, som er sat ned til noget under halv pris er jeg specielt helt skudt i. Jeg render nemlig og leder efter nogle kondi-drenge, der ikke er de gode gamle Adidas Originals – ikke at det ville ligne mig at gå væk fra noget, der fungerer, meeeeen nu har det været mine faste sneaks i 5 år, så måske jeg kunne overveje bare at prøve noget andet. Sneakers’ne er med deres lige over 800 bobs også langt det dyreste på collagen, resten af tingene har et prisleje, der er meget meget overkommeligt. Og sådan skal det sgu også være i udsalgs-højtiden.

Glædeligt udsalg, homies!

Fik du læst gårsdagens ærlige tanker omkring hvorvidt familie-livet er mest hårdt eller mest lykkeligt? 

 

Skriv en kommentar